Nokia Térképek
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia Térképek
Sziasztok!egy kis segítséget szeretnék kérni!nokia c7-00 telefonom van és a nokia maps nem talál jelet nagyon sokáig vártam vele és semmi! szerintem az utolsó frissítés óta bár esett is le 30-40 cm-ről a földre!azelőtt 2-3 perc alatt megtalálta a jelet most semmi!próbáltam a nokia suite által felkínált újratelepítést de nem működik így sem.esetleg próbáljak meg egy másik navi programot azzal ki tudnám szürni hogy a gps antennával van e baj!vagy nincs esetlek egy tesztelő program!kb 2hó gari még van rá csak nincs meg a garancia jegye, elhagytam előre is köszönöm a segítséget!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!golozis írta:Sziasztok!egy kis segítséget szeretnék kérni!nokia c7-00 telefonom van és a nokia maps nem talál jelet nagyon sokáig vártam vele és semmi! szerintem az utolsó frissítés óta bár esett is le 30-40 cm-ről a földre!azelőtt 2-3 perc alatt megtalálta a jelet most semmi!próbáltam a nokia suite által felkínált újratelepítést de nem működik így sem.esetleg próbáljak meg egy másik navi programot azzal ki tudnám szürni hogy a gps antennával van e baj!vagy nincs esetlek egy tesztelő program!kb 2hó gari még van rá csak nincs meg a garancia jegye, elhagytam előre is köszönöm a segítséget!
Indítsd újra, majd állj szabad ég alá, és várj 10 percet.
-
- Újonc
- Has thanked: 0
szia megtettem már sokszor több mint 10 percig de semmi!most olvastam egy másik topicba hogy nekem az utolsó előtti soft van rajta 11.030 és ott nem működik jól a nokia maps frissítsem phoenix-el 11.040-re esetleg?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Szia!golozis írta:szia megtettem már sokszor több mint 10 percig de semmi!most olvastam egy másik topicba hogy nekem az utolsó előtti soft van rajta 11.030 és ott nem működik jól a nokia maps frissítsem phoenix-el 11.040-re esetleg?
Mindenképp megpróbálnám!
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
nálam se a 111.30 se a 111.40-el nincs gond a gps-el.
Még itt a Lurdy ház éttereme közepén is 1perc alatt megtalálta a pozíciót, pedig nem látni az eget..
A firmfrissítés biztos nem ront rajta, de azt se garantálja hogy megjavítja a gps-t..
Még itt a Lurdy ház éttereme közepén is 1perc alatt megtalálta a pozíciót, pedig nem látni az eget..
A firmfrissítés biztos nem ront rajta, de azt se garantálja hogy megjavítja a gps-t..
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
Hello !
Következő a problémám, ami megoldása sürgős lenne, mert holnapután hajnalban menni kellene Németo-ba.
Nokia C7 - a navigáció nem működik (pedig valamikor ment rendesen..), ill Magyarországon hol talál útvonalat, és minden Ok. hol azt írja, "útvonal nem található" . Kb 5 próbálkozásból egyszer navigál, azt is inkább az ország dunától keleti irányába, városaiba. A nyugat Magyaro. városokba még ritkábban navigál. Külföld ? Semennyire, "útvonal nem található".
Pár hete tettem fel rá néhány nyugat európai ország térképét a telefon saját programjával letöltve Wi-fin. Mivel mostanában nem használtam a telefon navigációját, így nem tudom, hogy az új térképek telepítése óta, vagy már előtte, vagy vmikor utána bomlott meg a navi rendszer. Annyi biztos, 1-2 hónapja Magyaro. belül pillanatok alatt navigált.
Kérdem én, mi lehet a baja ? (ki-be kapcsolgatás, aksi kivétel... megvolt)
SOS!!! -mert mindjárt indulnom kellene vele 1200 km-re, majd 1-2 hónapig azon a környéken használnom.
Köszönök előre is minden gyors, hatékony segítséget !!!
Következő a problémám, ami megoldása sürgős lenne, mert holnapután hajnalban menni kellene Németo-ba.
Nokia C7 - a navigáció nem működik (pedig valamikor ment rendesen..), ill Magyarországon hol talál útvonalat, és minden Ok. hol azt írja, "útvonal nem található" . Kb 5 próbálkozásból egyszer navigál, azt is inkább az ország dunától keleti irányába, városaiba. A nyugat Magyaro. városokba még ritkábban navigál. Külföld ? Semennyire, "útvonal nem található".
Pár hete tettem fel rá néhány nyugat európai ország térképét a telefon saját programjával letöltve Wi-fin. Mivel mostanában nem használtam a telefon navigációját, így nem tudom, hogy az új térképek telepítése óta, vagy már előtte, vagy vmikor utána bomlott meg a navi rendszer. Annyi biztos, 1-2 hónapja Magyaro. belül pillanatok alatt navigált.
Kérdem én, mi lehet a baja ? (ki-be kapcsolgatás, aksi kivétel... megvolt)
SOS!!! -mert mindjárt indulnom kellene vele 1200 km-re, majd 1-2 hónapig azon a környéken használnom.
Köszönök előre is minden gyors, hatékony segítséget !!!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Üdv
Töröld le a cities mappát és a .qf fájlt, indítsd el a maps-t, lépj ki majd tedd fel a térképeket.
Töröld le a cities mappát és a .qf fájlt, indítsd el a maps-t, lépj ki majd tedd fel a térképeket.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 1 time
Köszönöm, megoldódott a probléma úgy, hogy azt a bizonyos qf fájlt nem is töröltem, mert nem találtam - hol keressem ilyen esetben ?MrAngelo írta:Üdv
A másik, hogy offline módban nem működik a kereső rendesen, hiába adok pontos címet meg. Csak, ha van az adott/keresett utcában étterem, valami cég... ami eleve fent van a térképen, akkor csak azt kínálja fel opciósan.Amennyiben kistelepülés, és nincs semmi extra az utcában, akkor nem találja meg így, vagy egy nagyváros (pl. Hamburg) kevésbé ismert,népszerű településrészének utcáját. Van erre, a pontosabb offline keresésre gyógyír ?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Memkari gyökerében.Cosmopolite írta:Köszönöm, megoldódott a probléma úgy, hogy azt a bizonyos qf fájlt nem is töröltem, mert nem találtam - hol keressem ilyen esetben ?MrAngelo írta:Üdv
A másik, hogy offline módban nem működik a kereső rendesen, hiába adok pontos címet meg. Csak, ha van az adott/keresett utcában étterem, valami cég... ami eleve fent van a térképen, akkor csak azt kínálja fel opciósan.Amennyiben kistelepülés, és nincs semmi extra az utcában, akkor nem találja meg így, vagy egy nagyváros (pl. Hamburg) kevésbé ismert,népszerű településrészének utcáját. Van erre, a pontosabb offline keresésre gyógyír ?
Ha van fent térkép, akkor működnie kell a keresésnek.