Egy újratelepítéssel tényleg megoldható lenne ez a probléma? Nekem is előjött ugynez, csak @hotmail.com-os címmel... Nem lehet, hogy a szofterben van a hiba?Damir írta:Szia!Feco23 írta:Sziasztok!
A következő a probléma az email klienssel kapcsolatban:
Frissítettem a 111.040.1511 - Nokia Belle Refresh-re.
/előző verzió 111.030.609 - Nokia Belle /
Egy kis problémám van a "Nokia Mail" alkalmazással.
A @ovi.com - fiókomat hozzáadva a kapcsolódásnál a következő üzenet fogad " Nem sikerült bejelentkezni. Próbálja újra." Sajnos pár napos próbálkozás után tudok csak 1 db. e-mailt elküldeni, ezekután mind bejövő és elküldendő e maileknél a fenti üzenet jön elő.
Próbáltam, hogy már töröltem a postafiókot és újra létrehoztam, de ekkor csak legelőször töltötte le a "bejövő" fiókot. A "kimenő" leveleknél csak az első küldés volt sikeres, utána a fenti üzenet fogad.
Volt már *#7370#, majd Belle Refresh újratelepítés de sajnos nincs változás.
A Refresh előtti Belle-vel nem olt ilyen problémám.
Van erre valami megoldás?
Nagyon zavaró, hogy a Belle Refresh-re frissítés után teljesen megbízhatatlan lett - legalábbis használhatatlan - az "e-mail szolgáltatás" funkció, alkalmazás.
Gratulálok Nokia, ezért érdemes Nokia telefont vásárolni, hogy a kiforratlan frissítésekkel "hazavágnak" mindent.
Phoenix-el telepítsd újra a szoftvert, van itt a fórumon külön téma hozzá.
Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia c7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia C7-00
- DoomT
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800
- Has thanked: 2 times
Üdv! Jelenleg nem jó a számítógépem, így lemondtam a netet is. Viszont a telefonon tudok wifivel csatlakozni a munkahelyemen. Lehet fura, de még mindig szinte a gyári szoft van a telefonomon. A szoftverfrissítő már régóta kiírja az újat, de számítógép használatát jelzi. Ha ezt letöltöm wifin a telefonra mi történik? Gondolom nem képes ezzel így frissíteni.
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!DoomT írta:Üdv! Jelenleg nem jó a számítógépem, így lemondtam a netet is. Viszont a telefonon tudok wifivel csatlakozni a munkahelyemen. Lehet fura, de még mindig szinte a gyári szoft van a telefonomon. A szoftverfrissítő már régóta kiírja az újat, de számítógép használatát jelzi. Ha ezt letöltöm wifin a telefonra mi történik? Gondolom nem képes ezzel így frissíteni.
Tudja frissíteni úgy is
- Rating: 2.63%
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Igen, megoldódhat a probléma. Bár N8-ról van szó, de ugyanezzel a Belle Refresh-sel nincs gondom a maillel, egy gmail és egy indamail fiókom van.VBalazs137 írta:Egy újratelepítéssel tényleg megoldható lenne ez a probléma? Nekem is előjött ugynez, csak @hotmail.com-os címmel... Nem lehet, hogy a szofterben van a hiba?Damir írta:Szia!Feco23 írta:Sziasztok!
....
- DoomT
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800
- Has thanked: 2 times
Damir írta:Szia!DoomT írta:Üdv! Jelenleg nem jó a számítógépem, így lemondtam a netet is. Viszont a telefonon tudok wifivel csatlakozni a munkahelyemen. Lehet fura, de még mindig szinte a gyári szoft van a telefonomon. A szoftverfrissítő már régóta kiírja az újat, de számítógép használatát jelzi. Ha ezt letöltöm wifin a telefonra mi történik? Gondolom nem képes ezzel így frissíteni.
Tudja frissíteni úgy is
Sajnos nem akarja. Kijelölés után a frissítésre kiadja, hogy a nokka.com/softwerupdate oldalra hivatkozva számítógépen hogy kell frissíteni. Nem tölti le a telefon az istennek se. 2 éve van meg a készülék, T-s. Valamikor 2011 áprilisban volt egy szintén telefonon való szoft frissítés rá, ami lejött így. Teljesen stabil a készülék, sohase fagy stb, de még kb az anna előtti állapotban van. Szerencsére a csak telefonon való hack az megoldható volt gép nélkül, így sokminden fenn van rajta, de már rengeteg mindent nem tudok megcsinálni mert mindenhez a Belle kellene. Sajnos így nem sikerült. Akkor úgy tűnik gép nélkül reménytelen bármiféle szoft módosítás?
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
hát ez nagyon ciki! és még a munkahelyeden sincs pc.DoomT írta:Üdv! Jelenleg nem jó a számítógépem, így lemondtam a netet is.
