Nokia N8-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy SIII
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia N8-00
A gyári filekezelővel elindítottam az E: meghajtó formázását, erre "Hiba történt, a művelet meg lett szakítva" hibaüzenet azonnal le is állította.
Ha USB-n kiválasztom a Tárolóhely-et, akkor meg semmit sem lát sem a Total Commander, sem az Intéző, azonnal levág, és visszakapcsol Nokia Suite módba...
Ami érdekes, hogy az E:- nél "Mem. kártya feloldása" is megjelent, jelszót kér,de SOSEM volt jelszóval védve...
Most akkor hogy formázzam le
Ha USB-n kiválasztom a Tárolóhely-et, akkor meg semmit sem lát sem a Total Commander, sem az Intéző, azonnal levág, és visszakapcsol Nokia Suite módba...
Ami érdekes, hogy az E:- nél "Mem. kártya feloldása" is megjelent, jelszót kér,de SOSEM volt jelszóval védve...
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Lehet, hogy fut a háttérben a Nokia Suite!john33 írta: A gyári filekezelővel elindítottam az E: meghajtó formázását, erre "Hiba történt, a művelet meg lett szakítva" hibaüzenet azonnal le is állította.
A 3gombos Hard Reset-et próbáltad?
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
érdekes. a gyárilag rajta lévő f-secure -ban nem lett beállítva valami jelszavas védelem? mert ez pont olyan mintha le lett volna tiltva vagy formázva az E:john33 írta:A gyári filekezelővel elindítottam az E: meghajtó formázását, erre "Hiba történt, a művelet meg lett szakítva" hibaüzenet azonnal le is állította.
esetleg azt még meg lehet próbálni hogy leszeded a gyári 111.40-es fw-t navifirm-ről, pl a 0599771-eshez, de kijelölöd az 1,2GB-os RM-596_M005.56.emmc.fpsx fájlt is, ez a belső tárhely gyári tartalma.
ha ezt sikerül felrakni akkor az egyben le is formázza a belső tárhelyet. ha nem megy fel rá és megáll vmi hibával akkor gondolom egyértelmű -> szervíz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bladehu2 2012-09-19 szer. 12:10:42-kor.
-
- 1. szint
Még mindig nincs siker
A Navifirm-en a gyári 111.40-es fw-nél NINCS nálam a listában az 1,2 GB-os .56.emmc.fpsx file (Produciton External módban, Nokia Care Suite módban nincs is 111.40-es fw).
A korábbi 111.30.609-es fw-nél van, de ott még csak .50emmc.fpsx file van, ami nem jó a 111.40-es fw-hez
Hogyan látható+tölthető le az .56.emmc.fpsx file???
A Navifirm-en a gyári 111.40-es fw-nél NINCS nálam a listában az 1,2 GB-os .56.emmc.fpsx file (Produciton External módban, Nokia Care Suite módban nincs is 111.40-es fw).
A korábbi 111.30.609-es fw-nél van, de ott még csak .50emmc.fpsx file van, ami nem jó a 111.40-es fw-hez
Hogyan látható+tölthető le az .56.emmc.fpsx file???
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
És ha megpróbálod Taylor 8-as szoftverét? Ott megvan az összes fájl leírással együtt.john33 írta:
Még mindig nincs siker
...
-
- 1. szint
Már azon is túlvagyok...a skandináv 11.055-ös downgrade nem sikerült, a Phonenix hibát ír ki: pr1 és pr2-es nincs...MrAngelo írta:És ha megpróbálod Taylor 8-as szoftverét? Ott megvan az összes fájl leírással együtt.john33 írta:
Még mindig nincs siker
...
A V8-as refurbish-ra elindul, de hiányolja az említett .56-os file-t, ami miat szintén leáll.
A Dead mode-t is kipróbáltam, Refurbishre szintén hiányzik az említett .56-os file, Software update módban végigcsinálja a műveletet, ki is írja, hogy sikerült a művelet, de Test mode kijelzőnél nem megy tovább.
8mp-es kikapcsolás után nagy nehezen 5 perc után bekapcsol a telefon, de a pin kód kérés után a Nokiás kézfogás még megvan, onnantól a főképernyőig már el sem jut, lefagy vagy kikapcsol...
Tegnap este 11-ig volt egy tökéletes telefonom...
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Hááát... 99,99% hogy hardverhiba.
"Nem para", szerviz-garancia.
A veszprémi Nokia Care-t ajánlom figyelmedbe ha nem laksz túl messze, velem nagyon korrektek és gyorsak voltak. (hangszóró+lila kijelző=1nap)
A veszprémi Nokia Care-t ajánlom figyelmedbe ha nem laksz túl messze, velem nagyon korrektek és gyorsak voltak. (hangszóró+lila kijelző=1nap)
-
- 1. szint
Hát, Debrecentől picit messze van Veszprém, bár jártam oda főiskolára, szép évek voltakMrAngelo írta:Hááát... 99,99% hogy hardverhiba.
Mivel T-s a készülék, lehet, hogy kihagyom őket, és beviszem a debreceni Nokia Care-ba egyből...pontosan 1 éve és 3 napja vettem a készüléket...
Még egy utolsó próbálkozást megeresztek, az 1.7+ Navi már látja a hiányzó 1,2 gb-os .56-os file-t, letöltöm, és mivel ezt hiányolta a Phoenix, hátha...
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Hajrá! A remény hal meg utoljára...john33 írta:MrAngelo írta: Hát, Debrecentől picit messze van Veszprém, bár jártam oda főiskolára, szép évek voltak
Mivel T-s a készülék, lehet, hogy kihagyom őket, és beviszem a debreceni Nokia Care-ba egyből...pontosan 1 éve és 3 napja vettem a készüléket...
Még egy utolsó próbálkozást megeresztek, az 1.7+ Navi már látja a hiányzó 1,2 gb-os .56-os file-t, letöltöm, és mivel ezt hiányolta a Phoenix, hátha...
Szerintem is hagyd ki a T-Mobile-t, ha a Care-be viszed, hamarabb meglesz szerintem.
- zsolez
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Na igen,most hívtam a nokiát,hogy mi a xar van már az új sw-vel mert nálam sem látja még! Válasz: várjak türelemmel..Doky586 írta:nálam se veszi észre, ahogy néztem azért mert product kód szerint a magyar függetlenekre se jelent meg, csak az euro3-ra..nse írta:T-mobileos N8-am van és az Nokia Suite még mindig nem adja ki a frissebbet, miért van mikorra várható??
marad a navifirm+phoenix...
állítólag ezek az újdonságok, illetve a nokia maps is csak a refresh-el frissül már.Miben jobb illetve miben rosszabb a Belle Refresh verzió??? Érdemes feltenni???