Nokia C5-03

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
horvathg
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C5-03
Nem: Férfi
Has thanked: 20 times
Been thanked: 23 times

Re: Nokia C5-03

Hozzászólás Szerző: horvathg »

Ha nem hiszed, hogy ezzel a beállítással nem generál semmi adatforgalmat, akkor ellenőrizd hogy a Naplókban az adatszámláló változik-e a Nokiamaps / GPS használata után. :hmm2: :o :hmm2:

Damir, szerintem a cellaifos meghatározás gyorsabb mint az internetalapú, bár az sem generál sok forgalmat, mert nem kell térképeket letölteni mint a Googlemaps-ben, az androidokon.
Itt is csak annyi a helyzet, hogy pontosíto információkat küld, amivel gyorsabb pontosabb a helymeghatározás, de ha a cellainfok nincsenek bekapcsolva, jól beállítva szerintem ez semmit nem ér, nekem az a tapasztalatom.

Ha segítettem köszönd meg a :up: gombbal!!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

horvathg írta:Az nagyon sok, nekem a szabadban, vagy autóban legtöbb 5-8 másodperc a pontos pozi, de áltagosan 3-4 mp. Lehet ez nincs beállítva:
Főmenü -> Alkalmazások -> Hely -> Helymeghatár.-> Helymeghat.módszerek és itt három zöld pipának kell lenni:
- Kiegészített GPS
- Beépített GPS
- Hálózatalapú
Ha mind a három pipa be van kapcsolva csak akkor veszi figyelembe a cellainfokat, egyébként nem.

És ha főmenüben a Térképek ikonra kattintasz, ott bal alsó sarokban a szerszámra -> Internet menüpontra -> és a Kapcsolat Offline módban van akkor nem generál internet forgalmat, de mégis baromi gyorsan 2-8 mp alatt pozícionál.
Na, itt nincs igazad.

A Kiegészített GPS mobilnetet használ, 5-10kb-ot, hogy letöltse a műholdak adatait. Utána viszont nem használja többet a netet, csak az első 1-2 másodpercben, míg lejönnek az infók. Ez max akkor nem történik meg, ha le van tiltva a mobilnet a szolgáltatónál.

A Hálózatalapú használja a cellaadatokat, ennek semmi köze a Kiegészítetthez.

A Térképeken belüli Internet beállításnak pedig semmi köze a helymeghatározáshoz. Az azért van, hogy ha valami POI vagy térkép nincs letöltve, akkor felmászhat a netre, és leszedheti azt, kérdezés nélkül.
dani895
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia c5-03
Has thanked: 13 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: dani895 »

kikicsoda írta:halottam valahol hogy talán(?!) lesz c5re s^3 rámókolva :) nem e tud erről vki vmit?! :)
Sajnos én is csak olvastam egy angol fórumon, hogy írta a csávó, hogy lesz c5-03mon s^3, de a többi fórumozó jól le is tolta, hogy hülye, meg képtelenség... Meg valami 2012-2013 elejére becsültik..... Szerintem az egész egy hazugság, pletyka az egész.... Minthogyha nem tudjuk, hogy a Nokia a Microsofttal bratyizik, már a Nokiát is csak a Lumia, meg a Belle érdekli, a s60 5th edition telókat már le se.............. Nem hiszitek? Nézzétek meg az utolsó frissítéseket: Realplayer bug javítás, meg most az úgynevezett v23, amelynek a mérete 598 kb, és még nincs se changelogja, se semmije, hogy tudjuk, mi frissült... És még ezek után s^3-mat? Ezt a 2 frissítést is lassan fél év alatt adták ki... Meg hogy? 130 Mb ramja van a telónak, és 100 Mb-ot alapból elfoglal s60 5th... És ezen akarnak futtatni s^3-mat?
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
GZL
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA C5-03+LUMIA 620
Has thanked: 22 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: GZL »

Hoppá!!
Mint a villám talál pozit!!
De kiírja,hogy "A kapcsolódás sikertelen volt.Kérjük próbálkozzon újra."
horvathg
1. szint
1. szint

GZL írta:Hoppá!!
Mint a villám talál pozit!!
De kiírja,hogy "A kapcsolódás sikertelen volt.Kérjük próbálkozzon újra."
Nem tudom mitől lehet, nekem sohasem csinálta, lehet elég egy kikapcs bekapcs és jó minden.
Én letöröltem a Cities mappát és újratelepítettem a Nokiamaps-t azóta nem írta ki egyszer sem hogy kevés a memória és nincsenek a fura hirtelen kilépések. Lehet ennyi kellett neki. Hát ami kell adjuk meg neki abból nem lehet baj. :whaaa: :whaaa: :whaaa:
dani895
1. szint
1. szint

Első oldalon vannak a verziószámok, de a v22-höz nincs odaírva, hogy default téma a nokia evolve... Valaki odaírná?
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Momentán a nokia már sz.rik kiadni changelog-ot egy csomó fw frissítésnél..
Témától eltérve érződik a C5-03-on, hogy 600Mhz processor dohog benne?
Kép
horvathg
1. szint
1. szint

Nekem nagyon bejön továbbra is a telefon. Kb fél órát skypoltam a nővéremmel, aki Hollandiában él a családjával. Először vonatban kezdtük a beszélgetést Aszódnál, utána Gödöllőtől a kocsiban hazafele a saját kihangosítójával folytattuk. Végig nagyon jó volt a hangminőség egyszer szakadt meg, amikor erődben bevágásban mentünk, egy nagy dombon, egyébként tök jó volt. :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

A másik jó dolog a hangutasítás.
Nagyon egyszerű a használata: 1-2 másodpercig nyomva kell tartani a zöld hívás gombot, jön egy pittyegés és utána bemondom Apa, Anya stb. vagy aki a névjegyzékben szerepel és pár másodperc múlva hívja is. Na végre nem kell keresgélni a névjegyzékben!!! :taps4: :taps4: :taps4:

És még egy dicséret a szeretett mobilomnak: Ma háromszor is leejtettem elég magasról amilyen béna voltam, szerencsére semmi baja nem lett.
Sokkal jobban kell vigyáznom rá, nem akarom elveszíteni, nagyon nagyon megszerettem!
:Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty:
dani895
1. szint
1. szint

horvathg írta:Nekem nagyon bejön továbbra is a telefon. Kb fél órát skypoltam a nővéremmel, aki Hollandiában él a családjával. Először vonatban kezdtük a beszélgetést Aszódnál, utána Gödöllőtől a kocsiban hazafele a saját kihangosítójával folytattuk. Végig nagyon jó volt a hangminőség egyszer szakadt meg, amikor erődben bevágásban mentünk, egy nagy dombon, egyébként tök jó volt. :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

A másik jó dolog a hangutasítás.
Nagyon egyszerű a használata: 1-2 másodpercig nyomva kell tartani a zöld hívás gombot, jön egy pittyegés és utána bemondom Apa, Anya stb. vagy aki a névjegyzékben szerepel és pár másodperc múlva hívja is. Na végre nem kell keresgélni a névjegyzékben!!! :taps4: :taps4: :taps4:

És még egy dicséret a szeretett mobilomnak: Ma háromszor is leejtettem elég magasról amilyen béna voltam, szerencsére semmi baja nem lett.
Sokkal jobban kell vigyáznom rá, nem akarom elveszíteni, nagyon nagyon megszerettem!
:Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty:
Én egyszer ejtettem le, azóta is szemcsés képet készít a fényképező... A kamera képet csekkold le...
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

A v5-ös mobilok "törhetetlenségét" ma már egyik nokia se hozza :D
Kép