Fóliát a telefonra?!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Fóliát a telefonra?!
Én is onnan rendeltem:) És se pénteken, se szombaton nem hozta az MPL. Majd holnap:) rem megjön
Köszi az utba igazítást!
Köszi az utba igazítást!
5800 Xpress
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Na rendeltem én is IVS fóliát az 5800-ra, csak a kijelzőre. Sajna 15-20 munka nap mire megjön. (( Utálom a fóliázott kijelzőt, de ekkora felületet nem árt védeni. Most még hibátlan a kijelzőm, erős fényben oldalról van 2-3 nagyon gyenge hajszál karc, a fóliától ezek nem is fognak látszódni. És ha tovább így használom tuti gázabb lesz. Plusz a fóliával bátrabban lehet majd használni a cerkát is, mert az amúgy is egy lcd gyilkos bazári műanyag. Gondolkodtam valami minőségi cerkán is, de az nem megy bele a hátuljába. A fólia a legjobb megoldás. Egy lcd nem olcsó mulatság, plusz soha többé nem lesz pormentes ha hozzá nyúlnak. Az igaz hogy max 1-évig fogom használni a telót, de eladni is könnyebb lesz így.
Nagyon tapad tőle a kijelző???
- SYMLY
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Omnia 2 Gt-I8000
Csak egy-két napig utána bezsirosodik csuszikás lesz de nekem kb 2 honapja van fenn és hát elég szar mivel mindig zsebbe van kikopott a folia fényessége bemattult egy két helyen és ott napfényben semmit nem látni, nem tom lehet veszek valami olcso szart 2 honapot az is kibírTaylor írta:Na rendeltem én is IVS fóliát az 5800-ra, csak a kijelzőre. Sajna 15-20 munka nap mire megjön. (( Utálom a fóliázott kijelzőt, de ekkora felületet nem árt védeni. Most még hibátlan a kijelzőm, erős fényben oldalról van 2-3 nagyon gyenge hajszál karc, a fóliától ezek nem is fognak látszódni. És ha tovább így használom tuti gázabb lesz. Plusz a fóliával bátrabban lehet majd használni a cerkát is, mert az amúgy is egy lcd gyilkos bazári műanyag. Gondolkodtam valami minőségi cerkán is, de az nem megy bele a hátuljába. A fólia a legjobb megoldás. Egy lcd nem olcsó mulatság, plusz soha többé nem lesz pormentes ha hozzá nyúlnak. Az igaz hogy max 1-évig fogom használni a telót, de eladni is könnyebb lesz így.
- Taylor
- 4. szint
- Kapcsolat:
Bemattul? Az szép. Elvileg regenerálódik a fólia. Igaz én tokban hordom, pedig utálom a tokot is. Na lehet a tokot is megunom. A fólia nem árt rá, de elvileg ettől nincs jobb. Na majd kiderül. A szenzoroknál frankón ki van vágva? Lefotózhatnád a telód, megnézném kijelzőfóliásan.SYMLY írta:Csak egy-két napig utána bezsirosodik csuszikás lesz de nekem kb 2 honapja van fenn és hát elég szar mivel mindig zsebbe van kikopott a folia fényessége bemattult egy két helyen és ott napfényben semmit nem látni, nem tom lehet veszek valami olcso szart 2 honapot az is kibírTaylor írta:Na rendeltem én is IVS fóliát az 5800-ra, csak a kijelzőre. Sajna 15-20 munka nap mire megjön. (( Utálom a fóliázott kijelzőt, de ekkora felületet nem árt védeni. Most még hibátlan a kijelzőm, erős fényben oldalról van 2-3 nagyon gyenge hajszál karc, a fóliától ezek nem is fognak látszódni. És ha tovább így használom tuti gázabb lesz. Plusz a fóliával bátrabban lehet majd használni a cerkát is, mert az amúgy is egy lcd gyilkos bazári műanyag. Gondolkodtam valami minőségi cerkán is, de az nem megy bele a hátuljába. A fólia a legjobb megoldás. Egy lcd nem olcsó mulatság, plusz soha többé nem lesz pormentes ha hozzá nyúlnak. Az igaz hogy max 1-évig fogom használni a telót, de eladni is könnyebb lesz így.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nekem az N95 8 GB-omon volt IVS, kiváló volt.
Sajnos a felrakás nekem sem sikerült tisztességesen (nem egyszerű felrakni olyan telefonra, ami egy családi gyufásdoboztól eltérő geometriájú ).
