Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Damir »

ackok21 írta:Sziasztok!

Olyan problémára szeretnék megoldást találni, hogy egy ideje nem működik a c7-em elsődleges kamerája. Mikor elindítom a gyári fénylépező alkalmazást minden a helyén van (beállítások, vaku módok stb.) csak épp ahol a kamera képét kéne látnom az teljesen fekete, mintha az ujjammal teljesen eltakarnám a kamera lencséjét. ha a másodlagos kamerára váltok akkor simán működik, ezért attól tartok, lehet nem szoftverhiba :S Ha fényképezni próbálok, ki írja hogy kép feldolgozása folyamatban, de nem készül el a kép, a teló belassul, és kb 2 óra alatt le is merül. mielőtt kikapcsol néha még azért vakuzik egyet :D. Kb egy évvel ezelőtt valaki érdeklődött itt egy ugyan ilyen hibával, de arra sajnos nem kapott választ, ezért teszem fel újra a kérdést. Egyébként gyári belle van rajta.

Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!

Szoftvert kéne újrahúzni, ez alapján: viewtopic.php?f=64&t=40
herdsman12
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: herdsman12 »

Doky586 írta:
herdsman12 írta:A helyadatok rögzítésével készült képről eltávolítható a helyadat (a lehetőség ott van, de nálam nem működik)?
PC-n mindenképp megoldható
Köszi, úgy csináltam, de sokkal jobb lenne a gyári beépített - kevésbé macerás - megoldás.
Nálad se működik?
(Persze tudom, hogy kikapcsolható a helyadatok rögzítése...)
vendeg
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: vendeg »

Helló!
Láttam korábban, hogy előfordult néhányaknál, hogy a telefon ,,a hálózat foglalt" hibát közölt hívásnál. Na, ez fennállt nekem is, elérni is alig lehetett. Elvittem a telefont a Váci úti szervízbe, ott megnézték, kicserélték az antennát, természetesen a szoftvert is lenullázták. Egy ideig működött, de néha-néha előkerült a hiba. Újabban egyre többször jelentkezik. Mit lehet kezdeni még vele? Van még rá fél év garancia, de kezd elegem lenni belőle, hogy nem tudom, mikor működik és mikor nem.
Természetesen vissza fogom vinni a szervízbe és higgadtan elmondom, hogy ez nekem annyira nem tetsző állapot, csak érdeklődnék, hogy van-e valakinek hasonló tapasztalata, hogy javítás után is visszatért a hiba.
Csak az OviStoreból letöltött programok voltak rajta, mást nem telepítettem.
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

vendeg írta:Helló!
Láttam korábban, hogy előfordult néhányaknál, hogy a telefon ,,a hálózat foglalt" hibát közölt hívásnál. Na, ez fennállt nekem is, elérni is alig lehetett. Elvittem a telefont a Váci úti szervízbe, ott megnézték, kicserélték az antennát, természetesen a szoftvert is lenullázták. Egy ideig működött, de néha-néha előkerült a hiba. Újabban egyre többször jelentkezik. Mit lehet kezdeni még vele? Van még rá fél év garancia, de kezd elegem lenni belőle, hogy nem tudom, mikor működik és mikor nem.
Természetesen vissza fogom vinni a szervízbe és higgadtan elmondom, hogy ez nekem annyira nem tetsző állapot, csak érdeklődnék, hogy van-e valakinek hasonló tapasztalata, hogy javítás után is visszatért a hiba.
Csak az OviStoreból letöltött programok voltak rajta, mást nem telepítettem.
Szia, sim kártya hány éves?

Nekem is telefonálás közbe csinált olyat, hogy egyszer csak hálózati hiba... helyezzen be sim kártyát... majd pin kód kérése, és újraindult és utána offline mód, ilyenkor vagy sikerül átkapcsolnom vagy nem! Ha nem akkor csak akku ki vagy kikapcsolás és sim ki-be!
A kártyám már 5 évnél is öregebb, majd kicserélem ha T- közelébe járok vagy ha új micro sim-es telefont veszek! (Nekem nem annyira sűrű, még elfogadható) :) ;)

Üdv,
vendeg
Újonc
Újonc

Damir írta:
ackok21 írta:Sziasztok!

Olyan problémára szeretnék megoldást találni, hogy egy ideje nem működik a c7-em elsődleges kamerája. Mikor elindítom a gyári fénylépező alkalmazást minden a helyén van (beállítások, vaku módok stb.) csak épp ahol a kamera képét kéne látnom az teljesen fekete, mintha az ujjammal teljesen eltakarnám a kamera lencséjét. ha a másodlagos kamerára váltok akkor simán működik, ezért attól tartok, lehet nem szoftverhiba :S Ha fényképezni próbálok, ki írja hogy kép feldolgozása folyamatban, de nem készül el a kép, a teló belassul, és kb 2 óra alatt le is merül. mielőtt kikapcsol néha még azért vakuzik egyet :D. Kb egy évvel ezelőtt valaki érdeklődött itt egy ugyan ilyen hibával, de arra sajnos nem kapott választ, ezért teszem fel újra a kérdést. Egyébként gyári belle van rajta.

Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!

Ez megoldja a gondot? Kicsit kiakasztó, hogy azután is szórakozik a telefon, hogy teljesen friss szoftvert kapott hivatalos úton... :S
herdsman12
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: herdsman12 »

Jól működő hívásszűrőt keresek C7-re.
Évekig használtam a HandyBlacklist 3.03-t, 6120 c-n és E52-őn, de a 6120-on megadta magát.
Váltottam a Call & SMS Filter-re, ez is tökéletesen működik a két régebbi telefonon, se rezgés, se csengés nem indul, csak a képernyő villan fel.
C7 Belle Refresh-en beengedik a rezgést és a csengést is egy pillanatra.
Gondolom, hogy a rezgés kikapcsolása és 2-3 mp csenddel induló csengőhang megoldaná a problémát, de jobb lenne valami egyszerűbb megoldás.
Megköszönnék egy jól működő programot.
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

herdsman12 írta:Nálad se működik?
telefonon? én nem találtam benne ilyen funkciót. Te találtál ???

engem inkább a jpg képek minőségének csökkentése érdekelne (felbontáscsökkentés nélkül), hogy ne kelljen PC a panasonic fényképezőgépemmel készült fényképek internetre töltéséhez. akár telepíthető képszerkesztő progival.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

vendeg írta:
Damir írta:Szia!

Ez megoldja a gondot? Kicsit kiakasztó, hogy azután is szórakozik a telefon, hogy teljesen friss szoftvert kapott hivatalos úton... :S
Néha van ilyen, hogy valami beragad a szoftverben, ezért kell újrahúzni. Ez azért sok okostelóra érvényes.
vendeg
Újonc
Újonc

Damir írta:
vendeg írta:
Damir írta:Szia!

Néha van ilyen, hogy valami beragad a szoftverben, ezért kell újrahúzni. Ez azért sok okostelóra érvényes.
Az a baj, hogy három héttel ezelőtt hoztam el a szervízből... :S
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Akkor lehet, hogy nem is szoftveres gond, hanem hardveres.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”