Nekem is volt hasonló probléma...Általában memóriahiány miatt nem szokott idulni/ feltelepülni a programm, de a Pc Suite ( amit még a Nokia 5310 Xpressmusichoz kaptam), az feltelepült nekem és akkor működött...titike01 írta:Nem az a baj, hogy nem jól csinálom hanem, hogy a merevlemezemen a C:-n már 1,5gb hely van csak és nem tudom máshová telepíteni. A másik gépem se sokkal nagyobb de ott van 18Gb hely így egyből felment rá ott csak a nettet hiányolta![]()
![]()
Csak sajnos a PC Suite-tal feleannyi funkció érhető el, mint a legújabb Nokia Suite-ban.dani895 írta:Nekem is volt hasonló probléma...Általában memóriahiány miatt nem szokott idulni/ feltelepülni a programm, de a Pc Suite ( amit még a Nokia 5310 Xpressmusichoz kaptam), az feltelepült nekem és akkor működött...titike01 írta:Nem az a baj, hogy nem jól csinálom hanem, hogy a merevlemezemen a C:-n már 1,5gb hely van csak és nem tudom máshová telepíteni. A másik gépem se sokkal nagyobb de ott van 18Gb hely így egyből felment rá ott csak a nettet hiányolta![]()
![]()
Nem akarok hülyeséget mondani, de nem a karakterkódolást kellene átallítani? Az UTF-8 kezeli az ékezetes betűket. Nem tudom, még nem volt főzetem csak egy tipp.penge922 írta:Sziasztok!
A Főzeléken hogyan kel ékezeti hibákat javítani????
Csinált már valaki hasonlót?
A rendes magyar nyelv bele van integrálva csak ékezeti hibák maradtak benne!![]()
Feltudod tölteni valahova a szoftvert nekem? Had nézzem meg.penge922 írta:Igy van furcsa nyilak és hasonlók vannak az ékezetes betűk helyén!DjMedian írta:Az ékezetek nem jelennek meg,vagy furcsa nyilak és hasonlók vannak az ékezetes betűk helyén?
Jah hogy erre gondoltál?penge922 írta:Igy van furcsa nyilak és hasonlók vannak az ékezetes betűk helyén!DjMedian írta:Az ékezetek nem jelennek meg,vagy furcsa nyilak és hasonlók vannak az ékezetes betűk helyén?
Még egy kérdés:
Tavaly letölthető volt itt a Nokia fórumon a 2012új Vcs. ami a névnapokat tette ki a naptárban na most nincs még ez a progi 2013-ra?????????,
Én meg küldöm vissza elméletileg javítva.penge922 írta: Persze küldöm priviben!Ja amit küldtél azok szerintem mind benne vannak,ezért passzolom !
ELKÜLDTEM!![]()