Az KIZÁRT, hogy bárki is arra panaszkodjon, hogy csúszik a fólia. Pont az ami királyság benne, hogy végig tapad, nem kicsit! Akkor is, ha zsíros a kezed bőre.
Én ingyen kaptam tesztelésre, cserébe a terminal fórumon írtam le a tapasztalatokat. Ennyiért megérte, közel 5e Ft-ot biztosan nem adnék érte.
Bár, ha a kijelzőre is jól fel tudtam volna rakni, akkor jobb lett volna az összhatás, szóval nálam is - akárcsak Someznél - az én hibám az, hogy nem lett 100%-os az elégedettségem...
Sajnos a felrakás nekem sem sikerült tisztességesen (nem egyszerű felrakni olyan telefonra, ami egy családi gyufásdoboztól eltérő geometriájú ).
Az KIZÁRT, hogy bárki is arra panaszkodjon, hogy csúszik a fólia. Pont az ami királyság benne, hogy végig tapad, nem kicsit! Akkor is, ha zsíros a kezed bőre.
Én ingyen kaptam tesztelésre, cserébe a terminal fórumon írtam le a tapasztalatokat. Ennyiért megérte, közel 5e Ft-ot biztosan nem adnék érte.
Bár, ha a kijelzőre is jól fel tudtam volna rakni, akkor jobb lett volna az összhatás, szóval nálam is - akárcsak Someznél - az én hibám az, hogy nem lett 100%-os az elégedettségem...
- Taylor
- 4. szint
- Kapcsolat:
Érintő kijelzőnél szívás ha nem csúszik!Macika írta:Nekem az N95 8 GB-omon volt IVS, kiváló volt.
- SYMLY
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Omnia 2 Gt-I8000
mondom hogy csúszik rendesen pár nap és becsuszósodikMacika írta:Ez igaz lehet...Taylor írta:Érintő kijelzőnél szívás ha nem csúszik!
- cyborg86
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Red
Sziasztok. Én most vettem egy olcsó szart az Auchanba 690ftért. 3.5"volt és nekem kellett méretre vágni 3db volt a csomagban,de nem ez a gond. Miután feltettem elkezdtem használni hát ahogy húztam a ceruzát a fólián annak nyoma szépen ott is maradt, tehát érintő képernyős telefonra nem való. Ez a fólia, hogy viselkedik a ceruzára elég sokat játszok az 5800-mal meg netezek is rajta, szóval valami olyan kéne ami bírja a strapát.SYMLY írta:Csak egy-két napig utána bezsirosodik csuszikás lesz de nekem kb 2 honapja van fenn és hát elég szar mivel mindig zsebbe van kikopott a folia fényessége bemattult egy két helyen és ott napfényben semmit nem látni, nem tom lehet veszek valami olcso szart 2 honapot az is kibírTaylor írta:Na rendeltem én is IVS fóliát az 5800-ra, csak a kijelzőre. Sajna 15-20 munka nap mire megjön. (( Utálom a fóliázott kijelzőt, de ekkora felületet nem árt védeni. Most még hibátlan a kijelzőm, erős fényben oldalról van 2-3 nagyon gyenge hajszál karc, a fóliától ezek nem is fognak látszódni. És ha tovább így használom tuti gázabb lesz. Plusz a fóliával bátrabban lehet majd használni a cerkát is, mert az amúgy is egy lcd gyilkos bazári műanyag. Gondolkodtam valami minőségi cerkán is, de az nem megy bele a hátuljába. A fólia a legjobb megoldás. Egy lcd nem olcsó mulatság, plusz soha többé nem lesz pormentes ha hozzá nyúlnak. Az igaz hogy max 1-évig fogom használni a telót, de eladni is könnyebb lesz így.
Nokia 5800 XpressMusic Red
- niklebi
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Been thanked: 1 time
Sziasztok. Én most vettem egy olcsó szart az Auchanba 690ftért. 3.5"volt és nekem kellett méretre vágni 3db volt a csomagban,de nem ez a gond. Miután feltettem elkezdtem használni hát ahogy húztam a ceruzát a fólián annak nyoma szépen ott is maradt, tehát érintő képernyős telefonra nem való. Ez a fólia, hogy viselkedik a ceruzára elég sokat játszok az 5800-mal meg netezek is rajta, szóval valami olyan kéne ami bírja a strapát.[/quote]
Szerintem ez jó lesz neked: http://www.ivsnet.eu/mobil?page=shop.pr ... ct_id=5060
Szerintem ez jó lesz neked: http://www.ivsnet.eu/mobil?page=shop.pr ... ct_id=5060