Sziasztok!Todo írta:Persze ez igaz az S3-ra! De például a mini az 8GB-os amiből 4,5 a szabadon felhasználható! A galaxy S advence is hasonló azth iszem és a galaxy ace 2-nél pedig csak 1,2 a szabadon felhasználható és információk szerint pedig ezek is kapnak jelly beant! És hiába vannak akár 16 illetve 32 Gb-os telcsik szerintem rajtam kivül sokan vannak akik anyagilag nem engedhetik meg maguknak (személy szerint nekem egyébként is nagyok méretileg azok a telcsik)! Valahol azért egy kicsit "visszafejlődés" nem, hogy ami régebbi rendszeren lehetőség volt azt kiveszik!?apaszka írta: Régen használtam az LG-nél a titaniumot,de pont tegnapelőtt tréfált meg,így nem fogom ennél használni! Új ROM telepítésnél a vissza állítás után BUGos lett a ROM! Így a tiszta telepítést kellett újra végig csinálnom . Az a Tuti!
Áthelyezni ,sajna nem lehet,de minek is? 14 giga app ??? Képet zenét SD-n tárolok,mást meg a készülékre telepítek! Az SD meg amúgy sem olyan gyors,mint a belső memória! De van 32 ,és 64 gigás telefon is!
Olyan misztikus dolgokat vártok egy százezerforint feletti csodától, aminek természetesnek kellene legyen. Ugyan tud dual bootot, de ezt az egyszerű kis problémát még a Samsung nem tudta néhány gyári frissítéssel sem megoldani. Engem személy szerint azért bosszant, mert előtte LG optimus 2x használtam. Ugyan alapból ő sem tudta, de Temasek cm7es romjaiban a beállításoknál felajánlotta, hogy a programot a külső SD, vagy a belsőre akarom telepíteni. Speciel jó lenne, hogy ennyiért had döntse el a felhasználó, mit hova telepítsen. Nincs itt szó semmilyen Titániumról. Az APP2 SD kíválóan működött. Azt mondja meg nekem valaki okos, hogyha ott működött, a JB-en miért nem????????????