Elvileg a Nokia Suite tudja ezt.Ghostfighter írta:Usb-n keresztül akarnám használni a gép internetét. Ez lehetséges?
Nokia C7-00
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia C7-00
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Szerintem pont fordítva: a Nokia Suite segítségével lehet a telefon adatcsatlakozását használva a PC-n internetezni.potter55 írta:Elvileg a Nokia Suite tudja ezt.Ghostfighter írta:Usb-n keresztül akarnám használni a gép internetét. Ez lehetséges?
Mondjuk nem értem teljesen, egy legegyszerűbb Wifi-s router már 6-8 ezer pénzért kapható és akkor azzal már tudsz a telefonon is netezni.
A telefon az USB csatlakozóján nem fog érzékelni adatkapcsolatot...
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
Hali!
Velem történt meg az a vicces eset, hogy kábel tv-ről váltottam IP-re a tré-nél és csak egy év használat után tűnt fel, hogy a kis doboz amit hozott a fickó az wi-fi ként is sugároz
Érdemes ránézni, mert érhetik az embert kellemes meglepetések
Üdv Cs
Velem történt meg az a vicces eset, hogy kábel tv-ről váltottam IP-re a tré-nél és csak egy év használat után tűnt fel, hogy a kis doboz amit hozott a fickó az wi-fi ként is sugároz

Érdemes ránézni, mert érhetik az embert kellemes meglepetések

Üdv Cs
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Akkor rosszul emlékeztem. Kösz a javítást.papzi írta:Szerintem pont fordítva: a Nokia Suite segítségével lehet a telefon adatcsatlakozását használva a PC-n internetezni.potter55 írta:Elvileg a Nokia Suite tudja ezt.Ghostfighter írta:Usb-n keresztül akarnám használni a gép internetét. Ez lehetséges?
Mondjuk nem értem teljesen, egy legegyszerűbb Wifi-s router már 6-8 ezer pénzért kapható és akkor azzal már tudsz a telefonon is netezni.
A telefon az USB csatlakozóján nem fog érzékelni adatkapcsolatot...
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Sziasztok
Aki felrakta a 111.040-et, nézze már meg legyen szíves, hogy a menüképernyő görgetéskor akadozik-e, mert nekem mintha azóta csinálná, de nem vagyok benne biztos...
Thx
Aki felrakta a 111.040-et, nézze már meg legyen szíves, hogy a menüképernyő görgetéskor akadozik-e, mert nekem mintha azóta csinálná, de nem vagyok benne biztos...
Thx
- miller0214
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy amikor lehúzom a telefont a számítógépről, akkor a pc megfagy 3-4 percre? Csak akkor csinálja, ha a telefon Nokia Suite módban van csatlakoztatva.
Az miért lehet, hogy amikor lehúzom a telefont a számítógépről, akkor a pc megfagy 3-4 percre? Csak akkor csinálja, ha a telefon Nokia Suite módban van csatlakoztatva.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!miller0214 írta:Sziasztok!
Ez nem amiatt van, legalábbis nem a telefon miatt.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 0
Sziasztok! Nem tudjátok, létezik már symbianon VPN kapcsolatra megoldás?
A másik kérdésem pedig az lenne, az mitől lehet, hogy ha felmegyek a t-mobilos ingyenes 0.facebook.com -ra, akkor is levesz valahogy 10-20 Ft-ot,nincs ötletetek ez mitől lehet?
A másik kérdésem pedig az lenne, az mitől lehet, hogy ha felmegyek a t-mobilos ingyenes 0.facebook.com -ra, akkor is levesz valahogy 10-20 Ft-ot,nincs ötletetek ez mitől lehet?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 0
Helló. Telepítettem a Garmin Mobile XT 5.00.60. verz.(belle-re)minden okés csak keresésnél nem adja fel a billentyűzetet tudnátok segíteni,hogy miért?Mit csináltam rosszul?Köszönöm.sj. 

-
- 1. szint
- Készüléktípus: HUAWEI P9
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 12 times
Azt, hogy nem olvastál vissza, max. kb. 2-3 oldaltnokiasj írta:...Mit csináltam rosszul?...

2110i, 6110, 7110, 6210, 6310, 6230i, E51, C7 RIP NOKIA :-( Galaxy S4 mini, HUAWEI P9