endruboy79 írta:Kedves Macika!
Te lennél az a szakértő, rutinos ember? És ha igen, elvállalnád? Bár személyesen nem tudnám elvinni, mivel zalaegerszegi vagyok. Esetleg postán elküldöm ha elfogadsz ilyeneket.
Annyi baja van még, hogy azxpressmusic gomb nem világít de érintésre működik. A fülhallgató bemenet meg hosszában ketté van törve:)
Sajnos nem vállalok már ilyet, eladtam az infraforrasztó állomásomat, ahogy elkezdett öregedni a szemem. Nem volt értelme, hogy több, mint 150e Ft itt álljon benne.
Az XpressMusic gombnál valószínűleg a LED jött fel a fóliáról, na, azt utálatos még forrasztani.
A fülhallgató KImenetet komplett cserélni kell mindenképpen, ha felszakadt, valószínűleg nem forrasztható vissza a régi.
Nekem az az aggályom van még (rutinból, sajnos sok hibás/sérült készülékkel találkoztam), hogy ha felszakadt a főpanelről az említett két alkatrész, akkor komoly esély van rá, hogy a panelre gőzölt hajszálvékony kis vezeték is sérült, akkor viszont nem lehet megcsinálni, mivel nincs mihez forrasztani, nincs, ami megtartsa az egészet.
Ilyenkor sajnos kuka a készülék, egy új főpanelt bele a készülék árának 75-80 %-a, bizonyos esetekben még több is tud lenni.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill