Ha nem csöpög belőle a víz, akkor nem valószínű. De meg éri szétszedni, egy hibátlan telefont?jokerkiller írta:Igen én is ezt írtam van is egy amivel ki tudnám próbálni, annyi a kérdés hogy a működő (jó) készülékben kárt tehet e ez a kijelző ha rossz ?
A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: A nagy szervizes topik
- These users thanked the author laci64 for the post:
- jokerkiller (2012-09-01 szomb. 15:47:37)
- Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: O+O64Gb+Nethunter
- Has thanked: 150 times
- Been thanked: 16 times
Oké, köszi, csak tudod a másik a jó telefon anyámé, nem örülne ha elcsesznémlaci64 írta:Ha nem csöpög belőle a víz, akkor nem valószínű.jokerkiller írta:Igen én is ezt írtam van is egy amivel ki tudnám próbálni, annyi a kérdés hogy a működő (jó) készülékben kárt tehet e ez a kijelző ha rossz ?
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban /
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012
- laci64
- Moderátor
Úgy látszik akkor írtál, amikor én szerkesztettem.jokerkiller írta:Oké, köszi, csak tudod a másik a jó telefon anyámé, nem örülne ha elcseszném
"De meg éri szétszedni, egy hibátlan telefont?"
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- 3. szint
Na most megfogtál na Mindegy tudok szerezni sztem alaplapot a jövő héten, majd esetleg utána írok ide hogy mi lett :-)laci64 írta:Úgy látszik akkor írtál, amikor én szerkesztettem.jokerkiller írta:Oké, köszi, csak tudod a másik a jó telefon anyámé, nem örülne ha elcseszném
"De meg éri szétszedni, egy hibátlan telefont?"
Mondjuk nem hibátlan az se most jut eszembe, rossz a hátsó hangszórója (egyszer szól egyszer nem, valszeg kontaktos) ! Tényleg szerinted a hangszóróval mi lehet a helyzet ?
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban /
- laci64
- Moderátor
Lehet kontakt, de látatlanban passz.jokerkiller írta:Na most megfogtál na Mindegy tudok szerezni sztem alaplapot a jövő héten, majd esetleg utána írok ide hogy mi lett :-)
Mondjuk nem hibátlan az se most jut eszembe, rossz a hátsó hangszórója (egyszer szól egyszer nem, valszeg kontaktos) ! Tényleg szerinted a hangszóróval mi lehet a helyzet ?
- These users thanked the author laci64 for the post:
- jokerkiller (2012-09-01 szomb. 15:47:25)
- Rating: 2.63%
-
- 3. szint
Köszi a segítséget ! :-)laci64 írta:Lehet kontakt, de látatlanban passz.jokerkiller írta:Na most megfogtál na Mindegy tudok szerezni sztem alaplapot a jövő héten, majd esetleg utána írok ide hogy mi lett :-)
- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Mert? Új IMEI-t is kapott. Na meg eltűnt a rendkívül sok újraindulás amivel bevittem. Ez nem átlag teló, ezen minden cserélt, a fődarab (amiből kettőt is kapott) a legutolsó volt. Igazából már mindegy, ment a levesbe. Annyi matricám volt, hogy nem fért el több a garpapírra, tudjátok a két oldalasra.laci64 írta:Szerintem ott valami variálás van, kicsit átvertek.Kolondrum írta:Üdv! Mennyire jellemző, hogy a nokia használt fődarabot tesz egy garanciás készülékbe? (Hátha valaki ott dolgozott innen) Mert az enyémbe 129 órás került. Azelőtt meg 13 perces volt. Ez a második kör.
Olyat láttatok már, hogy egy akkut nem tölt fel a telefon? E90-es teló. Azt hittem megnyekkent a nem használatban mivel soha nem tölti fel az akkut. Megáll a töltés 4V-nál és ott dekkol. Átraktam a másik E90-be ott szintén. Annak a másiknak meg az akkuja jó mindkettőben. Cella hibás? Sajnos használom kell 1-2 hónapot így, remélem nem lesz gond.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
-
- 2. szint
- Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Faternak van egy C7es Nokiája, egyszercsak kamera indításnál azt írja hogy: "Váratlan hiba történt.Indítsa újra a telefont"
Leformáztam, hard reset....hátha...de nem:( mit csináljak?Hová vigyem? Gondolom nem szoftveres gond mert akkor segített volna a formázás...
Faternak van egy C7es Nokiája, egyszercsak kamera indításnál azt írja hogy: "Váratlan hiba történt.Indítsa újra a telefont"
Leformáztam, hard reset....hátha...de nem:( mit csináljak?Hová vigyem? Gondolom nem szoftveres gond mert akkor segített volna a formázás...
- fefe86
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 47 times
nekem s60v3-as telóm volt ilyen, meg egy s40-es is... hardveres hiba volt....Z 3 írta:Sziasztok!
-
- 2. szint
- Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
hova vigyem szervizeltetni?fefe86 írta:nekem s60v3-as telóm volt ilyen, meg egy s40-es is... hardveres hiba volt....Z 3 írta:Sziasztok!