Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: papzi »

Keresek E52-re működő(!) hívásrögzítő alkalmazást. Eddig kipróbáltuk a: Boldbeast, TotalRecall, Dudu, Abrecorder alkalmazásokat különböző verziószámokkal, de egyik sem volt tökéletes. Leginkább az a baj velük, hogy vagy rapszodikusan van amit felvesz, van amit nem (nem tudunk rájönni, mitől függ), vagy csak bejövőt rögzít, kimenőt nem, vagy mindenképpen csipog akármit próbálunk.
Szóval ha van valakinek ilyen telefonja és használ hívásrögzítőt, ami működik, az segítsen légyszi!
Tityesz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Tityesz »

Sziasztok.
Nokia e52-röl szeretném menteni a névjegyzéket ACE-re . Hogy csináljam mert már szét ver az ideg... Köszi
A másik nem tudom a névjegyzéket egyben felmásolni az SD kártyára, fel sem ajánlja hogy kiválasszam.. :oops:
csocso_x
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52 and 6120c

Hozzászólás Szerző: csocso_x »

papzi írta:Keresek E52-re működő(!) hívásrögzítő alkalmazást. Eddig kipróbáltuk a: Boldbeast, TotalRecall, Dudu, Abrecorder alkalmazásokat különböző verziószámokkal, de egyik sem volt tökéletes. Leginkább az a baj velük, hogy vagy rapszodikusan van amit felvesz, van amit nem (nem tudunk rájönni, mitől függ), vagy csak bejövőt rögzít, kimenőt nem, vagy mindenképpen csipog akármit próbálunk.
Szóval ha van valakinek ilyen telefonja és használ hívásrögzítőt, ami működik, az segítsen légyszi!
TotalRecall 5.01 tökéletesen üzemel.
csocso_x
Újonc
Újonc

Sziasztok!
Mitől van az, hogy hard reset után feltelepítem a szokásos progikat a sd card-ra, marad szabadon ~40 MB, majd pár hét használat után 6 MB szabad a memóriából? A böngészőben törlök mindent cash, stb. Szinte használhatatlan :(
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

csocso_x írta:Sziasztok!
Mitől van az, hogy hard reset után feltelepítem a szokásos progikat a sd card-ra, marad szabadon ~40 MB, majd pár hét használat után 6 MB szabad a memóriából? A böngészőben törlök mindent cash, stb. Szinte használhatatlan :(
Szia!

Magától nem hiszem, hogy elhasznál ennyit, biztos, hogy nem telepítesz, mentesz dolgokat? Például ha BT-n kapsz képet, zenét, akkor azt kitörlöd az üzenetek közül?
csocso_x
Újonc
Újonc

Damir írta:
Szia!

Magától nem hiszem, hogy elhasznál ennyit, biztos, hogy nem telepítesz, mentesz dolgokat? Például ha BT-n kapsz képet, zenét, akkor azt kitörlöd az üzenetek közül?
Nem telepítek és nem mentek rá, erre nagyon figyelek. Bár van, hogy csak telepítés közben derül ki, hogy nem lehet sd-re telepíteni, ílyenkor persze leszedem, de szokott szemetet hagyni. A szemetet hol találom meg?

Amúgy inkább a google maps-ra gyanakszom. Az is cash-el a c-re, de nem tudom, hova...

A private könyvtár foglalja a legtöbbet. Honnan lehet tudni, hogy melyik alkönyvtárhoz milyen program tatozik?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

csocso_x írta:
Damir írta:
Szia!

Nem telepítek és nem mentek rá, erre nagyon figyelek. Bár van, hogy csak telepítés közben derül ki, hogy nem lehet sd-re telepíteni, ílyenkor persze leszedem, de szokott szemetet hagyni. A szemetet hol találom meg?

Amúgy inkább a google maps-ra gyanakszom. Az is cash-el a c-re, de nem tudom, hova...

A private könyvtár foglalja a legtöbbet. Honnan lehet tudni, hogy melyik alkönyvtárhoz milyen program tatozik?
Könnyen lehet, hogy az "szemeteli" tele. Úgy, hogy minden programot megnézed smartsis-el. Viszont van, hogy maga a program nem a C-n van, hanem az E-n, viszont a C-re is rak 1-2 fájlt. Esetleg találsz a letöltések között mobile cleanert, futtass le egy tisztítást, hátha megszabadít pár megától.
Amúgy miért a Google Maps-et használod? Ha emlékem nem csal, akkor E52 ingyenes a Nokia Maps.
lasgabesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: e52

Hozzászólás Szerző: lasgabesz »

papzi írta:Keresek E52-re működő(!) hívásrögzítő alkalmazást. Eddig kipróbáltuk a: Boldbeast, TotalRecall, Dudu, Abrecorder alkalmazásokat különböző verziószámokkal, de egyik sem volt tökéletes. Leginkább az a baj velük, hogy vagy rapszodikusan van amit felvesz, van amit nem (nem tudunk rájönni, mitől függ), vagy csak bejövőt rögzít, kimenőt nem, vagy mindenképpen csipog akármit próbálunk.
A Total Recall nálam is kifogástalanul működik. Nálad lesz a hiba...
rezi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52

Hozzászólás Szerző: rezi »

Sziasztok!

Égre-földre keresem a megoldást, de eddig semmi. Hátha nektek van valami bravúrotok.
Lényeg: Szeretném használni a vibert az e52-ön de az istennek sem akar működni. Nagy nehezen bravúrosan már sikerült egyszer felraknom, de akkor meg nem indult el. Megszoftvereltem a telót visszaraktam a cuccaimat erre a jelenség nem változott. Hely van rajta és mégsem. Egyszer kipróbáltam és a tök üres telóra gyári törlés után felment és el is indult.
Mi lehet a baj? T-mobilos legfrissebb sw volt most független 081.003-at is kipróbáltam. Ez sem jobb :-(
Ötletek??? :whaaa: :hmm2:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

rezi írta:Sziasztok!

Égre-földre keresem a megoldást, de eddig semmi. Hátha nektek van valami bravúrotok.
Lényeg: Szeretném használni a vibert az e52-ön de az istennek sem akar működni. Nagy nehezen bravúrosan már sikerült egyszer felraknom, de akkor meg nem indult el. Megszoftvereltem a telót visszaraktam a cuccaimat erre a jelenség nem változott. Hely van rajta és mégsem. Egyszer kipróbáltam és a tök üres telóra gyári törlés után felment és el is indult.
Mi lehet a baj? T-mobilos legfrissebb sw volt most független 081.003-at is kipróbáltam. Ez sem jobb :-(
Ötletek??? :whaaa: :hmm2:
Szia!

Áruházból próbáltad már leszedni?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”