iGO My way Android / iGO primo 2.0

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: iGO My way Android / iGO primo 2.0

Hozzászólás Szerző: laci64 »

emil írta:Ha több fbl fájl is van a "map" mappában akkor melyiket használja, mi alapján dönti el? Valahogy esetleg lehet választani valami menüben, hogy melyiket használja?
Mire gondolsz? Hiszen ahány ország, annyi fbl fájl. De ha arra gondolsz, hogy pl Mao térképből akarod betenni a TM és Nq térképet, akkor az nem lesz jó.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
emil
Újonc
Újonc
Készüléktípus: ZTE V970
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: emil »

laci64 írta:Mire gondolsz? Hiszen ahány ország, annyi fbl fájl. De ha arra gondolsz, hogy pl Mao térképből akarod betenni a TM és Nq térképet, akkor az nem lesz jó.
Igen, pontosan arra gondoltam, hogy Mo. térképből ha többféle is van a mappában akkor melyiket használja, ill valahogy lehet-e választani (mintha valahol láttam volna ilyen képernyőképet az igoról ahol felsorolta a térképeket és választani lehetett melyiket használja). Ha nem jó akkor melyik az az 1 amit használni érdemes + ha az egyik fajtából (mondjuk pölö TM) van fent fbl, az fda másik, az fpa meg harmadik cégtől van akkor így is tudja használni az igo? Csak az a lényeg, hogy mindből egy legyen a map-ben?
Ja mégvalami...: a basemap....fbl-nek a térképek között kell lennie mindenképp? Akkor is ha ez 2009-es fájl?
Poi is egy országhoz csak egy lehet a poi mappában?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

karlop írta:
Macika írta:
karlop írta:Sziasztok! érdekelne a dolog, hogy összelehet-e hozni "hagyományos" TMC-vel az android primot. Ez alatt azt értem, hogy antenna + FM rádió-hullám módszerrel. (a netes az megy). Ha van ötletetek szívesen veszem, egyébként én is nézelődöm. karlop
Kiválóan működik GPRS-en keresztül. Akkor minek mókolni?
Egy 100 MB-os csomag elég hozzá, az max. egy ezres.
egyrészről jogos, amit írsz, de elsősorban nem hazai használat miatt kérdeztem. Másrészről, egyelőre valóban zsákutca a próbálkozásom, de még nem mondtam le róla végleg.
EU1-ben a Telenornál 4 napra 15 MB 990 Ft. Most voltam kint Olaszországban, végig ment a térkép, jöttek a dugóinfók (Szlovéniában kifogtam egy >2 órás dugót, jelezte is, csak nem volt hová menni...). Összesen fogyott a navigációra 4 MB. Arra kellett nagyon figyelni, hogy minden mást letiltani, nehogy 10 percig tartson a 15 MB...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
karlop
Újonc
Újonc
Készüléktípus: s5830i [korabban e66]
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: karlop »

TMC + antenna + FM rádió-hullám módszer
Kiválóan működik GPRS-en keresztül. Akkor minek mókolni?
Egy 100 MB-os csomag elég hozzá, az max. egy ezres.
EU1-ben a Telenornál 4 napra 15 MB 990 Ft. Most voltam kint Olaszországban, végig ment a térkép, jöttek a dugóinfók (Szlovéniában kifogtam egy >2 órás dugót, jelezte is, csak nem volt hová menni...). Összesen fogyott a navigációra 4 MB. Arra kellett nagyon figyelni, hogy minden mást letiltani, nehogy 10 percig tartson a 15 MB...
lassan kifogyok az érvekből :) de... --> kedves munkáltatóm telefonját nyúzom, aminek igen jók a percdíjai 9Ft itthon bárhova, csoporton belül ingyen, kedvenc körzet -50%, de sajna net csomag nekem nincsen benne. (feljebb kéne lépnem :whistle:). ja nekem az egész 0ft :whaaa: - vagy kell egy privát telo...
Samsung Ace GT-s5830i 2.3.6 gingerbread.xxla4
o0O- ha egy kicsit szerényebb lennél, akkor tökéletes lennél -O0o
Szijjas01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS+8GB MicroSDHC
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Szijjas01 »

Sziasztok!

Az után szeretnék érdeklődni, hogy tudtok-e megoldást arra, hogy HTC one X készüléken működjön az iGo?

Már kipróbáltam, hogy DCIM mappát átírom, törlöm illetve rengeteg féleképpen feltettem, de sajnos nem megy. :(

Tud valaki segíteni?

Előre is köszönöm.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Szijjas01 írta:Sziasztok!
Az után szeretnék érdeklődni, hogy tudtok-e megoldást arra, hogy HTC one X készüléken működjön az iGo?
Már kipróbáltam, hogy DCIM mappát átírom, törlöm illetve rengeteg féleképpen feltettem, de sajnos nem megy. :(
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
írok egy privátot...
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
laci64
Moderátor
Moderátor

Tud valaki segíteni?

Előre is köszönöm.
Ellenőrizd a DCIM mappát. Nem a DCIM mappával van baja a primonak, hanem a benne található képpel.
Ha telefonnal korábban készítettél olyan felvételt, tudtod vagy tudtod nélkül, aminél a GPS be volt kapcsolva, így koordináta is került a kép infójába. A primo megpróbálja betölteni, ezért akad ki. Tehát a DCIM mappa maradhat csak a képeket mentsd le belőle és arra vigyáz ezentúl, hogy kép készítéskor ne legyen a GPS bekapcsolva, vagy a fényképező programban kapcsold ki a helymeghatározós beállítás.
These users thanked the author laci64 for the post:
moco (2012-09-07 pén. 12:07:07)
Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
kirusz1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung S4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kirusz1 »

Tud valaki segíteni?

Előre is köszönöm.
irtam pü-t
emil
Újonc
Újonc
Készüléktípus: ZTE V970
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: emil »

Sziasztok,
Miben jobb a primo a mywaytől? Korábban 1 hónapig a myway-t használtam gond nélkül, aztán lecseréltem a primora és azóta navigáció közben rendszeresen megszakad a gps kapcsolat, néha újraindul az igo. Gondolom kevés neki a memória. Külföldre készülök úgyhogy fontos lenne a megbízható navi, de nem tudom mivel tud kevesebbet a myway mivel egyiket se használtam túl sokat. Azt jól sejtem, hogy a primonak több memória kell?
laci64
Moderátor
Moderátor

emil írta:Sziasztok,
Miben jobb a primo a mywaytől? Korábban 1 hónapig a myway-t használtam gond nélkül, aztán lecseréltem a primora és azóta navigáció közben rendszeresen megszakad a gps kapcsolat, néha újraindul az igo. Gondolom kevés neki a memória. Külföldre készülök úgyhogy fontos lenne a megbízható navi, de nem tudom mivel tud kevesebbet a myway mivel egyiket se használtam túl sokat. Azt jól sejtem, hogy a primonak több memória kell?
Több memó kel neki. Tedd vissza a myway-t, ha nem megy rendesen a primo.
Válasz küldése

Vissza: “Android”