Nokia C5-03

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Nem: Férfi
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Re: Nokia C5-03

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

naiad írta:Hali!
Nekem van egy Nokia C5-03 RM-697 (059D026)-os telóm és ehhez nem találok semmilyen főzött romot.
Sőt láttam már youtube-on, hogy a C5-03-on symbian belle futott.
Hol találok ilyen főzött romot, tudnátok ebben segíteni?
Esetleg abban hogy milyen más típusú rom jó hozzá.

Előre is köszi.
Olvass vissza a témában egy kicsit. A kollegák már magyarosítottak néhány szuper főzetet :)
Ha a felrakással lenne kérdésed, nyugodtan kérdezz, segítünk.
Kép
zozor
Újonc
Újonc
Készüléktípus: L-820
Has thanked: 10 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zozor »

Sziasztok!
Megint kérdésem lenne: az olyan dolgokat, mint pl.: nem használt csengőhangok, üzenetjelző hangok, felesleges témák, sima fájlkezelővel ki lehet/szabad törölni, vagy ez nem egyszerű feladat? X-plore és Y-Browser van a telefonon, de még nem teszteltem őket teljes mértékben.
Köszi :)
Dzagalai
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c5-03
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Dzagalai »

Sziasztok!
Sikerült beállítanom a gmail-t a telón, de valamiért mindig a legrégebbi leveleket tölti le. Másohol tanácsolták, hogy rakjam át a régi leveleket másik mappába (megvolt, nem segített), tanácsolták az archiválást is, de az sem segített. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!
die nadel
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C5-03 - Nokia Lumia 625
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: die nadel »

dani895 írta:
die nadel írta:
die nadel írta:Sziasztok!
Próbálta már valaki a Viber-t? Nálam két telefonon is szépen feltelepült, be is tudtam lépni a programba, de a telefon újraindítása után már nem tudtam belépni. A Viber-t a Nokia Store-ból szedtem le a Nokia Suite-on keresztül.
Valakinek valami ötlet?
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Erre a problémára volna valakinek megoldása?
Illegálisan letöltött példánnyal próbáltad? Pl.: http://www.multiupload.nl/A7DW3W3DKU
Először is BÚÉK mindenkinek!

Nos, sikerült működésre bírnom a programot, csak újra kellett rakni.
Sajnos nagy csalódás, mert hívást nem lehet vele kezdeményezni, csak sms-t lehet vele küldeni. Más fórumon olvastam, hogy sajnos a Symbian-ra készült Viber-ből ez a funkció kimaradt. Számomra érthetetlen, hogy a többi platformon (iOS, Android, Windows Phone, Blackberry) elérhető a hívás funkció, csak pont a Symbian-ra készült Viber-ből hagyták ki.
mordillo02
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia c5-03 ZTE grand x in
Has thanked: 9 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: mordillo02 »

Beleejtettem a telefont a vízbe...

Megszárogattam,csak akksi hamar lemerül,fél nap alatt :sad:

Ha töltőre rakom,csak tölt-tölt....
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

mordillo02 írta:Beleejtettem a telefont a vízbe...

Megszárogattam,csak akksi hamar lemerül,fél nap alatt :sad:

Ha töltőre rakom,csak tölt-tölt....
Szia!

Ha szerencséd van csak az aksi halt , ha új akkuval is csinálná, akkor hardveres hiba.
These users thanked the author Damir for the post:
mordillo02 (2013-01-03 csüt. 04:18:03)
Rating: 2.63%
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Dzagalai írta:Sziasztok!
Sikerült beállítanom a gmail-t a telón, de valamiért mindig a legrégebbi leveleket tölti le. Másohol tanácsolták, hogy rakjam át a régi leveleket másik mappába (megvolt, nem segített), tanácsolták az archiválást is, de az sem segített. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!
Szia!
Sikerült megcsinálni? Biztos, hogy nem állítottál valamit el?
horvathg
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C5-03
Has thanked: 20 times
Been thanked: 23 times

Hozzászólás Szerző: horvathg »

Letöltöttem a térkép frissítést, de mindig azt írja ki online módban, hogy autóval útvonal innen nem tervezhető vagy valami hasonlót. Ha internet be van kapcsolva akkor nem csinálja csak lassan tervez. Másnak is csinálja ezt? Mit lehet a hiba?
metal17
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5130
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: metal17 »

horvathg írta:Letöltöttem a térkép frissítést, de mindig azt írja ki online módban, hogy autóval útvonal innen nem tervezhető vagy valami hasonlót. Ha internet be van kapcsolva akkor nem csinálja csak lassan tervez. Másnak is csinálja ezt? Mit lehet a hiba?
Szevasz! Valami probléma van a térképek frissitésénél a MAPS oldalon is többen jelezték. A kollegám is belefutott ebbe, nem tudtunk mit csinálni a mem.kértyán lévő Cities mappát kitöröltük és az én nem frissitett telómról átmásoltuk az azonos mappát az ő mem.kártyájára. A navigáció müködik de nyilván a térkép frissités nélküli.
horvathg
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C5-03
Has thanked: 20 times
Been thanked: 23 times

Hozzászólás Szerző: horvathg »

metal17 írta:
horvathg írta:Letöltöttem a térkép frissítést, de mindig azt írja ki online módban, hogy autóval útvonal innen nem tervezhető vagy valami hasonlót. Ha internet be van kapcsolva akkor nem csinálja csak lassan tervez. Másnak is csinálja ezt? Mit lehet a hiba?
Szevasz! Valami probléma van a térképek frissitésénél a MAPS oldalon is többen jelezték. A kollegám is belefutott ebbe, nem tudtunk mit csinálni a mem.kértyán lévő Cities mappát kitöröltük és az én nem frissitett telómról átmásoltuk az azonos mappát az ő mem.kártyájára. A navigáció müködik de nyilván a térkép frissités nélküli.
Én hülye nem mentettem le a frissítés előtt a Cities mappát, de szerencsére még a Penge térképe megvolt így azt visszatöltöttem. Most működik.
De azért nem semmi, hogy egy ilyen működésképtelen frissítést ad ki a Nokia, ami tönkreteszi azt is ami korábban működött.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”