Akkor Te vagy az egyetlen az ismeretségi körömben, akinek nem.tuzpenge írta:Nekem nem adta vissza a próbavásárlás árát (200 HUF volt egyébként), és a poweramp-nál is 540 HUF-ot vont le!Macika írta:Kell legyen egy EC/MC vagy VISA kártyád. Azt meg kell adni, csinálnak egy próbavásárlást rajta (párszáz Ft, az első vásárlásból visszakapod) és ha OK, akkor többet nem is kell foglalkozz vele, automatikusan összekapcsolja a kártyaszámmal a g-mailcímedet, és a későbbi vásárlásoknál tudni fogja már.wmiki írta:köszi...
és... én még sosem vásároltam Play-en... hogy működik ez?
Csak letöltöm a progit, aztán hozzáadódik a havi telefonszámlámhoz az ára? Ennyi?
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Hasznos Android programok!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
- Macika
- 6. szint
Igen érdekes...Damir írta:Akkor már ketten vagyunk, én se kaptam vissza.....
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
én az első vásárláskor írtam be a kártyaszámom és nem vont le semmi külön összeget csak a megvásárolt app árát
bár lehethogy ez kártyatípustól is függ.

- wmiki
- 1. szint
- Készüléktípus: Defy
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 1 time
Raiffeisen OKOS(?) kártyám van, a legolcsóbb...Macika írta:Kell legyen egy EC/MC vagy VISA kártyád. Azt meg kell adni, csinálnak egy próbavásárlást rajta (párszáz Ft, az első vásárlásból visszakapod) és ha OK, akkor többet nem is kell foglalkozz vele, automatikusan összekapcsolja a kártyaszámmal a g-mailcímedet, és a későbbi vásárlásoknál tudni fogja már.wmiki írta:köszi...
és... én még sosem vásároltam Play-en... hogy működik ez?
Csak letöltöm a progit, aztán hozzáadódik a havi telefonszámlámhoz az ára? Ennyi?
van rajta MasterCard felirat, de szerintem ezzel neten/külföldön nem lehet vásárolni
no mind1, majd egyszer kipróbálom
egy programot szeretnék megvenni, mivel a neten nem találtam meg
ha lehet akkor, amikor akciós
feltetettem az említett AppSales-t jónak is tűnik, csak...
elég gyakran cserélek ROM-ot a Defy1-emen, olyankor törlődik minden, aztán a fontosabbakat újrarakom
van olyan AKCIÓfigyelő program is, amit nem kell feltelepítenem a telefonra, hanem bejelölöm amit keresek, szerver oldalon vizsgálódik, és ha akciós a drága, akkor küld nekem egy mail-t?
vagyis van ennek még ONLINEabb változata?
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." /Albert Einstein/
- Macika
- 6. szint
Nekem OTP-s virtuális EC/MC kártyám van (egy kártyaszám az egész, nincs is kártya fizikailag), mindig csak kicsi összeget tartok rajta, az ördög sosem alszik, de ezek nagyon vigyáznak a korrektségre, hiszen ebből élnek, egy esetleges negatív reklám, duplán lehúzás az ezerszeresét hozná buktában nekik, mint az inkorrekten szerzett bevétel. Tehát LEHET bízni bennük!!!!!wmiki írta:Raiffeisen OKOS(?) kártyám van, a legolcsóbb...
van rajta MasterCard felirat, de szerintem ezzel neten/külföldön nem lehet vásárolni
no mind1, majd egyszer kipróbálom
Ez a kártyát használom PayPal-ra is, E-bay-re is és az Android Marketre is.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
Be kell menni a bankba és csináltatni egy Visa kártyát. Amire mindig csak annyi pénzt teszel át a főkártyádról vagy a főszámládról,amennyiért pont vásárolni szeretnél bármit is.Így lehet biztoságosan vásárolni.
OnePlus3
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Végignéztem a kártyatörténetet, 220 forintot levont, de vissza nem sikerült adni. Pedig kb 2 hónapja volt. Mivel nem nagy összeg, nem foglalkoztam vele, egyáltalán érdemes?Macika írta:Igen érdekes...Damir írta:Akkor már ketten vagyunk, én se kaptam vissza.....
- Macika
- 6. szint
Elvileg a szerződésben (angolul) benne van valahol, hogy visszajár. 1 USD körül szokott terhelni.Damir írta:Végignéztem a kártyatörténetet, 220 forintot levont, de vissza nem sikerült adni. Pedig kb 2 hónapja volt. Mivel nem nagy összeg, nem foglalkoztam vele, egyáltalán érdemes?Macika írta:Igen érdekes...Damir írta:Akkor már ketten vagyunk, én se kaptam vissza.....
Mondjuk 200 Ft körüli összegnél vitatható, hogy nem drágább-e az ember ideje, mint hogy utánajárjon, hol is van az a pénz...

Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
de vásároltál is akkor vagy azóta valamikor, vagy csak beregisztráltad a kártyád?Damir írta:Végignéztem a kártyatörténetet, 220 forintot levont, de vissza nem sikerült adni. Pedig kb 2 hónapja volt. Mivel nem nagy összeg, nem foglalkoztam vele, egyáltalán érdemes?