Nokia 500

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
izmosgiliszta
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51 e52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 500

Hozzászólás Szerző: izmosgiliszta »

Sikerült köszönöm a segítséget :) remélem ezzel jobban fog teljesíteni a teló! :)
lenard88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: lenard88 »

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy T-Mobile függő nokia 500-hoz mikor lesz már Belle Refresh? Előre is köszi a választ!
Gery19871130
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 500
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Gery19871130 »

lenard88 írta:Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy T-Mobile függő nokia 500-hoz mikor lesz már Belle Refresh? Előre is köszi a választ!
Erre én is kíváncsi lennék mert 1 hónapja kijött a független frissítés és azóta csak annyit hallottam szolgáltatós részről, hogy a Telenor kiadott pár webeszköz frissítést de ezen kívül semmi. Írtam a T-nek még tegnap de nem válaszoltak.

A másik kérdésem, hogy amit sokan csinálnak közületek, hogy főzött ROM-okat pakolnak fel...na ennek mennyi értelme van? Tudnátok esetleg egy kis segítséget nyújtani mint tök kezdőnek hogyha belevágok akkor megéri-e? Garanciás a készülékem de az új szoftvert mindenképpen rá akarom tenni csak tojok hogy elcseszem.

Köszönöm előre is!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Gery19871130 írta:

Erre én is kíváncsi lennék mert 1 hónapja kijött a független frissítés és azóta csak annyit hallottam szolgáltatós részről, hogy a Telenor kiadott pár webeszköz frissítést de ezen kívül semmi. Írtam a T-nek még tegnap de nem válaszoltak.

A másik kérdésem, hogy amit sokan csinálnak közületek, hogy főzött ROM-okat pakolnak fel...na ennek mennyi értelme van? Tudnátok esetleg egy kis segítséget nyújtani mint tök kezdőnek hogyha belevágok akkor megéri-e? Garanciás a készülékem de az új szoftvert mindenképpen rá akarom tenni csak tojok hogy elcseszem.

Köszönöm előre is!
Szia!
Eléggé különböző, hogy mikor adják ki, de talán majd leírják a válaszban.

A főzött rom azért jó, mert gyorsabb lesz a teló, több minden testreszabható,ki lehet venni felesleges dolgokat, amik foglalják a helyet, illetve alapból lehet szignózatlan alkalmazásokat telepíteni. Szerintem megéri, ha löveted a leírást nem tudod elrontani. A garanciád visszaáll, ha visszateszed a gyári szoftvert, viszont kisebb számút nem lehet feltenni, erre figyelni kell.
Gery19871130
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 500

Hozzászólás Szerző: Gery19871130 »

Gery19871130 írta:

Köszönöm előre is!
Damir írta:
Gery19871130 írta:

Köszönöm előre is!
Szia!
Eléggé különböző, hogy mikor adják ki, de talán majd leírják a válaszban.

A főzött rom azért jó, mert gyorsabb lesz a teló, több minden testreszabható,ki lehet venni felesleges dolgokat, amik foglalják a helyet, illetve alapból lehet szignózatlan alkalmazásokat telepíteni. Szerintem megéri, ha löveted a leírást nem tudod elrontani. A garanciád visszaáll, ha visszateszed a gyári szoftvert, viszont kisebb számút nem lehet feltenni, erre figyelni kell.
Vagy elég a product code-ot visszaírni gyárira. Legalábbis az egyik leírás szerint elég mert a szervízben ezt ellenőrzik és ha megegyezik akkor nincs gond. Kérdés mi számít gyárinak? Mert én még Anna szoftverrel vettem de átraktam Belle-re. Ergó a sima Belle számít annak ami most rajta van?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

A product code nem íródik át az újabb telókon, egyébként igazad van. A legfrissebb szoftver általában az, amire suite-on vagy neten keresztül tudod frissíteni a telódat. Tehát igen, az ami rajt van.
kleingy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: i9100
Nem:
Has thanked: 8 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Sziasztok!

Felmerült egy kérdés. Adott egy Nokia 500 és egy user, aki szeretné, ha a navi az utasításokat vezetékes vagy BT headsetre képes lenne kiirányítani. A C5-03 előd mobilja ezt tudta, az 500 nem. Van rá megoldás?
CM9
rotweiler23
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 11 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: rotweiler23 »

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hova ment az angry birds az 500-ason? Mert nem a private/20030E51 mappába, mint más S^3 telókon. Szívesen lementeném az állást, de honnan is?

Köszönöm !
sencore52
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52

Hozzászólás Szerző: sencore52 »

üdv mindenkinek!

a bt-s navi hang átvitele a bukósisakom vevőjére nekem az 500-ason a következőképpen sikerült:
készítettem egy tök üres mp3 fájlt, állandó lejátszásra, ismétlésre állítottam. hangerő maximumra és ekkor már átjön a hangutasítás a bukó bt-jére.
remélem te is sikerrel jársz!
zolee1293
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5630 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: zolee1293 »

Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, két nokiát néztem ki magamnak. (C5-03, 500)
Na most a C5-03 topicban már megérdeklődtem amit szerettem volna, most jöttem ide, hogy kérdezgessek egy picit... :)

Elég sok kommentet olvastam és sokan mondják, hogy fagyogat lassú, az internetes widgetek leszedték a pénzt stb... :D
+ Gyári headseten kívül nem is lehet másikat használni??
Gyári navigáción kívül még milyenek futnak rajta gond nélkül?
Akkor ez a GPS hang átvitel is ilyen bonyolult? A wifire folyamat mászik? Kinek milyen tapasztalatai vannak??
Amúgy milyen a telefon?? Igaz, hogy Bellen futnak az s60v5 alkalmazások?

Köszöntem! :D
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”