Az OVI Store-ból le lehet tölteni a youtube nevű programot, nekem nincs flash telepítve de azzal jól lejátssza a youtube videókat.Lala írta:Sziasztok.
Volt kollégám "formázta" az ilyen készülékét azóta nem hajlandó lejátszani neki júúútyubos vidiket.Adobe flash telepítését ajánlottam neki,meg frissebb böngészőt.Esetleg valami jó ötlet??![]()
![]()
Üdv,Andriska66
Nokia C5-03
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Nem: Férfi
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 23 times
Re: Nokia C5-03
- dani895
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia c5-03
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 16 times
Pardon! Amit te most beidéztél az az én aláírásom! A kérdésem az aláírásom felett helyezkedik el... Ez most Offnak (tárgytól eltérő dolog) nevezzük... És hamár ott tartunk, nincs igazad, mert hardverben igen is megüti a lécet!!! De én már most befejezem, mert nem szeretnék warn-t kapni...Lala írta:Én nem gyűjtögettem,bementem és vettem egy SIII-at.Meg azért egy N8-at ne hasonlíts egy Iphone 5 höz (iPhone 4-4s hez sem) vagy egy Samsung SIII-hoz sem.(SII-höz se.Az első S-hez sem érdemes.)dani895 írta:A mobileladások alacsonyak, mert mindenki iPhone 5-re, és Samsung Galaxy SIII-ra gyűjt....Normálisak? Egy Nokia N8-at 69.999Ft-ért veszek, nem kell eladnom a fél házat...
Jó az N8 én is használtam pár hétig cserekészüléknek de azért volt, hogy meg akartam taposni.Kell hozzá türelem,nincs minden előtted hipp-hopp mint egy felső kategóriás telefonnál (pda).
Erre a kérdésre válasz?
Lala írta:Sziasztok.
Volt kollégám "formázta" az ilyen készülékét azóta nem hajlandó lejátszani neki júúútyubos vidiket.Adobe flash telepítését ajánlottam neki,meg frissebb böngészőt.Esetleg valami jó ötlet??![]()
![]()
Üdv,Andriska66
Válasz/ajánlat a kérdésedre: Nem egyértelmű, hogy min keresztül szeretne videókat nézni...Használhatna youtube alkalmazást is, ott észrevételeim szerint mindent lejátszik kivéve a VEVO-s videóklippeket...
De ha webböngészőt használja, nézze meg, hogy Web-->Beállítások-->Oldal-->Tartalom betöltése--> Mind-re van-e állítva, mert akkor lehetne nézni a flash lejátszón is...
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
Ugye viccelsz???dani895 írta: Pardon! Amit te most beidéztél az az én aláírásom! A kérdésem az aláírásom felett helyezkedik el... Ez most Offnak (tárgytól eltérő dolog) nevezzük... És hamár ott tartunk, nincs igazad, mert hardverben igen is megüti a lécet!!! De én már most befejezem, mert nem szeretnék warn-t kapni...

Hardvert megüti??

Ne szívass lécci... egy 680 MHz proci 256mb rammal megüt egy 2-4 magos 1200-1400mhz procit 1gb rammal....minden érték a duplája a procinak erős jóindulattal ha egy magról lenne szó,ami nem a duplája lenne az a (ram) triplája.... milyen lécet üt ez meg ...egy lumia 920 az esetleg lasztiba rúg...de azon is a winmo8 már most sz.r......nem kapsz ezért warnt.A kérdésemre válaszoltál kb ezt meg is köszönöm,ezek mellett vannak mellékzöngék.

Maga idejében sem ütötte meg a lécet....

-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-03
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Penge azért idézettel írok, hogy mindenki még1x elolvassa, mit kell csinálni! Nehogy gond legyen. Nekem is a fözöcskézésembe néha belehalt, de hála a defribilátornak (Phoenix) újraélesztettem, és gyorsabb mint valaha. Néhány értéket átírtam, töröltem dolgokat és fordítottam, alapétrtelmezett menü változtatva és a jávát nem kell telepiteni autoinstallerel, mert romba főztem. Tovább kavargatom hátha többet kihozok belőle.penge922 írta:Pf. csak kiteszem a végleges verziót mert úgylátom van rá igény!penge922 írta:RM-697 Nokia C5-03 v23.0.015 CFW Released Véglege!!!
Másold be linket és töltheted igy ha ezt nem tudod megtenni bele se kezdj :![]()
dl.dropbox.com/u/76536229/RM-697.7z
Ha ez lejött másold be a:Helyi C-Program Files-Nokia-Phoenix-Product mappába az Rm-697 fáljt!!!(Ha megnézed 16 db.van benne)
Főzelék végleges:
http://4fastfile.com/hu/abv-fs/2012/11/01/fozetem.zip
Videó feltöltés menetéről készítette: ssj![]()
![]()
http://www.datafilehost.com/download-1b8b1a18.html
Tehát törölsz mindent (Delete) kivéve ezt a hármat!!!
Az a-b jelüt Gyári fáljt felülirod ezt a kettőt:
a.Eredeti: RM-697_23.0.015_prd.core.C00 és ezt is felülirod ezzel RM-697_23.0.015.prd.core.amit a Főzetem mappában van!
b.Eredeti: RM-697_23.0.015_C01_prd.rof3.fpsx és ezzel:C5-03_Mod_by_ssj_penge_joe3.hu.V21 ez is a Főztem mappában van!
Ezt meghagyod az eredetit:
c.Eredeti: RM-697_719_015_U001.uda.fpsx
Mem kártyát benne kel hagyni a Főzelék Szoftverezése közben!Érdemes előtte formázni a mem.karit!
Ha készen van és felment a főzelék megkeresed az: AutoInstaller menüt belépsz és az Opció menüponton blül a Start Install kiválasztod! Igy elkezdi telepíteni a progikat a mem.karira ami fontos mert a Java alkalmazást is felteszi mert az nélkülözhetettlen a rendszer számára!
Teszetelve:Minden ok!
Köszönöm barátaimnak joe3-nak a teljes magyarítást és ssj-nek az összes munkáját (teszteléseit)ami nem kis dolog volt!![]()
Tehát ez itt fent az! Újra szerkesztettem az első hozzászólásomvál is!
Azért köszi, hogy megcsináltad.

