Nokia N8-00
-
- 1. szint
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 5 times
-
- 1. szint
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 5 times
Re: Nokia N8-00
Megpróbáljuk-bizakodom nagyon-kösz az infót!bladehu2 írta:ha ez végre elindul akkor biztos fel is lehet rakni vele. próbáld kielam65 írta:Viszont ez felment: phoenix Service Software 2011.8.3.45122 A kérdés hogy ezzel lehet e Taylor romját felrakni? Aztán húzok a másik topikba!!!!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 8 times
Sziasztok .
fMobi-al kapcsolatban kérnék egy kis segitséget . Felraktam V8-ra kb két hete ,egy hétig minden gond nélkül ment ,majd be dobta mindig hogy ,API ERROR (van még valami szám is ,hol 400 , hol 300-valamennyi). Le törlöm , újra rakom ,akkor 1/2 - 1 napig jó aztán megint lekotlik . 3.51(0) verzió van felrakva,innen töltöttem le. Segítsetek légyszives ,hogy volt-e valakinek hasonló problémája ,és ,hogy oldotta meg ?
Köszönöm.
fMobi-al kapcsolatban kérnék egy kis segitséget . Felraktam V8-ra kb két hete ,egy hétig minden gond nélkül ment ,majd be dobta mindig hogy ,API ERROR (van még valami szám is ,hol 400 , hol 300-valamennyi). Le törlöm , újra rakom ,akkor 1/2 - 1 napig jó aztán megint lekotlik . 3.51(0) verzió van felrakva,innen töltöttem le. Segítsetek légyszives ,hogy volt-e valakinek hasonló problémája ,és ,hogy oldotta meg ?
Köszönöm.
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Valószínűleg a Facebook változtatott valamit az API-ján, ezért szerintem várni kell, amíg kijön egy új fMobi, mely illeszkedik a módosításokhoz.
- Rating: 2.63%
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Igen, ismét az API a gond, mint anno pár hónappal ezelőtt. A szépséghiba csak az, hogy a készítő sem tudja pontosan mikortól fog újra működni az app.BLAUZOO írta:Sziasztok .
Köszönöm.
Javaslom, ha hasonló jellegű problémád is akad, nézd meg az fMobi facebook oldalát, ha valamilyen probléma van azt általában itt közli a készítő: fMobi for Nokia

- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Hát ez már frissebb,és a "régebbivel pl nem lehetett a 808 ra sem megtalálni az RM 807 et sem! A frissel meg igen! Sok dolog van javítva az újabb verzákban! http://t7.hu/07ykbladehu2 írta:fejtsd ki a kérdésedet bővebbenapaszka írta:Phoenix Service Software 2012.24.0.48366 ???
Megint egy link,csak ne kapjak érte!

-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Még mindig ugyanolyan lassú a telóm. Problémám: Először azt hittem csak youtube-os videokat nem akar lejátszani, de igazából szinte minden weboldalon megakad, baromira lelassul használhatatlan lesz, csak újraindítás segít. Más alkalmazással nincsen gondom, csak a nettel (otthoni wifit használom). Kérlek segítsetek! Taylor V8-as legújabb verzióját használom, de már előtte is ez volt a gondom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rosco111 2012-12-15 szomb. 21:59:35-kor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Az normális jelenség, hogy ha a videozásnál beállítom az éjszakai fényt akkor szaggat a kép, tehát mozgatás közben élvezhetetlen felvételt lehet csak készíteni?
Most vagy én nem tudom rendesen használni a xenon vakut vagy nem tudom, de a c7 esnél nem volt ilyen gond, gyönyörű felvételt tudtam csinálni este is vakuval... Nem régóta van N8am két év után sikerült vennem egy újat, ezért tanulom még, de imádom!
Mi lehet a baj?
Az viszont annyira hiányzik h a vakut nem tudom sötétben használni...
Az normális jelenség, hogy ha a videozásnál beállítom az éjszakai fényt akkor szaggat a kép, tehát mozgatás közben élvezhetetlen felvételt lehet csak készíteni?
Most vagy én nem tudom rendesen használni a xenon vakut vagy nem tudom, de a c7 esnél nem volt ilyen gond, gyönyörű felvételt tudtam csinálni este is vakuval... Nem régóta van N8am két év után sikerült vennem egy újat, ezért tanulom még, de imádom!
Mi lehet a baj?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Sőt sötétben nem is lehet videot csinálni mert semmi nem látszik közelről sem... sem gyenge fénynél sem éjszakainál.. hm nem értem...
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
sambala írta:Sziasztok!
Mi lehet a baj?
Persze, hogy normális, a xenon vaku nem tud folyamatosan világítani, ez pont olyan, mint a fényképezőgépek vakui, egyszeri, nagyerejű villanásra vannak tervezve. Ha éjszakai módba teszed videónál, akkor ő hosszúra állítja a zársebességet, aminek a következménye a szaggatott, darabos felvétel. Ha tudod az ehhez kapcsolódó alapokat, akkor ez tiszta sor, ha nem, akkor hidd el, hogy ez normális működés.