Pedig van!hjocco írta:V8-hoz nem találtam olyan hívásrögzítőt,ami ne csipogna.

De kipróbáltam az 5.70-es DuDu-t, és az 5.5.2-es Total Recallt, egyik sem csipogott, még eddig, úgy 2-3 hete van fent a V8

Pedig van!hjocco írta:V8-hoz nem találtam olyan hívásrögzítőt,ami ne csipogna.
Ok.rompatcher nélkül próbáltam.Köszi a segítséget.Taylor bele tehetné a V8-baMrAngelo írta:Nálam is a Dudu + rompatcher patch működik.
Üdvwillyattila írta:Sziasztok!
Ti melyik RomPatcher-t használjátok? Hogyan tudom a Boldbest hívásrögzítőt csipogásmentessé tenni vele?
Hiába van nekem fent a RomPatcher, nem találok rajt olyan beállítást, amivel a hívásrögzítőt lehetne patch-elni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv!gjoco1958 írta:Sziasztok!
Második hete dübörög a telómon a V8.A minap vettem észre,hogy az E-n van egy wrapper nevű mappa és abban van:-1 homescreenwidget_chin.. amire,ha rábökök telepitene egy Map Apps 1.00-át. 2-Solo_Collector_chia.sisx, és egySolo_Collctor.sisx
Ezeket lehetne telepiteni a mappából,csak nem tudom mire való?
Kérdésem az lenne,hogy ezt használja-e valaki illetve telepitette-e és mi a célja?
Köszi!
Üdv:gjoco
Hol van? Én nem találom!Taylor írta:Üdv!gjoco1958 írta:Sziasztok!
Második hete dübörög a telómon a V8.A minap vettem észre,hogy az E-n van egy wrapper nevű mappa és abban van:-1 homescreenwidget_chin.. amire,ha rábökök telepitene egy Map Apps 1.00-át. 2-Solo_Collector_chia.sisx, és egySolo_Collctor.sisx
Kérdésem az lenne,hogy ezt használja-e valaki illetve telepitette-e és mi a célja?
Köszi!
Ezeket a Nokia térképek telepítője hozza létre. Lehet törölni nyugodtan.
Szia!apaszka írta:Hol van? Én nem találom!Taylor írta:Üdv!gjoco1958 írta:Sziasztok!
Köszi!
Ezeket a Nokia térképek telepítője hozza létre. Lehet törölni nyugodtan.