Nokia 6303 Classic
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6303C
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 6303 Classic
Hello mindenkinek!
Egy elég furcsa hibára lettem figyelmes mostanában a 6303 Classic-ommal kapcsolatban. Ha a fényképezőgépet vagy a videofelvételt elindítanám, hosszú másodperceken át tölt, aztán kiírja, hogy a kamera készenlétbe vágta magát. Másik probléma, hogy a bluetooth-t sem lehet bekapcsolni valamiért, elindítom, úgy csinál, mintha bekapcsolna, de csak mozog fel-alá az állapotjelző, és nem csinál semmit. Egyetlen gombra reagál csak, a hívásmegszakításra, akkor lefagy, és mintha újraindulna, egy idő után láthatóvá válik a főképernyő. Akksi ki, akksi be, újraindítás, memókártya eltávolítás, már mindent próbáltam, de semmi hatás. USB kábelem nincs hozzá, használtan vettem a telefont, töltőt is nagy finnyogva adtak mellé.
Valakinek van ötlete, hogy ez mitől lehet?
Egy elég furcsa hibára lettem figyelmes mostanában a 6303 Classic-ommal kapcsolatban. Ha a fényképezőgépet vagy a videofelvételt elindítanám, hosszú másodperceken át tölt, aztán kiírja, hogy a kamera készenlétbe vágta magát. Másik probléma, hogy a bluetooth-t sem lehet bekapcsolni valamiért, elindítom, úgy csinál, mintha bekapcsolna, de csak mozog fel-alá az állapotjelző, és nem csinál semmit. Egyetlen gombra reagál csak, a hívásmegszakításra, akkor lefagy, és mintha újraindulna, egy idő után láthatóvá válik a főképernyő. Akksi ki, akksi be, újraindítás, memókártya eltávolítás, már mindent próbáltam, de semmi hatás. USB kábelem nincs hozzá, használtan vettem a telefont, töltőt is nagy finnyogva adtak mellé.
Valakinek van ötlete, hogy ez mitől lehet?
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6303
Sziasztok!
A napokban tervezek vásárolni egy ilyen telefont. Körülnéztem a fórumon, de nem találtam erre vonatkozó infót: Van-e a Nokiákban szervízmenü? Olyasmire gondolok, mint a Sony Ericssonokban, ahol végig lehet tesztelni a telefon funkcióit.
üdv:tonyo
A napokban tervezek vásárolni egy ilyen telefont. Körülnéztem a fórumon, de nem találtam erre vonatkozó infót: Van-e a Nokiákban szervízmenü? Olyasmire gondolok, mint a Sony Ericssonokban, ahol végig lehet tesztelni a telefon funkcióit.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nincs benne.tonyo írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
Köszönöm. Közben megvettem a telefont. Eddig tetszik, tényleg azt hozza, amit vártam tőle, viszont nem teljesen értem, hogy a Nokiánál hogy értik az autofocus-t. Az előző telefonom meg a fényképezőgépem is ugye exponálás előtt kis ideig fókuszál és utána fotóz. Ennek a kamerája viszont nem úgy néz ki, mintha bármit is fókuszálna, a közeli képek teljesen homályosak (a lencsét sem látom mozogni). Ha jól tudom, akkor a 6303i-ben tényleg nincs autofocus, de a "sima" 6303-ban, ami nekem is van kéne hogy legyen. Létezhet, hogy kicserélték a kameráját egy nem autofocus-osra? Elvileg akkor a szoftver hibát jelezne, nem?
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6303ci
üdv mindenkinek!
van egy Nokia 6303ci tip. telefonom és az a gondom, hogy usb kábellel nem ismeri fel a pc-m(linuxmint12 op.rendszer van rajta)!
tudna valaki segíteni?
van egy Nokia 6303ci tip. telefonom és az a gondom, hogy usb kábellel nem ismeri fel a pc-m(linuxmint12 op.rendszer van rajta)!
tudna valaki segíteni?
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Van egy 6303i telefon a családba, amire fel kellene egy másik telefonról vcard-ba lementett számokat. No de ez a telefon és a PC Suite se tudja megoldani a vcard beolvasását és a telefonra való felküldést!
Segítség hogyan lehetne ezt megoldani?
Segítség hogyan lehetne ezt megoldani?
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Nem, de az oldal nem is foglalkozik függetlenítéssel.hubandika írta:Sziasztok. Lehet ezt a telefont valahogy otthon függetleníteni?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
Sziasztok, a következő a problémám:
Van kb 400 zeneszám a telefonomon (memóriakártyán) és mostanában, ha újakat adok hozzá, akkor a médialejátszó indításakor a következő üzenet fogad: "xx kb szabad memória szükséges. Töröl most?.." A vicc az, hogy a telefon memóriájában kb 16mb szabad hely van (memóriakártyán több Gb), de csak akkor engedi megnyitni a lejátszót, ha kitörlök párszáz kb.-nyi akármit (kápet, hangot, bármit). Lassan már nem lesz mit kitörölnöm, mert csak a gyári tartalmak vannak a memóriában. Ezzel a problémával tudok-e valamit kezdeni, vagy békéljek meg azzal, hogy ennél több zenét már nem képes "észben tartani"?
Van kb 400 zeneszám a telefonomon (memóriakártyán) és mostanában, ha újakat adok hozzá, akkor a médialejátszó indításakor a következő üzenet fogad: "xx kb szabad memória szükséges. Töröl most?.." A vicc az, hogy a telefon memóriájában kb 16mb szabad hely van (memóriakártyán több Gb), de csak akkor engedi megnyitni a lejátszót, ha kitörlök párszáz kb.-nyi akármit (kápet, hangot, bármit). Lassan már nem lesz mit kitörölnöm, mert csak a gyári tartalmak vannak a memóriában. Ezzel a problémával tudok-e valamit kezdeni, vagy békéljek meg azzal, hogy ennél több zenét már nem képes "észben tartani"?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times