Erre én is kíváncsi lennék mert 1 hónapja kijött a független frissítés és azóta csak annyit hallottam szolgáltatós részről, hogy a Telenor kiadott pár webeszköz frissítést de ezen kívül semmi. Írtam a T-nek még tegnap de nem válaszoltak.lenard88 írta:Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy T-Mobile függő nokia 500-hoz mikor lesz már Belle Refresh? Előre is köszi a választ!
Szia!Gery19871130 írta:Erre én is kíváncsi lennék mert 1 hónapja kijött a független frissítés és azóta csak annyit hallottam szolgáltatós részről, hogy a Telenor kiadott pár webeszköz frissítést de ezen kívül semmi. Írtam a T-nek még tegnap de nem válaszoltak.lenard88 írta:Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy T-Mobile függő nokia 500-hoz mikor lesz már Belle Refresh? Előre is köszi a választ!
A másik kérdésem, hogy amit sokan csinálnak közületek, hogy főzött ROM-okat pakolnak fel...na ennek mennyi értelme van? Tudnátok esetleg egy kis segítséget nyújtani mint tök kezdőnek hogyha belevágok akkor megéri-e? Garanciás a készülékem de az új szoftvert mindenképpen rá akarom tenni csak tojok hogy elcseszem.
Köszönöm előre is!
Gery19871130 írta:Erre én is kíváncsi lennék mert 1 hónapja kijött a független frissítés és azóta csak annyit hallottam szolgáltatós részről, hogy a Telenor kiadott pár webeszköz frissítést de ezen kívül semmi. Írtam a T-nek még tegnap de nem válaszoltak.lenard88 írta:Sziasztok!
A másik kérdésem, hogy amit sokan csinálnak közületek, hogy főzött ROM-okat pakolnak fel...na ennek mennyi értelme van? Tudnátok esetleg egy kis segítséget nyújtani mint tök kezdőnek hogyha belevágok akkor megéri-e? Garanciás a készülékem de az új szoftvert mindenképpen rá akarom tenni csak tojok hogy elcseszem.
Köszönöm előre is!
Vagy elég a product code-ot visszaírni gyárira. Legalábbis az egyik leírás szerint elég mert a szervízben ezt ellenőrzik és ha megegyezik akkor nincs gond. Kérdés mi számít gyárinak? Mert én még Anna szoftverrel vettem de átraktam Belle-re. Ergó a sima Belle számít annak ami most rajta van?Damir írta:Szia!Gery19871130 írta:Erre én is kíváncsi lennék mert 1 hónapja kijött a független frissítés és azóta csak annyit hallottam szolgáltatós részről, hogy a Telenor kiadott pár webeszköz frissítést de ezen kívül semmi. Írtam a T-nek még tegnap de nem válaszoltak.lenard88 írta:Sziasztok!
Köszönöm előre is!
Eléggé különböző, hogy mikor adják ki, de talán majd leírják a válaszban.
A főzött rom azért jó, mert gyorsabb lesz a teló, több minden testreszabható,ki lehet venni felesleges dolgokat, amik foglalják a helyet, illetve alapból lehet szignózatlan alkalmazásokat telepíteni. Szerintem megéri, ha löveted a leírást nem tudod elrontani. A garanciád visszaáll, ha visszateszed a gyári szoftvert, viszont kisebb számút nem lehet feltenni, erre figyelni kell.