Nokia N8-00
- Thomas
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 5 times
Re: Nokia N8-00
Hali! Tud valaki olyan gps-ről (persze N8-ról beszélek) amiben lehet állítani személygépkocsit teherautóra? Olvastam már sok helyen sok mindent de nem találtam erről semmit!!!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 0
valakinek működik a Viber? mert nálam nem engedi feltelepíteni....vagy esetleg hogy lehet megoldani hogy működjön? vagy tudna vki egy müködő progit adni?
- symbian7610
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 39 times
igen müxik rendesen,de ha kilépek a programból nem lép ki a nettről.állandóan kapcsolólatot követel. másnál is így van..??solyom69 írta:valakinek működik a Viber? mert nálam nem engedi feltelepíteni....vagy esetleg hogy lehet megoldani hogy működjön? vagy tudna vki egy müködő progit adni?
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Én már töröltem is ez miatt! Csak sms-ezni lehet vele,beszélni nem,és a netet zabálja mint állat! Az emeilküldés jobb akkor már!symbian7610 írta:igen müxik rendesen,de ha kilépek a programból nem lép ki a nettről.állandóan kapcsolólatot követel. másnál is így van..??solyom69 írta:valakinek működik a Viber? mert nálam nem engedi feltelepíteni....vagy esetleg hogy lehet megoldani hogy működjön? vagy tudna vki egy müködő progit adni?
- symbian7610
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 39 times
én is ezt tettem...töröltem.apaszka írta:Én már töröltem is ez miatt! Csak sms-ezni lehet vele,beszélni nem,és a netet zabálja mint állat! Az emeilküldés jobb akkor már!symbian7610 írta:igen müxik rendesen,de ha kilépek a programból nem lép ki a nettről.állandóan kapcsolólatot követel. másnál is így van..??solyom69 írta:valakinek működik a Viber? mert nálam nem engedi feltelepíteni....vagy esetleg hogy lehet megoldani hogy működjön? vagy tudna vki egy müködő progit adni?
Nokia 808 PureView FP 2
- nse
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Samsung SonyEricsson
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
T-mobileos N8-am van és az Nokia Suite még mindig nem adja ki a frissebbet, miért van mikorra várható?? Miben jobb illetve miben rosszabb a Belle Refresh verzió??? Érdemes feltenni???
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
nálam se veszi észre, ahogy néztem azért mert product kód szerint a magyar függetlenekre se jelent meg, csak az euro3-ra..nse írta:T-mobileos N8-am van és az Nokia Suite még mindig nem adja ki a frissebbet, miért van mikorra várható??
marad a navifirm+phoenix...
állítólag ezek az újdonságok, illetve a nokia maps is csak a refresh-el frissül már.Miben jobb illetve miben rosszabb a Belle Refresh verzió??? Érdemes feltenni???
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Az új böngésző és közösségi is egy rakás túró. Fotóhoz kapcsolódó alkalmazást nem találtam benne.. Szvsz semmivel nem jobb, mint az előző fw.
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Szerintem gyorsabb a böngésző,és flash támogatás,ami a yutube videókat viszi! De egyébként másra nem tetszik,mint böngésző tényleg! Pl a honlapomat is gyengén hozza! Már a barangolást rajta!djzolko írta:Az új böngésző és közösségi is egy rakás túró. Fotóhoz kapcsolódó alkalmazást nem találtam benne.. Szvsz semmivel nem jobb, mint az előző fw.
Opera mini
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Tudna segíteni vki? Az N8-am tetejéről elhagytam a jack dugó kimenetet lezáró kis műanyag sapkát, van róla képem is, amin látszik, mi hiányzik. Nincs vkinek ötlete, honnan lehet ilyet szerezni/venni? Szervíz az egész felső fekete műanyag elemet egyben cseréli. Végülis az is jó lenne, de olcsóbban, mint ahogy a szervíz csinálja...
sztrakay@freemail.hu a címem, ha vki tudna segíteni.
Köszönöm előre is mindenkinek.
Tudna segíteni vki? Az N8-am tetejéről elhagytam a jack dugó kimenetet lezáró kis műanyag sapkát, van róla képem is, amin látszik, mi hiányzik. Nincs vkinek ötlete, honnan lehet ilyet szerezni/venni? Szervíz az egész felső fekete műanyag elemet egyben cseréli. Végülis az is jó lenne, de olcsóbban, mint ahogy a szervíz csinálja...
sztrakay@freemail.hu a címem, ha vki tudna segíteni.
Köszönöm előre is mindenkinek.