Ui: a Siscontect progival kicsomagolható sis és sisx, ez másoknak lehet, hogy segít megnézni mit is csinál a progi mielőtt telepítik. Ha ügyesek és RSCEditorral még fordítani is tudnak csak mentésnél ha r01 van akkor r17 legyen, ha csak rsc van akkor mehet simán.
Köszönök én is mindent : Még1x 1000

-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia c5-03 ZTE grand x in
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 3 times
-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-03
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Tökéletes eddig, és nincs fagyás. Nincs kevés a memória egy útra mentem vele.mordillo02 írta:Már csak egy kérdés..
Nokia maps működik?

- These users thanked the author Cunaja for the post:
- mordillo02 (2012-11-03 szomb. 08:51:00)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 4 times
- Kapcsolat:
Látom milyen nagy itt a forgalom Pengének Köszönyünk az sw-t grat barátom
:):)):) Malettem 26 Kicsit komolyabb fogom fel a dolgokat
nokia connecting people forvever .Nem tom emlékesztek e a Nokia 3310-s re http://kepfeltoltes.hu/121103/nikia3310 ... es.hu_.jpg elnyuzhetetlen volt. felhajitotam 10m-re leesett az aszfaltra szét hulott össze raktam és ment
Nokia 3310
A maga 126 millió eladott egységével minden idők legsikeresebb készülékeke ez; a Nokia ennek köszönheti a mobilpiacon elfoglalt stabil helyzetét. Egy maréknyi hasznos alkalmazás került bele a telefonba, többek között számológép, stopperóra és emlékeztető is, továbbá elérhetőek voltak rajta olyan populáris játékok is, mint a Snake II és a Space Impact. A később legyártott modellek már WAP támogatással érkeztek.

Nokia 3310
A maga 126 millió eladott egységével minden idők legsikeresebb készülékeke ez; a Nokia ennek köszönheti a mobilpiacon elfoglalt stabil helyzetét. Egy maréknyi hasznos alkalmazás került bele a telefonba, többek között számológép, stopperóra és emlékeztető is, továbbá elérhetőek voltak rajta olyan populáris játékok is, mint a Snake II és a Space Impact. A később legyártott modellek már WAP támogatással érkeztek.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 23 times
Dani895. A szemcsésedés sötétben fotózáskor sajnos természetes jelenség szinte minden DIGITÁLIS fényképezőgépnél, vaku nélkül használva. Szerintem nem leejtés miatt van. Enyém is csinálta leejtés előtt után is, ha nem váltottam éjszakai módba. Nővérem Samsung Gio-ja, de de még az Samu SII is csinálja, de még a 85 ezer Ft-os 18-szoros zoomos Panasonic gép is. Azoknál a mobiloknál ahol elsimítják az éjszakai szemcsésedést ott meg elég homályos a kép, valamit valamiért.dani895 írta: A kamera egy kicsit szemcsés nekem, mert egyszer csúnyán elejtettem (de csak a sötét képeknél egy kicsit)ű Szóval nem minenkinek jelentkeznek ezek a problémák...
Ha kicsit sötétebb van, vagy félhomály van, akkor a C5-03-nál éjszakai módot kell használni és ebben a módban elég jó, éles, kevésbé szemcsés képeket lehet csinálni. Arra kell vigyázni, hogy az éjszakai módot használva pár mp-et várni kell exponálás után, közben, mert különben elmosódott, vagy fura lesz a kép. (ekkor valamiért lassabban exponál egy kicsit)
Üdv G.
U.I. egyébként a sport mód is teljesen jól használható, mert izgő, mozgó kisgyerek fotózása esetén nem lesz olyan elmosódott a kép mint automata módban. Az arckép, és a tájkép mód szerintem nem nagyon használható jól.
- Rating: 2.63%
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Igen! Persze akadhathnak kivételek, de min. 90%-a fut rajta.zolee1293 írta:S^3-on futnak az S^1 programok, játékok?