Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
top01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E7
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: top01 »

Sziasztok!
Nekem valahogy nem sikerül a Norton Hack, mióta a Refresh van fent. A smartnews szerinti 1. verziót próbálom, most már többedszer. Norton Security-t telepítem, de amikor a Quarantine list-ben a Restore all-ra nyomok, kiírja, hogy nem lehet, mert "File already exists". Továbblépek, törlöm az alkalmazást mega C:\shared-et is.
RomPatcher+ -ban kilistázza az Installserver 1.7 RP+ -t, van mellette egy kis zöld pipa. Ezzel van valami további tennivaló?
Az E:\patches mappában szintén ott figyel az Installserver 1.7 RP+.
És a legfőbb gond: a C:\sys mappa nekem üres, nincs is benne olyan almappa, hogy \bin. Sőt, xplore-ral létehozni sem enged olyat.
Kérnék egy kis segítséget...
Kösz
Zsolt
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

top01 írta: RomPatcher+ -ban kilistázza az Installserver 1.7 RP+ -t, van mellette egy kis zöld pipa. Ezzel van valami további tennivaló?
Zsolt
Szia a rompatcher-ben kell még lennie egy open4all RP+ nak is ha arra rákattintasz akkor annak is zöld pipásnak kell lenni és akkor kész is minden.Utána már a sys mappa sem lessz üres :cool3:
Amúgy ez N8 topik!Neked mind van?
These users thanked the author bobvosgy for the post:
top01 (2012-09-29 szomb. 20:58:29)
Rating: 2.63%
top01
1. szint
1. szint

bobvosgy írta:
top01 írta: RomPatcher+ -ban kilistázza az Installserver 1.7 RP+ -t, van mellette egy kis zöld pipa. Ezzel van valami további tennivaló?
Zsolt
Szia a rompatcher-ben kell még lennie egy open4all RP+ nak is ha arra rákattintasz akkor annak is zöld pipásnak kell lenni és akkor kész is minden.Utána már a sys mappa sem lessz üres :cool3:
Amúgy ez N8 topik!Neked mind van?
Régebben tényleg volt egy oper4all is, de mióta a Refresh van, azóta nincs.
Nekem E7-em, de az gyakorlatilag ugyanaz, legalábbis ebből a szempontból, nem?
bobvosgy
2. szint
2. szint

top01 írta:
Nekem is refres van és van open4all is :hmm2:De akkor passz :crazy:
top01
1. szint
1. szint

bobvosgy írta:
top01 írta:
Melyik módszert alkalmaztad?
Szerintem valahogy ki kéne törölnöm azokat a fájlokat, amiket korábban restore-oltam a Norton karanténjából. De vajon hol találom meg őket?
top01
1. szint
1. szint

bobvosgy írta:
top01 írta:
Most valahogy engedte a Norton a 3 fájl helyreállítását, de a RomPatcher továbbra sem látja az Open4All-t, csak az InstallServert. :-(
bobvosgy
2. szint
2. szint

top01 írta: Melyik módszert alkalmaztad?
Nekem most nem kellet a norton mert a romba alapból benne volt az installserver,csak a rompatcher-t kellet feltenni a mappák feloldásához.
De előtte én is a nortonost használtam,az jó volt.Próbáld meg ujra feltenni hátha kimaradt valami :hmm2:
top01
1. szint
1. szint

bobvosgy írta:
Nekem most nem kellet a norton mert a romba alapból benne volt az installserver,csak a rompatcher-t kellet feltenni a mappák feloldásához.
De előtte én is a nortonost használtam,az jó volt.Próbáld meg ujra feltenni hátha kimaradt valami :hmm2:
Kösz, de már vagy 8x végigcsináltam az egészet. Valahogy az Open4All nincs meg.
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Has thanked: 48 times
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

top01 írta:
bobvosgy írta:
Kösz, de már vagy 8x végigcsináltam az egészet. Valahogy az Open4All nincs meg.
Nekem sem ment egyik módszerrel sem az N8 még a sima Belle-n sem. A Refresem még nem jött meg, de erős a gyanúm, az sem fog sikerülni. Az összes eddigi Nokiámon minden egyből ment és még az N8 Anna-n is. Mióta rátettem a Belle-t nincs Hack, de már nem is érdekel, az egész nem ér ennyi vacakolást. Olvasgatom sokszor kinek mi a gondja az N8-al, de senkinek nem jut eszebe, hogy a sok bemásolgatás a Hackbe okozza a legtöbb gondot. Meg van a Cer és Key file amit 4 másodperc alatt szignózza a programokat és kész. Szintén nem értem mitől lesznek egyesek annyira boldogok amikor leírják, hogy a C meghajtón egy szétbuherált softver telepítés után hurrá 250 mega hely van. Minden nap nézegeti? Másra nem jó. Általában csak azt telepítjük a C-re amit muszáj, minden más megy az E-re és van ami megy az SD-re. Feltettem minden progit ami kellhet és töröltem a gyárilag telepített vackokat, mint Ozon stb. de így is maradt 109,6 mega. Lehet, hogy rosszul gondolom, de nem mindegy, hogy feleslegben 110 vagy 220 mega hely marad amit semmire nem használ az ember? Ezt főként azoknak írtam le akik olvasnak a Hack-ről és bár fogalmuk sincs, hogy valójában mire is kell nekik, de kell mert attól lesz menő a telcsi. Igaz arra nem készültek fel, hogy lehet sokat másolgatni és lehet téveszteni is közben. Azokat szoktam pár hónap elteltével olvasni, hogy"Baj van" Szóval csak óvatosan a kit érdekel a Z meghajtó kimásolom és bevágom a C-be mert olvastam ezt így kell. Akinek a Hack leírások alapján nem sikerül pedig pontosan mindent úgy csinált ahogy a leírásban szerepel az inkább hagyja nehogy több legyen a sírás mint az öröm a sok babrálástól. Persze ha megjön a Refresh azért én is megpróbálom és ha nem engedi akkor nem kísérletezem, mert úgy sem fog menni. Amit nem értek benne az az, hogy ha azonos a telefon márka, a softver és még a szolgáltató is, akkor miért nem engedi? Ez rejtély is fog maradni:-)
Udv. Fejvadasz
bobvosgy
2. szint
2. szint

Fejvadasz írta:..............
Hát csak sajnálni tudlak hogy ennyire el vagy keseredve :hmm2:
Érdekes módon sok 10-20-50 N8 tulaj meg tudja csinálni,de van 1-2 akinek nem megy az rögtön fikázni kezdi hogy ez egy nagy szar. Azért az is érdekelne hogy honnan szedtél szignó fájlokat mert tudtommal már nem lehet beszerezni őket,ja és megoszthatnád itt ezt az infót :crazy: hogy akinek valamilyen okból nem jön össze a hack az is tudjon telepíteni.Mert nekem lassan 9 hónapja van N8-am és azóta nincs szignófájlom pedig kerestem,s60v5-re még volt :pislog:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”