Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Thomas
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 30 times
Been thanked: 5 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Thomas »

Hali! Tud valaki olyan gps-ről (persze N8-ról beszélek) amiben lehet állítani személygépkocsit teherautóra? :hmm2: Olvastam már sok helyen sok mindent de nem találtam erről semmit!!! :sad:
solyom69
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 18 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: solyom69 »

valakinek működik a Viber? mert nálam nem engedi feltelepíteni....vagy esetleg hogy lehet megoldani hogy működjön? vagy tudna vki egy müködő progit adni? :) :)
symbian7610
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 68 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: symbian7610 »

solyom69 írta:valakinek működik a Viber? mert nálam nem engedi feltelepíteni....vagy esetleg hogy lehet megoldani hogy működjön? vagy tudna vki egy müködő progit adni? :) :)
igen müxik rendesen,de ha kilépek a programból nem lép ki a nettről.állandóan kapcsolólatot követel. másnál is így van..??
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

symbian7610 írta:
solyom69 írta:valakinek működik a Viber? mert nálam nem engedi feltelepíteni....vagy esetleg hogy lehet megoldani hogy működjön? vagy tudna vki egy müködő progit adni? :) :)
igen müxik rendesen,de ha kilépek a programból nem lép ki a nettről.állandóan kapcsolólatot követel. másnál is így van..??
Én már töröltem is ez miatt! Csak sms-ezni lehet vele,beszélni nem,és a netet zabálja mint állat! Az emeilküldés jobb akkor már! :pirul:
symbian7610
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 68 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: symbian7610 »

apaszka írta:
symbian7610 írta:
Én már töröltem is ez miatt! Csak sms-ezni lehet vele,beszélni nem,és a netet zabálja mint állat! Az emeilküldés jobb akkor már! :pirul:
én is ezt tettem...töröltem.
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
nse
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Samsung SonyEricsson
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nse »

T-mobileos N8-am van és az Nokia Suite még mindig nem adja ki a frissebbet, miért van mikorra várható?? Miben jobb illetve miben rosszabb a Belle Refresh verzió??? Érdemes feltenni???
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

nse írta:T-mobileos N8-am van és az Nokia Suite még mindig nem adja ki a frissebbet, miért van mikorra várható??
nálam se veszi észre, ahogy néztem azért mert product kód szerint a magyar függetlenekre se jelent meg, csak az euro3-ra..
marad a navifirm+phoenix...
Miben jobb illetve miben rosszabb a Belle Refresh verzió??? Érdemes feltenni???
állítólag ezek az újdonságok, illetve a nokia maps is csak a refresh-el frissül már.
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

Az új böngésző és közösségi is egy rakás túró. Fotóhoz kapcsolódó alkalmazást nem találtam benne.. Szvsz semmivel nem jobb, mint az előző fw.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

djzolko írta:Az új böngésző és közösségi is egy rakás túró. Fotóhoz kapcsolódó alkalmazást nem találtam benne.. Szvsz semmivel nem jobb, mint az előző fw.
Szerintem gyorsabb a böngésző,és flash támogatás,ami a yutube videókat viszi! De egyébként másra nem tetszik,mint böngésző tényleg! Pl a honlapomat is gyengén hozza! Már a barangolást rajta!
Opera mini :up:
Sztrapko5
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Sztrapko5 »

Sziasztok!
Tudna segíteni vki? Az N8-am tetejéről elhagytam a jack dugó kimenetet lezáró kis műanyag sapkát, van róla képem is, amin látszik, mi hiányzik. Nincs vkinek ötlete, honnan lehet ilyet szerezni/venni? Szervíz az egész felső fekete műanyag elemet egyben cseréli. Végülis az is jó lenne, de olcsóbban, mint ahogy a szervíz csinálja...
sztrakay@freemail.hu a címem, ha vki tudna segíteni.
Köszönöm előre is mindenkinek.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”