Már kicsit le van élve és így állati jól néz ki!

Milyen témát használsz?-Dr-Strust- írta:Átmatricáztam a telóm![]()
Már kicsit le van élve és így állati jól néz ki!![]()
Milyen aranyos kismacska van a háttérnek beállítva! :taps1:Bocs !-Dr-Strust- írta:Átmatricáztam a telóm![]()
Egész ötletes és egyedi is lett,szuper-Dr-Strust- írta:Átmatricáztam a telóm![]()
gerisgeris1970 írta:Egész ötletes és egyedi is lett,szuper-Dr-Strust- írta:Átmatricáztam a telóm![]()
Az SGS3 trükkök,modding,romolás topikban tnorbi fórumtárs írta és linkelte a következőt : Aztarohadt!!!!! Gyerek megcsinálta a telefonját :
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1741136
Kicsit görgessetek le! lockscreen képe átmegy a teló többi részére is, nagyon brutál :O
Azért elgondolkodtató hogyan is csinálta meg,hogy ugyan az a képernyő kép átmegy az egész készülék házra..
Már FOTÁn is fent van!!! VÉGRE!zolee1977 írta:Üdv. Ha valakit érdekel suiton megérkezett az új frissítés a független telefonokra is (pc:056D693)
Passz... nálam jó minden,most hackeltem meg. Mondjuk a tv alkalmazásokat nem néztem mert azokat nem használom.mataszitu írta:Sziasztok!
Feltettem az új belle frissítést és a főképernyőkön a topApps illetve az összes tv-s webeszköz nem jön be csak forog és forog. Már töröltem őket és újra hozzáadtam mert az előző bellénél igy működött de semmi változás.
Egyébként a menüből sem indulnak csak fehér háttér és ennyi. Telepítés előtt formáztam és factory reset is megvolt. A készülék gyári szoftveres semmi okosítás. Járt esetleg így valaki és tud megoldást?