Symbian Hack
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Symbian Hack PC nélkül
Vagy törlöd a hack fájljait, amit bemásolt magának és törlöd a hozzá kapcsolódó programokat.vzozo16 írta:Üdv!
Hogyan tudnám teljesen visszacsinálni a hackelést?
köszi
zoli
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
A hard resetet értem. Köszi, végső esetben kipróbálom.
A hack fájlokról tudtok valalmit? Pontosan mit töröljek?
(magát a programot töröltem, illetve az xplore-al találtam valami patch filet, azt is töröltem)
Köszönöm az eddigi segítségeteket!
(magát a programot töröltem, illetve az xplore-al találtam valami patch filet, azt is töröltem)
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem ha már nem látod a X-plore-val a rendszer fájlokat, akkor már nincs gond.vzozo16 írta:A hard resetet értem. Köszi, végső esetben kipróbálom.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGSII N82
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Re: Symbian Hack
Sziasztok, most szereztem egy N82-t. Melyik hack megy most rajta? a"Symbian hack pc nélkül"-nevű megoldás megakad, az UMU nerm úgy reagál, mint a leírásban. Köszi: Crane
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Szia!crane írta:Sziasztok, most szereztem egy N82-t. Melyik hack megy most rajta? a"Symbian hack pc nélkül"-nevű megoldás megakad, az UMU nerm úgy reagál, mint a leírásban. Köszi: Crane
Szerintem azon a certhackes megoldás is megy, vagy a nortonhack. Csak az új telóknál van gond a hackeléssel, mert azokra jön, jött új fw frissítés.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGSII N82
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Szia!nokiae668 írta:crane írta:Sziasztok, most szereztem egy N82-t. Melyik hack megy most rajta? a"Symbian hack pc nélkül"-nevű megoldás megakad, az UMU nerm úgy reagál, mint a leírásban. Köszi: Crane
Szerintem azon a certhackes megoldás is megy, vagy a nortonhack. Csak az új telóknál van gond a hackeléssel, mert azokra jön, jött új fw frissítés. [/quote
Kösz, a Norton bejött
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Apropó: most egy C7/N8 (Belle refresh) készüléket lehet hackelni úgy hogy HA megvan rá régről a key+cer file, akkor a rompatchert signózom PC-n és feltelepítem telefonra? (a rompatcherbe meg be lelet kapcsolni a "InstallServer" és "Open4all" patchet)nokiae668 írta:Csak az új telóknál van gond a hackeléssel, mert azokra jön, jött új fw frissítés
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szerintem igen.Doky586 írta:Apropó: most egy C7/N8 (Belle refresh) készüléket lehet hackelni úgy hogy HA megvan rá régről a key+cer file, akkor a rompatchert signózom PC-n és feltelepítem telefonra? (a rompatcherbe meg be lelet kapcsolni a "InstallServer" és "Open4all" patchet)nokiae668 írta:Csak az új telóknál van gond a hackeléssel, mert azokra jön, jött új fw frissítés
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Sajnos ez nem jött be.. nincs megadva a szükséges jogosultság... hibaüzenetet ad.Damir írta:Szerintem igen.Doky586 írta:Apropó: most egy C7/N8 (Belle refresh) készüléket lehet hackelni úgy hogy HA megvan rá régről a key+cer file, akkor a rompatchert signózom PC-n és feltelepítem telefonra? (a rompatcherbe meg be lelet kapcsolni a "InstallServer" és "Open4all" patchet)