Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End
- scary
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Nem: Férfi
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 0
Re: Taylor N8 CFW
Sziasztok!
Nekem még a Taylor féle Belle V2 van fent, és amit videót készítek, visszanézem telefonon is, számítógépen is, susog a hang, de lehet hallani(igaz halkabban) a többi hangot is.
Mi lehet a gond? Válaszotokat előre is köszönöm!
Nekem még a Taylor féle Belle V2 van fent, és amit videót készítek, visszanézem telefonon is, számítógépen is, susog a hang, de lehet hallani(igaz halkabban) a többi hangot is.

- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni,hogy eddig Nokiás SW-m volt hackolva a telómon és,ha lefuttattam a cleanert akkor kiüritette a telepitett alkalmazások naplóját,viszont jelen esetben/V8/nem ürit ki semmit,ötlet-tanács?Jelenleg a Mobile Cleaner v2.0-s.3 HUN van fennt.
Köszi!
Üdv:gjoco
Megszeretném kérdezni,hogy eddig Nokiás SW-m volt hackolva a telómon és,ha lefuttattam a cleanert akkor kiüritette a telepitett alkalmazások naplóját,viszont jelen esetben/V8/nem ürit ki semmit,ötlet-tanács?Jelenleg a Mobile Cleaner v2.0-s.3 HUN van fennt.
Köszi!
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
- cooler21
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
nekem ez jelentkezett simán telefonálásnál is, ott is zúgott...scary írta:Sziasztok!
Nekem még a Taylor féle Belle V2 van fent, és amit videót készítek, visszanézem telefonon is, számítógépen is, susog a hang, de lehet hallani(igaz halkabban) a többi hangot is.![]()
v8-nál is, meg korábban is annánál... most feltettem vagy 5 féle szoftot, 5 downgrade után és ugyanúgy zúgott a telefonálásnál+videónál.
aztán magától elmúlt véletlenül
illetőleg felmerült egy ötlet, ami után megjavult: hangos zene mellett telefonáltam - kvázi aktiválni próbáltam a zajszűrést - és utána jó lett...
hogy van -e összefüggés passz, de egy próbát megér....
- scary
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 0
Igazad van, mert ha koncerten, buliba veszek fel videót, akkor nincs vagy egész halk. Köszi!cooler21 írta:nekem ez jelentkezett simán telefonálásnál is, ott is zúgott...scary írta:Sziasztok!
Nekem még a Taylor féle Belle V2 van fent, és amit videót készítek, visszanézem telefonon is, számítógépen is, susog a hang, de lehet hallani(igaz halkabban) a többi hangot is.![]()
v8-nál is, meg korábban is annánál... most feltettem vagy 5 féle szoftot, 5 downgrade után és ugyanúgy zúgott a telefonálásnál+videónál.
aztán magától elmúlt véletlenül
illetőleg felmerült egy ötlet, ami után megjavult: hangos zene mellett telefonáltam - kvázi aktiválni próbáltam a zajszűrést - és utána jó lett...
hogy van -e összefüggés passz, de egy próbát megér....
- cooler21
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
V8-al működik nektek az fm transmitter? a rádió befogja a frekvenciát, de csak sistereg, nyoma sincs a zenének.. egyedi a gondom? 

-
- Újonc
- Készüléktípus: n95 N8DG HTC One
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Most próbáltam, nálam V8-al lakásban kb 5-8m távolságból tisztán, recsegés nélkül átviszi.
Valszeg nálad lesz a bibi.
Üdv!
Valszeg nálad lesz a bibi.
Üdv!
- Rating: 2.63%
- gjoco1958
- 3. szint
Helló!gjoco1958 írta:Sziasztok!
Köszi!
Senki?

/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
- gelmar
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia M2
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 14 times
- Kapcsolat:
Szia!gjoco1958 írta:Helló!gjoco1958 írta:Sziasztok!
Köszi!
Senki?
Hidd el vagyunk egy páran akik cfw-t használnak de szerintem a rendszer olyan hogy nem szükséges neki az ilyen tisztogatás, és talán csak kevesen használhatják és ők nincsenek itt, amúgy biztos segítene vki.
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
- gjoco1958
- 3. szint
Szia!gelmar írta:Szia!gjoco1958 írta:Helló!gjoco1958 írta:Sziasztok!
Köszi!
Senki?
Hidd el vagyunk egy páran akik cfw-t használnak de szerintem a rendszer olyan hogy nem szükséges neki az ilyen tisztogatás, és talán csak kevesen használhatják és ők nincsenek itt, amúgy biztos segítene vki.
Igen értem Én,csak szerettem volna megtudni,hogy ebben a felállásban miért nem úgy működik a Cleanerezés ahogy anno.

Amúgy köszi!
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/