Nokia N8-00
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Re: Nokia N8-00
Kedvesem, én azt ajánlom olvasd el még egyszer alaposan a hack menetét! Nem hiszem el, hogy nem megy, ismerősöm N8-asát Belle-vel meg tudta hackelni elsőre, a 700 meg FP1-el is sikerült. Nem a telefon és a leírás a probléma oka, hanem te. Ugyanígy voltam anno v5-tel is, mikor kijött a Dr. Web hack. Nem értettem a hack lényegét, mit hova kell bemásolni. Aztán itt a kedves fórumozók elmagyarázták nekem, és azóta elsőre sikerül minden, mert az alapokat már tudom 

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Bizony, nálad user error van, avagy 'a hiba nem az Ön készülékében van'
Nekem egyébként most 80MB van a C-n, szinte mindent oda telepítek, csak a nagyobb alkalmazásokat, játékokat teszem az E-re.
És akár hiszed, akár nem, vannak akiknek szükségük van a hack-re mert pl. módosítani szeretnék a widgeteket, ikonokat, stb. Ráadásul van néhány progi ami csak hackelt telón működik.

Nekem egyébként most 80MB van a C-n, szinte mindent oda telepítek, csak a nagyobb alkalmazásokat, játékokat teszem az E-re.
És akár hiszed, akár nem, vannak akiknek szükségük van a hack-re mert pl. módosítani szeretnék a widgeteket, ikonokat, stb. Ráadásul van néhány progi ami csak hackelt telón működik.
- Rating: 5.26%
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
Hali!
Nem Fejvadaszt akarom védeni, mert alapból nem kedvelem a képmutató embereket (minek nektek a hack minden baj forrása, de ha ki jön végre a refresh azért feltuszakolom valahogy), de én is hasonló cipőben jártam. Elsőre simán felment a nortonos hack, aztán jött egy frissítés és utána már sehogy sem tudtam visszarakni. Szerencsére Taylor faragott egy romot c7-re is amiben benne van már alapból és mükődik is rendesen.
Üdv Cs
Nem Fejvadaszt akarom védeni, mert alapból nem kedvelem a képmutató embereket (minek nektek a hack minden baj forrása, de ha ki jön végre a refresh azért feltuszakolom valahogy), de én is hasonló cipőben jártam. Elsőre simán felment a nortonos hack, aztán jött egy frissítés és utána már sehogy sem tudtam visszarakni. Szerencsére Taylor faragott egy romot c7-re is amiben benne van már alapból és mükődik is rendesen.
Üdv Cs
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
top01 írta:Most valahogy engedte a Norton a 3 fájl helyreállítását, de a RomPatcher továbbra sem látja az Open4All-t, csak az InstallServert. :-(bobvosgy írta:Nekem is refres van és van open4all is :hmm2:De akkor passztop01 írta:
Az open4All patch-et töltsd le valahonnan és másold be a patches mappába az installerver patch mellé!
(De ha olvasgattad volna a fórumot, vagy használod a keresőt, akkor rájöttél volna, hogy ez a hiba!

- Rating: 2.63%
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Itt az open4all patch, nálam működik Taylor ROM-on Rompatcher+ 3.1-gyel.
- Csatolmányok
-
Open4All RP+.zip
- (473 bájt) Letöltve 11 alkalommal.
- Rating: 5.26%
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8 + N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Sziasztok, olvasgatom itt a fórumot, és ugyanez a problémám, mint az előttem szólóknak, hogy nemtudom hackelni a telefont...Két napja felraktam egy "új frissítést" a suiton keresztül(nekem csak ez megy, phoenixhez én már hülye vagyok)aztán megpróbáltam a hackeleést(eddig már kétszer sikerült felraknom az előző softoknál) open4all-t nem látta először, a későbbiekben pedig már a rompatchet se törölni se mozgatni nemtudtam, bármilyen fájlt akartam telepíteni mindegyikre azt írta ki, hogy sérült fájl! Nemtudom tud-e valaki .zipbe küldeni esetleg linkelni egy hack csomagot (gondolok most a nortonra a rompatchre illetve a harmadikra aminek most az istennek se jut az eszembe mi a neve)
illetve zekhez egy leírást.

