Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
sagit73
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 26 times
Been thanked: 4 times

Re: Taylor N8 CFW

Hozzászólás Szerző: sagit73 »

MrAngelo írta:
sagit73 írta:Sziasztok!

Feltettem a V8-at. És sajna igen gyorsan merül a telóm. Este 9kor még 22% volt aztán regel 5kor már nem is ébresztett!
7.0nál azért nem volt ilyen gyors merülés... csak azok a progik vannak fenn mint eddig sőt sokat vissza se tettem.
Mi lehet a gond?

köszi
Én nem vettem észre, hogy gyorsabban merülne.
Mondjuk ha nekem este 22%-on van akkor felteszem töltőre. ;)
Oké értem én de annó merült egy este max 9-10%-ot. Mostmeg full lemerült... eddig nem csinált ilyet.
Meg egyébként is gyorsabban merül. Adatforgalom aktív de email sznkr. csak óránként van. Időjárás widget is van a V8 bani.
Más netet nem használ. GSM mód van beállítva és este 8-reggel 6 ig energiatakarékos üzemmód...

Nem értem!
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Ha GSM módban van a teló és le van zárva a kijelző, akkor szerintem mindegy, hogy takarékos módban van-e vagy sem.

Nem volt telepítve neked valami akku patch? Volt többféle, nem tudom melyik a legjobb (valaki majd csak megmondja), próba cseresznye.
spider2
1. szint
1. szint
Has thanked: 21 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: spider2 »

sagit73 írta:
MrAngelo írta:
sagit73 írta:Sziasztok!

Feltettem a V8-at. És sajna igen gyorsan merül a telóm. Este 9kor még 22% volt aztán regel 5kor már nem is ébresztett!
7.0nál azért nem volt ilyen gyors merülés... csak azok a progik vannak fenn mint eddig sőt sokat vissza se tettem.
Mi lehet a gond?

köszi
Oké értem én de annó merült egy este max 9-10%-ot. Mostmeg full lemerült... eddig nem csinált ilyet.
Meg egyébként is gyorsabban merül. Adatforgalom aktív de email sznkr. csak óránként van. Időjárás widget is van a V8 bani.
Más netet nem használ. GSM mód van beállítva és este 8-reggel 6 ig energiatakarékos üzemmód...

Nem értem!
Én is azt tapasztaltam hogy mintha ezzel az új sw-vel gyorsabban merül a teló. Naponta tölteni kell, előtte 2 napot kibírt szűkön.
perti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: perti »

A C meghajtón az egyik pillanatról a másikra 150MB-ról 56MB-ra csökkent a szabad memóriám.

Közben csak annyit csináltam, hogy a főképernyőn háttérképet módosítottam. Ilyenkor minden képről, amit a telón, illetve a memkarin talál, belistáz egy ikonképet. Ez nálam rengeteg. Nemcsak sok fényképet tárolok a memkarin, de bizonyos térképprogramok (pl. Sports Tracker) térképelemei is millió képként jelenik meg. (Jó lenne, ha a Galériához hasonlóan ezt is meg lehetne szűrni.) Ugyanígy mindent belistáz sok más képkezelő progi is (pl. MDScan stb.). Erről a sok képről szerintem valahogy elmentődnek a miniatűrök.

Kiderítettem, hogy ezzel a memóriacsökkenéssel egyidejűleg a C:/private/2002ae6c mappám tartalma növekedett közel 100MB-al.

Kérdéseim a szakértőktől:
- Nem lehet valahogy a Galériához hasonlóan máshol is szűrni a képeket?
- C:/private/2002ae6c mappa tartalmából törölhető-e manuálisan valami (pl. search_default.ln (70MB))?
- Nem lehet valahogy a gyorstárat a PhotoBook-hoz hasonlóan időnként törölni?
- Gondolom ez a probléma nem csak V8 esetén áll fenn? Lehet, hogy nekem is csak a friss telepítés miatt tűnt fel?
sagit73
1. szint
1. szint

MrAngelo írta:Ha GSM módban van a teló és le van zárva a kijelző, akkor szerintem mindegy, hogy takarékos módban van-e vagy sem.

Nem volt telepítve neked valami akku patch? Volt többféle, nem tudom melyik a legjobb (valaki majd csak megmondja), próba cseresznye.
Igen fenn van a 4.0 akku patch... de ez sem változtat rajta...
sagit73
1. szint
1. szint

spider2 írta:
sagit73 írta:[quote="MrAngelo

Nem értem!
Én is azt tapasztaltam hogy mintha ezzel az új sw-vel gyorsabban merül a teló. Naponta tölteni kell, előtte 2 napot kibírt szűkön.[/quote]
Pontosan nekem is pont ez a gondom.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

sagit73 írta:
spider2 írta:
sagit73 írta:[quote="MrAngelo

Nem értem!
Én is azt tapasztaltam hogy mintha ezzel az új sw-vel gyorsabban merül a teló. Naponta tölteni kell, előtte 2 napot kibírt szűkön.
Pontosan
Nekem is ez a gondom.[/quote]
Nekem is fura volt a gyors merülés,és a az akkumod-ot is felraktam 3 napja ,hátha segít valamit! Szerintem jobb lett! http://t7.hu/00i0 V4 ez!
De felraktam az AppStop-ot és nem látni,hogy beakadt volna valami! Régen több appom volt fenn,de nem értem! A Proci sincs húzva ebben a ROMban sem,így hogy mi meríti??? Nem tudom! Egy nap lett az aksi időm!
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Nálam oké az akku idő. Akinek euro3 van fent, megnézné hogy új szám mentése megy-e? Egy román emberke panaszkodik. V8
Kép
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Taylor írta:Nálam oké az akku idő. Akinek euro3 van fent, megnézné hogy új szám mentése megy-e? Egy román emberke panaszkodik. V8
Nekem az van fenn,és ha beírok egy számot,utána a listából eltudtam menteni mint új szám!
Más módon hogy lehet felvinni? :duhos2:

Az akkumod-dal kibírja a napot! Régebben 1.5 volt,tehát nem eget verő! Viszont mikor felraktam a gyárit a V2 re 4 óra alatt nullázta magát! Aztán a V8 ra rátettem az aksi tuningot,így jó! :taps1:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára apaszka 2012-09-05 szer. 12:27:41-kor.
These users thanked the author apaszka for the post:
Taylor (2012-09-05 szer. 12:36:24)
Rating: 2.63%
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

apaszka írta:
Taylor írta:Nálam oké az akku idő. Akinek euro3 van fent, megnézné hogy új szám mentése megy-e? Egy román emberke panaszkodik. V8
Nekem az van fenn,és ha beírok egy számot,utána a listából eltudtam menteni mint új szám!
Más módon hogy lehet felvinni? :duhos2:
Akkor oké. Köszi! Megnézhetnéd hogy románra állítva jó-e?
Kép
Válasz küldése

Vissza: “Modding”