Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
hubhorja06
Újonc
Újonc
Készüléktípus: noia c7
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: hubhorja06 »

Köszönöm a segítséget
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

DoomT írta: 2 éve van meg a készülék, T-s. Valamikor 2011 áprilisban volt egy szintén telefonon való szoft frissítés rá, ami lejött így. Teljesen stabil a készülék, sohase fagy stb, de még kb az anna előtti állapotban van. Szerencsére a csak telefonon való hack az megoldható volt gép nélkül, így sokminden fenn van rajta, de már rengeteg mindent nem tudok megcsinálni mert mindenhez a Belle kellene. Sajnos így nem sikerült. Akkor úgy tűnik gép nélkül reménytelen bármiféle szoft módosítás?
PC-n is csak Phonixel fog menni, ha frissítés után is szeretnél hacket használni. (hackelt telót suittal frissítve úgy veszti el a hacket, hogy nem tudod újra hackelni. nálam ez volt a tapasztalat)
DoomT
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: DoomT »

Köszönöm a válaszokat!
Nem olyan a munkám amihez gép kell, egy új saját árát pár hete vitte el a kocsiszervíz így nincs csak mobil+mobilnet. A phonix es frissítéssel akkor megpróbálkozok majd egy ismerősnél. A hack nem annyira életbevágó, de azért jó ha van, már egész megszoktam. Sokáig húztam halasztottam azt is, mert eleinte nem volt fontos, de sok progi amire szükség lett idővel „kérte”. Jah, egy furcsa érdekességet megosztok, nem tudom valaki tapasztalt e már ilyet. Készítettem egy mappát játékok néven az alkalmazásokba, oda pakolom a játékikonokat hogy rendezett legyen a menü, nah és a 36, 37. játék ikon az egyszerűen egy fekete kocka lesz!!! Mindegy mi a játék, ha kiveszem onnan ismét rendes, ami a helyére kerül az lesz fekete! Amúgy elindul a játék. Furcsa bug vagy mi.
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

DoomT írta:Köszönöm a válaszokat!
Nem olyan a munkám amihez gép kell, egy új saját árát pár hete vitte el a kocsiszervíz így nincs csak mobil+mobilnet. A phonix es frissítéssel akkor megpróbálkozok majd egy ismerősnél. A hack nem annyira életbevágó, de azért jó ha van, már egész megszoktam. Sokáig húztam halasztottam azt is, mert eleinte nem volt fontos, de sok progi amire szükség lett idővel „kérte”. Jah, egy furcsa érdekességet megosztok, nem tudom valaki tapasztalt e már ilyet. Készítettem egy mappát játékok néven az alkalmazásokba, oda pakolom a játékikonokat hogy rendezett legyen a menü, nah és a 36, 37. játék ikon az egyszerűen egy fekete kocka lesz!!! Mindegy mi a játék, ha kiveszem onnan ismét rendes, ami a helyére kerül az lesz fekete! Amúgy elindul a játék. Furcsa bug vagy mi.
Hát valószínűleg az lesz :D
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: papzi »

Doky586 írta:
Damir írta:Sajnos szerintem nem fogsz mást tudni csinálni, mint eredetiben feltölteni.
OK, akkor elhagyom a konvertálgatást nehogy csökkenjen a minőség, vagy megváltozzon a file dátuma (geokódoláshoz) vagy bármi exif adat.

A dropbox (2,5GB) is jó Dropperel de regisztráltam a Box-ra is (5GB) amihez akár a symbian beépített webböngészője is elég, de találtam még itt egy WebDAV progit amivel közvetlen NAS-al is tudok másolgatni oda/vissza, és a Box-al is tökéletesen működik..
Ha nem veszed tolakodásnak:
Milyen NAS-t használsz és hogyan állítottad be hozzá a Webdav klienst, ill. hogyan állítottad be a NAS-t?
Nekem eTrayz van és képtelen vagyok beállítani, hogy lássa a davi!
Doky586
3. szint
3. szint

papzi írta:Milyen NAS-t használsz és hogyan állítottad be hozzá a Webdav klienst, ill. hogyan állítottad be a NAS-t?
Synology NAS és egyszerűen bekapcsoltam a menüben (semmit nem kellett telepíteni), megadtam egy https portot, routeren engedélyeztem a portforwardot, dyndns már előtte is ment (routeren beállítva) és kész. nagyon jó ez a davi.
Kép
Azóta a telefonon is biztonságosan elérem a minden filelomat bárhonnan a világon, nemcsak lanon. mintha lenne a telóban egy 3000GBy-os SD kártya.. :cool2:
(a myExplorer nem biztonságos neten át, csak lanon jó, de nálam rendszeresen fagyott is)

Kép Kép
BOX-on a username az az email cím
menüjében a "Warn me abaut missing WiFi" beállítást kapcsold ki. nálam a wifi-nél is azt hitte hogy az gprs..
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Sziasztok!

