Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Willy65
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Willy65 »

Sziasztok!
Nem rég vettem Nokia N8-telót nagyon megvagyok vele elégedve, csak kicsesztem a telóval, akarom mondani magammal!
Frissíteni szerettem volna az új verzióra és kiment belőle a magyar menü, ráadásul a régi 111.030.0609 frissítést töltöttem rá!
Utána jártam a dolgoknak és kiderült, hogy az N8 Hollandiába került piacra és így nem lesz magyar menüm, hacsak nem telepítenek rá magyar nyelvű firmware-t! Az a kérdésem, mi a teendőm, amatőrként én is megtudom csinálni vagy Nokia szerviz és sok pííííz????? :hmm2:
Itt a FÓRUMON olvasom, hogy már elérhető az új szoftver frissítés is, nekem viszont még mindig a régit ajánlja a NOKIA SUITE! Az új Frissítést hol érem el??
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Üdv! :bye1:
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

Willy65 írta:Sziasztok!
Nem rég vettem Nokia N8-telót nagyon megvagyok vele elégedve, csak kicsesztem a telóval, akarom mondani magammal!
Frissíteni szerettem volna az új verzióra és kiment belőle a magyar menü, ráadásul a régi 111.030.0609 frissítést töltöttem rá!
Utána jártam a dolgoknak és kiderült, hogy az N8 Hollandiába került piacra és így nem lesz magyar menüm, hacsak nem telepítenek rá magyar nyelvű firmware-t! Az a kérdésem, mi a teendőm, amatőrként én is megtudom csinálni vagy Nokia szerviz és sok pííííz????? :hmm2:
Itt a FÓRUMON olvasom, hogy már elérhető az új szoftver frissítés is, nekem viszont még mindig a régit ajánlja a NOKIA SUITE! Az új Frissítést hol érem el??
Megtudod magad is csinálni.Olvasgass Taylor oldalán. Felteheted Taylor firmware-jét is vagy a gyári magyart is.
Smchr
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Smchr »

Sziasztok

Szépen feltettem ezt a skandináv rendszert. Viszont annyit még tudtok segíteni, hogy mikor tennék fel egy újabb és magyarabb verziót, akkor miért írja ki az alábbiakat a phoenix?

"Product data items list created
Backup not required
Started product mode change"

Leszedtem egy másik kiadást a phoenikxtől, annál is ez van csak az három sorral tovább jut:

"Started product mode change
Starting to recover the phone
Recoverying phone
Initializing
Scanning image files..."

És utána kéri, hogy a kábelt vegyem ki és kapcsoljam be a telefont majd kezdjek neki ismét.

Megoldottam, nem a Refurbishre hanem az update-re kellett klikkelnem :yes:
3650, 6600, 6260, N70, N73, N80 IE, E61, E71, 5800 XM, N95 8GB, N97, N8-00 Green, N8-00 Dark Grey
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Smchr írta:
Nem kellet volna skandi hanem egyenesen Taylor V8-a és már rég boldog lennél :yeah:
These users thanked the author bobvosgy for the post:
apaszka (2012-09-15 szomb. 14:57:44)
Rating: 2.63%
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

bobvosgy írta:
Smchr írta:
Nem kellet volna skandi hanem egyenesen Taylor V8-a és már rég boldog lennél :yeah:
Igy igaz :up:
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
Willy65
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8

Hozzászólás Szerző: Willy65 »

janek69 írta:
Willy65 írta:Sziasztok!
Megtudod magad is csinálni.Olvasgass Taylor oldalán. Felteheted Taylor firmware-jét is vagy a gyári magyart is.
Helló janek69!
Köszi a segítőkészség, de mint írtam amatőr vagyok ezen a téren! Taylor írásait olvasgattam a szemem olyan mint egy bagzó macskáé! :shock: De számomra nem kaptam segítséget, mert nagy része a dolgoknak nekem kínai! Ha lenne 1 leírás lépésről lépésre az segítség lenne! Annak idején még a N85-ös időmből GARMIN-t raktam így fel sikeresen!
Sokat olvastam Taylor-nál a Nokia Belle Refresh Pro Edition V8-ról, ha azzal frissítek lesz magyar menü? De én azt sem tudom hogy kell a phoenix-et használni!
Taylor firmware-jét hol találom, honnan tudom letölteni és mivel tegyem fel? Ovi Suite, vagy Nokia Suite használatával?
Köszi hogy foglalkozol a problémámmal!
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Willy65 írta:...Ha lenne 1 leírás lépésről lépésre az segítség lenne!
Üdv
A smartphonepro.hu-n pont ott van a leírás lépésről lépésre, képekkel illusztrálva. Nem feltétlen kell megérteni (persze jobb) csak pontosan követni kell az utasításokat.
A letöltési link is ott van a cikk alján.
Schumy1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
Has thanked: 22 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

Sziasztok!

Még mindig semmi frissítés a telóra. :(
Tudom hogy nem ide kéne írni amit kérdezek, de megy a topic legalább.
Van egy smarttarifa 3 csomagom, elmondásuk alapján ingyen facebook, böngészés, emailezés.
Szerintetek bármelyik alkalmazással ingyenes? Ha laptopon megyek fel úgy hogy a teló a modem akkor is?
Mert azt írja hogy online APN-en ingyenes, és a telón online van megadva, máshogy nem is menne.
Magyarán a teló fölmegy a netre, de az tök mindegy hogy telón, pc-n nézem?
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Hmmm... A telefonom újraindult majd kiírta, hogy helyezzek be SIM kártyát miközben a zsebemben volt.
Kivettem, betettem, hál'Istennek működik.
Ijesztget a telóm. :mrgreen: :stupid:
Schumy1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
Has thanked: 22 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

MrAngelo írta:Hmmm... A telefonom újraindult majd kiírta, hogy helyezzek be SIM kártyát miközben a zsebemben volt.
Kivettem, betettem, hál'Istennek működik.
Ijesztget a telóm. :mrgreen: :stupid:
Ilyen már nekem is volt, sőt olyan is hogy mikor hívni akartam lement a térerő nullára, és ez csak akkor javúlt meg ha újrainditottam a telót, pedig éjjelre mindig ki van kapcsolva.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”