Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: djzolko »

apaszka írta:
djzolko írta:Az új böngésző és közösségi is egy rakás túró. Fotóhoz kapcsolódó alkalmazást nem találtam benne.. Szvsz semmivel nem jobb, mint az előző fw.
Szerintem gyorsabb a böngésző,és flash támogatás,ami a yutube videókat viszi! De egyébként másra nem tetszik,mint böngésző tényleg! Pl a honlapomat is gyengén hozza! Már a barangolást rajta!
Opera mini :up:
Szerintem lassú, és utálom, hogy nem lehet egyenesen görgetni, mindig elmászik valamelyik oldalra.. Érdemi fejlődés már az első belle óta nincs szerintem. :(
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Sztrapko5 írta:Sziasztok!
Tudna segíteni vki? Az N8-am tetejéről elhagytam a jack dugó kimenetet lezáró kis műanyag sapkát, van róla képem is, amin látszik, mi hiányzik. Nincs vkinek ötlete, honnan lehet ilyet szerezni/venni? Szervíz az egész felső fekete műanyag elemet egyben cseréli. Végülis az is jó lenne, de olcsóbban, mint ahogy a szervíz csinálja...
sztrakay@freemail.hu a címem, ha vki tudna segíteni.
Köszönöm előre is mindenkinek.
N8-on nincs lezáró sapka a jack kimeneten (gyárilag legalábbis). ha a hdmi-ról beszélsz az meg nem jack. ha meg a jack körüli műanyag tört ki (mint előbb-utóbb mindenkinek) akkor arra nekem azt mondta a szevíz hogy nem cserélik mert csak a teljes felső résszel lehetne, de mivel azon van az imei így azt gariba nem cserélhetik. amugy sok gsm boltban lehet kapni ilyet (vagy ebay), két csavar fogja, ha már nem garis akkor bárki kicseréli 2 perc alatt. de hadd ne találgassak hogy mid veszett el és honnét, majd leírod úgy hogy más is értse. vagy ha már van képed akkor célszerűbb lenne feltenni vmi képmegosztóra és belinkelni.
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

bladehu2 írta:
Sztrapko5 írta:Sziasztok!
Tudna segíteni vki? Az N8-am tetejéről elhagytam a jack dugó kimenetet lezáró kis műanyag sapkát, van róla képem is, amin látszik, mi hiányzik. Nincs vkinek ötlete, honnan lehet ilyet szerezni/venni? Szervíz az egész felső fekete műanyag elemet egyben cseréli. Végülis az is jó lenne, de olcsóbban, mint ahogy a szervíz csinálja...
sztrakay@freemail.hu a címem, ha vki tudna segíteni.
Köszönöm előre is mindenkinek.
N8-on nincs lezáró sapka a jack kimeneten (gyárilag legalábbis). ha a hdmi-ról beszélsz az meg nem jack. ha meg a jack körüli műanyag tört ki (mint előbb-utóbb mindenkinek) akkor arra nekem azt mondta a szevíz hogy nem cserélik mert csak a teljes felső résszel lehetne, de mivel azon van az imei így azt gariba nem cserélhetik. amugy sok gsm boltban lehet kapni ilyet (vagy ebay), két csavar fogja, ha már nem garis akkor bárki kicseréli 2 perc alatt. de hadd ne találgassak hogy mid veszett el és honnét, majd leírod úgy hogy más is értse. vagy ha már van képed akkor célszerűbb lenne feltenni vmi képmegosztóra és belinkelni.

:taps2: Pont ma akartam megkérdezni ezt a jack dugó burkolattörés-csere témát!Sajna nekem az este repedt keresztbe.Köszi.
zsolez
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S7
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: zsolez »

csak 1ben van a tetejével. Felső takaró vagy burkolati elem néven. Én a skyphone-tól rendeltem kb 900ft-ért.
fudejovagy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
Has thanked: 33 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: fudejovagy »

nekem cserélték gariba az egész tetejét nekem is elvolt törve a jack körül de én megragasztottam.. mondjuk ilyenkor elvileg ugrik a gari mert külső behatás éri a telefont vagy milyen címszó alatt van ez... de legutóbb mikor végre megcsinálták a lila kijelzőmet 5X re akkor kicserélték majdnem az egész telefont kívülről.. :D
These users thanked the author fudejovagy for the post:
apaszka (2012-09-18 kedd 16:41:26)
Rating: 2.63%
john33
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy SIII
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: john33 »

Sziasztok,
úgy tűnik, megadta magát a telefonom :sad:

Egyik pillanatról a másikra a következő hibaüzenetet dobta ki középre:

"Lemezhiba.Irás nem lehetséges
Ismét, vagy elvesznek az adatok

Leállít Ismét"

:censored: :censored: :censored:

A készüléken euro3-as belle sw van, a belle refresh a telefonon keresztül frissítve volt. Kereken 1 éve használom, újonnan vettem, Made in Finnland.