Melyik a legjobb hívás kezelő alkalmazás C7-re, amiket néztem nem igazán voltak kompatibilisek.
-hívások elutasítása (fekete fehér lista...)

Köszönöm! ;)
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: papzi »

Doky586 írta:
papzi írta:Milyen NAS-t használsz és hogyan állítottad be hozzá a Webdav klienst, ill. hogyan állítottad be a NAS-t?
Synology NAS és egyszerűen bekapcsoltam a menüben (semmit nem kellett telepíteni), megadtam egy https portot, routeren engedélyeztem a portforwardot, dyndns már előtte is ment (routeren beállítva) és kész. nagyon jó ez a davi.
Kép
Azóta a telefonon is biztonságosan elérem a minden filelomat bárhonnan a világon, nemcsak lanon. mintha lenne a telóban egy 3000GBy-os SD kártya.. :cool2:
(a myExplorer nem biztonságos neten át, csak lanon jó, de nálam rendszeresen fagyott is)

Kép Kép
BOX-on a username az az email cím
menüjében a "Warn me abaut missing WiFi" beállítást kapcsold ki. nálam a wifi-nél is azt hitte hogy az gprs..
Köszi.
El vagyok keseredve... A beállítások szerint mindent jól csinálok, megpróbálok kapcsolódni, forog a karika, majd egy idő után: "Socket operation timed out!" hibaüzenet és semmi. Az eTrayz menüjében nincs Webdav... Valahol azt olvastam, hogy alapból, mivel Apache fut rajta, tudja a Webdav kiszolgálást. Annyira nem ismerem a Linux és az Apache lelkivilágát, hogy ki tudnám deríteni, mi a baja. Otthon belső hálón myExplorert használok, az tökéletesen működik, de kívülről azzal sem tudok kapcsolódni. A davi viszont belső hálón sem kapcsolódik, azt mondja: host ismeretlen (not found).
Lehet, hogy a Symbianról azért tüntették el a "távoli meghajtó" lehetőséget, hogy használd pl a SkyDrive-ot (lásd Lumia telefonok, ahol a telefon belső memóriája a specifikációban már úgy szerepel, hogy: +7 GB SkyDrive!)?
Doky586
3. szint
3. szint

papzi írta:El vagyok keseredve... A beállítások szerint mindent jól csinálok, megpróbálok kapcsolódni, forog a karika, majd egy idő után: "Socket operation timed out!" hibaüzenet és semmi. Az eTrayz menüjében nincs Webdav... Valahol azt olvastam, hogy alapból, mivel Apache fut rajta, tudja a Webdav kiszolgálást. Annyira nem ismerem a Linux és az Apache lelkivilágát, hogy ki tudnám deríteni, mi a baja. Otthon belső hálón myExplorert használok, az tökéletesen működik, de kívülről azzal sem tudok kapcsolódni. A davi viszont belső hálón sem kapcsolódik, azt mondja: host ismeretlen (not found).
Lehet, hogy a Symbianról azért tüntették el a "távoli meghajtó" lehetőséget, hogy használd pl a SkyDrive-ot (lásd Lumia telefonok, ahol a telefon belső memóriája a specifikációban már úgy szerepel, hogy: +7 GB SkyDrive!)?
Nálad megy a BOX ? csak a NAS nem megy ?
BOX-hoz nem kell routeren/NASon semmit állítani. az 5GB.
SkyDrive nálam csak PC-n (win7) böngészőből működik. Symbian böngészőből már nem. WebDAV beállítást nem találtam hozzá.

Én évekkel ezelőtt olvastam hogy Apache-on kívül még egy csomó mindent kell mélyvízben configolni rajta hogy WebDAV-ot szolgáltasson. ahoz nem értek. valami webadmin fórumon érdeklődj.

Symbian Anna előtt én is használtam a beépített WebDAV funkciót a C7 filekezelőjében, de arra már nem emlékszem hogy http vagy https -el ment. a davi ezen kispórolt funkciót már pótolja.
DoomT
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: DoomT »

nokiae668 írta:Sziasztok!

Melyik a legjobb hívás kezelő alkalmazás C7-re, amiket néztem nem igazán voltak kompatibilisek.
-hívások elutasítása (fekete fehér lista...)

Köszönöm! ;)

Szia. Nekem a Handy Blacklist 3.05 tökéletesen működik a c7 en. Bár mint pár hsz el fentebb írtam még az anna előtti alap szoft van rajta.
These users thanked the author DoomT for the post:
nokiae668 (2013-01-24 csüt. 20:29:09)
Rating: 2.63%
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”