Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
warzsy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: warzsy »

Damir írta:
warzsy írta:Sziasztok!
E52-es telefonom az utóbbi időben fogja magát, és ki kapcsol, úgy hogy a pin kód kérő ablak fogad gomb nyomásra.Tehát nem kell a főkapcsolóval vissza kapcsolni.Meg teszi ezt beszélgetés közben is, különösen ha bluetoot headset-tel beszélek.Természetesen aksi töltöttség oké.Mi a jó.........t csináljak?
Szia!
Újraindul, nem kikapcsol. Én egy szoftverfrissitést javasolnék.
Gondoltam rá, de nem érhető el frissítés.054.003 verzió van rajta.
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

warzsy írta: Újraindul, nem kikapcsol. Én egy szoftverfrissitést javasolnék.
Gondoltam rá, de nem érhető el frissítés.054.003 verzió van rajta.[/quote]

Szia. Úgy látom a telodra a legfrissebb magyarnyelvü szoft 91.3 verzió számú . phönixel tedd fel rá a Tré-mobile ne várj hogy megcsinálja mert még az új telokra se csinálta meg 3-4 hónap alatt .

http://kepfeltoltes.hu/121120/649388435 ... es.hu_.jpg

Euro3 vagy a Hungary a telod színének megfelelőt.
Skyp: kukuc-
warzsy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 52

Hozzászólás Szerző: warzsy »

Értem.Köszi.Meg próbálom.
mervo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: mervo »

Sziasztok!

E52-nél olyan problémám van, hogy a gps /nokia maps/ néha össze vissza ugrál, nem is azt mutatja ahol tényleg vagyok 3 utcával arrébb.. a másik hogy e52-re már nem adnak ki új térképet? néha elvisz olyan helyekre bevisz ahol út sincs... régebben nokia programmal tudtam frissiteni de már nem találom.. melyik programot ajánljátok? Garminnal próbálkoztam több kevesebb sikerrel. 091.003 Köszi
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

mervo írta:Sziasztok!

E52-nél olyan problémám van, hogy a gps /nokia maps/ néha össze vissza ugrál, nem is azt mutatja ahol tényleg vagyok 3 utcával arrébb.. a másik hogy e52-re már nem adnak ki új térképet? néha elvisz olyan helyekre bevisz ahol út sincs... régebben nokia programmal tudtam frissiteni de már nem találom.. melyik programot ajánljátok? Garminnal próbálkoztam több kevesebb sikerrel. 091.003 Köszi
Szia!
Nem mindig pontos annyira a jel, hogy ne ugráljon, de ne felejtsd el, hogy ez csak egy telefon.
Garmin leírás az aláírásomban van, ha gondod van a topicjában tedd fel a kérdést.
Attila1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e52
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Attila1 »

Üdv!

Valami olyan működő programot keresnék a mobilra amivel lehet blokkolni a számokat és esetleg az üzeneteket is.
Olyan lenne jó ami azt mondja hogy a szám megszűnt.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Attila1 írta:Üdv!

Valami olyan működő programot keresnék a mobilra amivel lehet blokkolni a számokat és esetleg az üzeneteket is.
Olyan lenne jó ami azt mondja hogy a szám megszűnt.
Szia!
Van jópár a letöltések között.
Olyan nem hiszem, hogy van, hogy bemond ilyet.
robi59
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: robi59 »

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy van közel 1000 névjegyzékem, de a legtöbbnek nincs beírva a megfelelő előhívója. Így ha hívnak, a szám megjelenik, de nevet nem párosít hozzá, mivel a névjegyzékben úgy van, hogy 0630... míg a hívó +3630...
Már órákat keresgéltem neten, találtam ilyet http://logout.hu/bejegyzes/karma/telefo ... _1-50.html , de már sajnos nincs fent a neten ez a program. Találtam egy másik programot, amihez 1db txtbe kéne exportálnom a névjegyeket+számokat, de a nokia suitból az nekem valahogy nem sikerült. Zsákutcába futottam mindenhogy.

Szóval szeretnék valami gyorsabb megoldást a kézi átírásnál, volt már valakinek hasonló problémája, létezik még ilyen program? Sajnos a programok között és a fórumban sem találtam erről infot.
Aztán lehet én voltam a vak.

Köszi előre is!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

robi59 írta:Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy van közel 1000 névjegyzékem, de a legtöbbnek nincs beírva a megfelelő előhívója. Így ha hívnak, a szám megjelenik, de nevet nem párosít hozzá, mivel a névjegyzékben úgy van, hogy 0630... míg a hívó +3630...
Már órákat keresgéltem neten, találtam ilyet http://logout.hu/bejegyzes/karma/telefo ... _1-50.html , de már sajnos nincs fent a neten ez a program. Találtam egy másik programot, amihez 1db txtbe kéne exportálnom a névjegyeket+számokat, de a nokia suitból az nekem valahogy nem sikerült. Zsákutcába futottam mindenhogy.

Szóval szeretnék valami gyorsabb megoldást a kézi átírásnál, volt már valakinek hasonló problémája, létezik még ilyen program? Sajnos a programok között és a fórumban sem találtam erről infot.

Köszi előre is!
Szia!
Nem az a gond, hanem az, hogy nem csak a telefonban, hanem a SIM-en is rajta vannak a kontaktok.
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

robi59 írta:Sziasztok!

Köszi előre is!
http://www.4shared.com/get/Zj0zh65C/Con ... 89C3.dc323
Skyp: kukuc-
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”