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Amikor a Nokia megszüntette az OVI-Mail-t és átállt a Hotmailre (megtartva a régi @ovi.com végződésű email címeket), akkor nekem is voltak hasonló problémáim hónapokig. Négyóránkénti email-letöltés volt beállítva a telefonon, és az OVI (Hotmail) fiókból volt, hogy csak három-négy naponta tudott frissíteni. Mondom, ez hónapokig gond volt, majd egyszer csak megszűnt a hiba és azóta megy rendesen.VBalazs137 írta:Egy újratelepítéssel tényleg megoldható lenne ez a probléma? Nekem is előjött ugynez, csak @hotmail.com-os címmel... Nem lehet, hogy a szofterben van a hiba?Damir írta:Szia!Feco23 írta:Sziasztok!
/előző verzió 111.030.609 - Nokia Belle /
Egy kis problémám van a "Nokia Mail" alkalmazással.
A @ovi.com - fiókomat hozzáadva a kapcsolódásnál a következő üzenet fogad " Nem sikerült bejelentkezni. Próbálja újra." Sajnos pár napos próbálkozás után tudok csak 1 db. e-mailt elküldeni, ezekután mind bejövő és elküldendő e maileknél a fenti üzenet jön elő.
Próbáltam, hogy már töröltem a postafiókot és újra létrehoztam, de ekkor csak legelőször töltötte le a "bejövő" fiókot. A "kimenő" leveleknél csak az első küldés volt sikeres, utána a fenti üzenet fogad.
Volt már *#7370#, majd Belle Refresh újratelepítés de sajnos nincs változás.
A Refresh előtti Belle-vel nem olt ilyen problémám.
Van erre valami megoldás?
Nagyon zavaró, hogy a Belle Refresh-re frissítés után teljesen megbízhatatlan lett - legalábbis használhatatlan - az "e-mail szolgáltatás" funkció, alkalmazás.
Gratulálok Nokia, ezért érdemes Nokia telefont vásárolni, hogy a kiforratlan frissítésekkel "hazavágnak" mindent.
-
- Újonc
- Készüléktípus: noia c7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok!
A napokban hozzá sikerült jutnom egy ilyen készülékhez!Évtizedek óta nokia tulajdonos vagyok de ez az egyetlen készülék aminél nem tudtam rájönni hogy hogy kell beállítani hogy híváskor ne csak a tel.számot mutassa hanem a nevet is!Ha esetleg tudna valaki megoldást a gondomra azt nagyon megköszönném ha segítene!
A napokban hozzá sikerült jutnom egy ilyen készülékhez!Évtizedek óta nokia tulajdonos vagyok de ez az egyetlen készülék aminél nem tudtam rájönni hogy hogy kell beállítani hogy híváskor ne csak a tel.számot mutassa hanem a nevet is!Ha esetleg tudna valaki megoldást a gondomra azt nagyon megköszönném ha segítene!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Úgy látszik akkor kelleni fog. Nincs valakinek a barátok közül?DoomT írta:Sajnos nem akarja. Kijelölés után a frissítésre kiadja, hogy a nokka.com/softwerupdate oldalra hivatkozva számítógépen hogy kell frissíteni. Nem tölti le a telefon az istennek se. 2 éve van meg a készülék, T-s. Valamikor 2011 áprilisban volt egy szintén telefonon való szoft frissítés rá, ami lejött így. Teljesen stabil a készülék, sohase fagy stb, de még kb az anna előtti állapotban van. Szerencsére a csak telefonon való hack az megoldható volt gép nélkül, így sokminden fenn van rajta, de már rengeteg mindent nem tudok megcsinálni mert mindenhez a Belle kellene. Sajnos így nem sikerült. Akkor úgy tűnik gép nélkül reménytelen bármiféle szoft módosítás?Damir írta:Szia!DoomT írta:Üdv! Jelenleg nem jó a számítógépem, így lemondtam a netet is. Viszont a telefonon tudok wifivel csatlakozni a munkahelyemen. Lehet fura, de még mindig szinte a gyári szoft van a telefonomon. A szoftverfrissítő már régóta kiírja az újat, de számítógép használatát jelzi. Ha ezt letöltöm wifin a telefonra mi történik? Gondolom nem képes ezzel így frissíteni.
Tudja frissíteni úgy is
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
A telefonkönyben legyen felvéve a név. de csak 1 példányban! (ha több bejegyzésben/személynél is szerepel ugyanaz a szám akkor nem jelzi ki)hubhorja06 írta:Évtizedek óta nokia tulajdonos vagyok de ez az egyetlen készülék aminél nem tudtam rájönni hogy hogy kell beállítani hogy híváskor ne csak a tel.számot mutassa hanem a nevet is!
+ telefonon ne zárd be taskmanagerrel a telefonkönyvet.
- These users thanked the author Doky586 for the post:
- hubhorja06 (2013-01-22 kedd 12:37:35)
- Rating: 2.63%