Szoftverfrissítés Phoenix-szel
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel
Szia. A telo angol nyelven indul.Megnézted hogy a beállitásokban ki tudod választani a magyar nyelvet?
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C6-01
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Amikor elindul akkor az Angol a Román és a Magyar nyelv közül lehet választani.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Tehát, ott a magyar nyelv, csak azt kell választani. Az újabb készülékeknél a Phoenix nem írja át a productot, de attól még az új firm van fenn.ruskop írta:Amikor elindul akkor az Angol a Román és a Magyar nyelv közül lehet választani.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
Aha. Szóval ha lekérem a product kódját akkor mást ír ki de attól még az van rajta amit én feltettem? Ez elég fura. Mivel lehetne lekérdezni, hogy melyik van fent? (*#0000# kívűl)
-
- 3. szint
[quote="ruskop"]Aha. Szóval ha lekérem a product kódját akkor mást ír ki de attól még az van rajta amit én feltettem? Ez elég fura. Mivel lehetne lekérdezni, hogy melyik van fent? (*#0000# kívűl)[/quote
Az eredeti szoftvered a product kod alapján 059H0M1: belgium_netherlands_black Angol, Német ,Francia,Román ,Dutch nyelveket tartalmazott. Most ráraktad phönixel a 059G0W1: hungary_black ami Angol ,Magyar , román nyelvet taratalmazza. A phönix letörölte az eredetit és a magyart rakta fel csak a productkodod nem változott meg.
A phönixel beolvastatod a telot az is kiírja melyik szoft van rajta .
Az eredeti szoftvered a product kod alapján 059H0M1: belgium_netherlands_black Angol, Német ,Francia,Román ,Dutch nyelveket tartalmazott. Most ráraktad phönixel a 059G0W1: hungary_black ami Angol ,Magyar , román nyelvet taratalmazza. A phönix letörölte az eredetit és a magyart rakta fel csak a productkodod nem változott meg.
A phönixel beolvastatod a telot az is kiírja melyik szoft van rajta .
-
- Újonc
Kipróbáltam és ha phoenix-el a phone information-t választom akkor ott is a 059H0M1-et írja ki mint product code. Sehonnan nem lehet megállapítani, hogy a firmware mi rajta. De sebaj. Magyar nyelv van rajta aztán kész.
Egyébként ezt a Phoenixet használom: 2012.36.001.48629
Jó ez vagy van ennél újabb?
Egyébként ezt a Phoenixet használom: 2012.36.001.48629
Jó ez vagy van ennél újabb?
-
- Újonc
- Készüléktípus: e63
Sziasztok!
T-mobile-os Nokia 6500 Classic (rm-265) és szintén T-s Nokia 6300 (rm-217) telefonokra próbálnék független szoftvert tenni (új, Vodafone-os SIM kártya lesz bennük, ez már olyan amin ki lehet vágni a microsimet is, nem tudom ez számít-e valamit).
Ezeket a szoftvereket töltöttem le Navifirmmel:
6500c - RM265_0551639_09.48
6300 - RM217_0537626_07.21
Szépen fel is települtek, T-s simmel megy is a teló, de ha beteszem a Voda kártyát azt írja hogy a telefon korlátozva van. Korábban ezzel a módszerrel függetlenítettem egy 6500 Slide készüléket, abban gond nélkül megy ugyanaz a T-s és Vodás kártya is. Mit lehet tenni? Ha csak szerviz tudja megcsinálni, beviszem, illetve este még kipróbálom egy régebbi Voda simkártyával.
T-mobile-os Nokia 6500 Classic (rm-265) és szintén T-s Nokia 6300 (rm-217) telefonokra próbálnék független szoftvert tenni (új, Vodafone-os SIM kártya lesz bennük, ez már olyan amin ki lehet vágni a microsimet is, nem tudom ez számít-e valamit).
Ezeket a szoftvereket töltöttem le Navifirmmel:
6500c - RM265_0551639_09.48
6300 - RM217_0537626_07.21
Szépen fel is települtek, T-s simmel megy is a teló, de ha beteszem a Voda kártyát azt írja hogy a telefon korlátozva van. Korábban ezzel a módszerrel függetlenítettem egy 6500 Slide készüléket, abban gond nélkül megy ugyanaz a T-s és Vodás kártya is. Mit lehet tenni? Ha csak szerviz tudja megcsinálni, beviszem, illetve este még kipróbálom egy régebbi Voda simkártyával.
-
- Újonc
- Készüléktípus: e63
Közben rájöttem. Nem függetlenítettem csak független szoftvert pakoltam rájuk. A 6500 Slide azért megy, mert az már alapból ki volt ütve.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N958GB
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Már többször használtam a phoenixet minden gond nélkül. Most egy C7-es készüléket frissítettem meg halott módban a taylor féle "C7 pro editon V3" firmware-el.
A frissítés le is fut rendesen a végén kiírja hogy "firmware updating succeeded" de a telefon nem bootol be. Csak néhányszor felvillan a NOKIA felirat majd semmi. Megpróbáltam újra feltenni a szoftot, akku ki be stb, ezeken túl vagyok, semmi csak továbbra is a NOKIA logo és passz. Annál is inkább fontos lenne a gyors segítség mert nem a saját telefonomról van szó és kellemetlen. A választ előre is köszönöm bárkitől is érkezzék!
A frissítés le is fut rendesen a végén kiírja hogy "firmware updating succeeded" de a telefon nem bootol be. Csak néhányszor felvillan a NOKIA felirat majd semmi. Megpróbáltam újra feltenni a szoftot, akku ki be stb, ezeken túl vagyok, semmi csak továbbra is a NOKIA logo és passz. Annál is inkább fontos lenne a gyors segítség mert nem a saját telefonomról van szó és kellemetlen. A választ előre is köszönöm bárkitől is érkezzék!
-
- 3. szint
Szia. Olvasd át Taylor leírását lehet a phönix verzió nem jó. Hard reset és memkari formázása előtte.
http://www.smartphonepro.hu/nokia-c7-pro-edition-v3/
http://www.smartphonepro.hu/nokia-c7-pro-edition-v3/