Nokia E7-00
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Re: Nokia E7-00
A meghajtod is formázd le előtte vagy töröld róla a sys,system,private,resourch mappákat.
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Defy Nokia N8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Megcsináltam mindent, ahogy írtad, de semmi változás
Ennél nincs olyan mint az N8-asnál, hogy downgradelnni lehetett egy bizonyos skandináv rommal?
Ennél nincs olyan mint az N8-asnál, hogy downgradelnni lehetett egy bizonyos skandináv rommal?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Szia. Ez a leírás alapján lehet.anvigh írta:Megcsináltam mindent, ahogy írtad, de semmi változás
http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=60902.0
De ha mindent megcsináltál nem valószínű hogy szoftveres baja van a telodnak.
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia e7
Sziaztok!
Pontosan egy hette lettem tukajdonosa egy Nokia E7 készüléknek. Olyan problémám lenne, hogy nagyon rossz a térereje. A kérdés hogy ez másnál is probléma vagy esetleg én vettem hibás készüléket. nagyvárosokban telivan de faluban vagy kisebb eldugot helyen egyéltalán nincsen :/. Mostis két napra térerő nélkól maradtam, és nemis vagyok olyan kihalt helyen.. Válaszokat előre is köszönöm!
Pontosan egy hette lettem tukajdonosa egy Nokia E7 készüléknek. Olyan problémám lenne, hogy nagyon rossz a térereje. A kérdés hogy ez másnál is probléma vagy esetleg én vettem hibás készüléket. nagyvárosokban telivan de faluban vagy kisebb eldugot helyen egyéltalán nincsen :/. Mostis két napra térerő nélkól maradtam, és nemis vagyok olyan kihalt helyen.. Válaszokat előre is köszönöm!
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Szia! Pontosabb javaslatom nincs, mit amit Salmi írt, én azt javaslom, hogy nézd meg a szolgáltató honlapján a hálózati lefedettséget. Ha olyan város vagy település közelébe vagy (5-7km-es körzet) ahol van 3G, akkor nem árt megnézettetni a GSM modult.
Ha EDGE hálózaton sincs térerő, akkor biztos a modul a ludas.
Ha EDGE hálózaton sincs térerő, akkor biztos a modul a ludas.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia e7
igazából azért kérdeztem itt elöbb, mert itt a hozzászolásoknál az első oldalon olvastam hogy ez gyári hiba, hogy gyenge az antennája ezért nemtudtam eldönteni hgoy gyárilag ilyen,vagy esetleg hibás a telefon.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Vidd be egy boltba, ők tudnak pontosat mondani. Én azért a Nokiát is megpróbálnám, ha budapesti vagy, akkor a Váci úti szervízt tudom ajánlani.instinct írta:És annak a javítása , mennyibe kerülne. Ha az lenne a rossz.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Defy Nokia N8
Megcsináltam a downgradet is és sajnos ugyan az a helyzetkukszi írta:Szia. Ez a leírás alapján lehet.anvigh írta:Megcsináltam mindent, ahogy írtad, de semmi változás
http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=60902.0
De ha mindent megcsináltál nem valószínű hogy szoftveres baja van a telodnak.
A tüneteit annyival pontosítanám, hogy a fizikai gombokra a qwerty kivételével reagál: pl ha a kamera gombot hosszan nyomom rezzen egyet, ha bill.zár kapcsolót nyomva tartom bekapcsol a vaku, majd még egyszer hosszan nyomva kikapcsol.
A kijelző háttérvilágítása viszont nem kapcsol le sosem (már kb fél órája bekapcsoltam és még mindig világít).
Kipróbáltam úgy, hogy nem volt rákötve a touch és akkor sem tudtam qwertyvel semmit csinálni. Ha a qwerty nem volt rákötve akkor sem ment a touch. Próbáltam kijelző nélkül vakon, de akkor sem történt semmi.
Arra gyanakszom, hogy esetleg a szalagkábellel lehet vmi.
Szerinted?