alcatel one touch easy -> nokia 5110 -> 6110 -> 6210 -> 3210 -> 6610 (közben siemens A35) -> 6230 (közben siemens c35) -> 6230 -> 6230i -> N73 -> N82 -> N8
- golan7
- 3. szint
kotrocz írta:Sziasztok, olvasgatom itt a fórumot, és ugyanez a problémám, mint az előttem szólóknak, hogy nemtudom hackelni a telefont...Két napja felraktam egy "új frissítést" a suiton keresztül(nekem csak ez megy, phoenixhez én már hülye vagyok)aztán megpróbáltam a hackeleést(eddig már kétszer sikerült felraknom az előző softoknál) open4all-t nem látta először, a későbbiekben pedig már a rompatchet se törölni se mozgatni nemtudtam, bármilyen fájlt akartam telepíteni mindegyikre azt írta ki, hogy sérült fájl! Nemtudom tud-e valaki .zipbe küldeni esetleg linkelni egy hack csomagot (gondolok most a nortonra a rompatchre illetve a harmadikra aminek most az istennek se jut az eszembe mi a neve)illetve zekhez egy leírást.
http://www.smartnews.hu/2012/04/nokia-b ... more-31411
Megosztásom
Megosztásom
-
- 1. szint
köszönöm szépen!
alcatel one touch easy -> nokia 5110 -> 6110 -> 6210 -> 3210 -> 6610 (közben siemens A35) -> 6230 (közben siemens c35) -> 6230 -> 6230i -> N73 -> N82 -> N8
-
- 1. szint
8. Alkalmazzuk az installserver patch-et! (Akinek nem működik az alapból felkerült installserver patch, az a csomagból az 1.7-est másolja be az E\patches mappába és alkalmazza azt!)
Most már szignózás nélkül feltelepíthetünk alkalmazásokat! Ha piros X-et kapunk, akkor töltsük le EZT a csomagot és másoljuk a megfelelő installserver.exe-t a C:\sys\bin-be! Természetesen amennyiben bemásoljuk oda, már nincs szükség az installserver patch aktiválására!
itt elakadtam! egyszerűen aza installserver exe 54kb bemásoltam és semmi illetve a 8as pont: Akinek nem működik az alapból felkerült installserver patch, az a csomagból az 1.7-est másolja be az E\patches mappába és alkalmazza azt!)
lényeg a lényeg, hogy továbbra is azt írja ki a telepítendő fájlokra amiket szeretnék telepíteni, hogy tanusítványhiba
Most már szignózás nélkül feltelepíthetünk alkalmazásokat! Ha piros X-et kapunk, akkor töltsük le EZT a csomagot és másoljuk a megfelelő installserver.exe-t a C:\sys\bin-be! Természetesen amennyiben bemásoljuk oda, már nincs szükség az installserver patch aktiválására!
itt elakadtam! egyszerűen aza installserver exe 54kb bemásoltam és semmi illetve a 8as pont: Akinek nem működik az alapból felkerült installserver patch, az a csomagból az 1.7-est másolja be az E\patches mappába és alkalmazza azt!)
lényeg a lényeg, hogy továbbra is azt írja ki a telepítendő fájlokra amiket szeretnék telepíteni, hogy tanusítványhiba
- golan7
- 3. szint
kotrocz írta:8. Alkalmazzuk az installserver patch-et! (Akinek nem működik az alapból felkerült installserver patch, az a csomagból az 1.7-est másolja be az E\patches mappába és alkalmazza azt!)
Az installserver.exe másolása előtt a rompatcher-ben aktiváld az Open4All patch-et!
Pár hozzászólással ovlass vissza!)
Megosztásom
Megosztásom