A hosszú kikapcsolás sem segített, újraindítás után is működésképtelen, a Leállít-ra sokadik után marad a főképernyőn, ami nem a C-re van telepítve, nem is látja, effektíve egyetlen program sem indul.
A névjegyzéket, sms-t meg tudja nyitni, pl. videók-zenelejátszó tök üres, de a gyári filekezelő látja az E-meghajtót is, hogy csak 2gb van szabadon, a zenék, fotók, videók stb. ott vannak, de mégsem tud semmit sem beolvasni...(memóriakártya nincs a telefonban!)

Régóta (bő 8 éve) csak symbianos (fő)készülékeim voltak, de ilyet még sosem láttam. :evil:

Csak sw újrarakás (mondjuk Taylor v8) segíthet vagy komolyabb a baj, láttatok már hasonlót :?2:

Nem piszkálok hozzá, amíg nem kapok segítséget, hátha nem kell formázni, újrarakni mindent...
Köszönöm előre is a segítséget!
Elims
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8 N95 E60
Has thanked: 40 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Elims »

John: először próbálj ki egy-két vírusírtót.Vírus is okozhat ilyen meglepetéseket.
Aztán a szoftvercsere,ha akkor sem jó,szervíz.
Esetleg tegyél bele memóriakártyát,azt látja-e?
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

john33 írta:Sziasztok,

Ismét, vagy elvesznek az adatok...
Üdv

Ilyennel még nem találkoztam de szerintem szerviz lesz a vége. Ha szerencséd van akkor vírus, bár olyanról sem hallottam még, hogy vírus ilyet okoz.

Vírusírtó után még megpróbálhatod, hogy tároló módban csatlakoztatod PC-hez és leformázod. Ha nem javul meg, marad a szerviz.
john33
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy SIII
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: john33 »

MrAngelo írta:
john33 írta:Sziasztok,

Ismét, vagy elvesznek az adatok...
Üdv

Ilyennel még nem találkoztam de szerintem szerviz lesz a vége. Ha szerencséd van akkor vírus, bár olyanról sem hallottam még, hogy vírus ilyet okoz.

Vírusírtó után még megpróbálhatod, hogy tároló módban csatlakoztatod PC-hez és leformázod. Ha nem javul meg, marad a szerviz.
1. Memóriakártyát betettem, teljes fagyás, semmire sem reagál.
2. Vírusirtót nem tudok feltenni, Suite-vel kiírja, hogy nincs elég hely a C-n (37,5 mb szabad), USB OTG-vel a pendrive-t felismeri, de nem engedi feltelpíteni a c-re, a e-t meg nem is ismeri...

Elkezdem leformázni, hard-soft reset, új sw, és majd kiderül, mi a helyzet...

Amúgy szerintem vírus van, mert tegnap letöröltem egy háttérprogit, ami gif-eket tudott volna, és utánna a témák közzé betett valami ismeretlen kiterjsztésű és nevű file-t, illetve a c-re is tett valami szemetet... :censored:
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

john33 írta:1. Memóriakártyát betettem, teljes fagyás, semmire sem reagál.
2. Vírusirtót nem tudok feltenni, Suite-vel kiírja, hogy nincs elég hely a C-n (37,5 mb szabad), USB OTG-vel a pendrive-t felismeri, de nem engedi feltelpíteni a c-re, a e-t meg nem is ismeri...
Elkezdem leformázni, hard-soft reset, új sw, és majd kiderül, mi a helyzet...
Amúgy szerintem vírus van, mert tegnap letöröltem egy háttérprogit, ami gif-eket tudott volna, és utánna a témák közzé betett valami ismeretlen kiterjsztésű és nevű file-t, illetve a c-re is tett valami szemetet... :censored:
nyugi, élő ember nem látott még symbianra valódi/bizonyított vírust. szerintem elég ha leformázod az E: -t, rosszabb esetben 3 gombos hard reset hogy a c: -t is lepucold. ha egy program teleszemeteli a telót meg krixkrax nevű fájlokat/bejegyzéseket hoz létre (mert mondjuk kínai a program és az egy kínai nyelvű telón teljesen értelmes jel lenne amugy csak épp a nem kínai teló hülyül meg tőle) vagy esetleg el is qrja a telót, nem újdonság. volt is ilyen meg lesz is, de ez ettől még nem vírus :)
persze az is lehet hogy hw-es hiba, de az a resetek után úgyis kiderül mert ha akkor se jó akkor legalább tudod hogy nem program (vírus :D) okozta hanem simán elfáradt valami a telóban.
These users thanked the author bladehu2 for the post:
bobvosgy (2012-09-19 szer. 10:19:13)
Rating: 2.63%
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”