Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA 5800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
T.Nállam okosabb NOKIA 5800-asok!
A problémám amire választ keresek.Használtan vett kitűnő állapotú 5800-as telómon minden működött a rádió is. Sajnos gondatlanságból és hozzán nem értésből cserélték a kijelző tacs rését, vagy e miatt vagy valami progi felrakás miatt a rádiórésze nem működik. Arádió rpogramja bejön, denincs frekvenciakijelzés és hangolás sincs.
Erre keresek nállám okosabbtól megoldást. vagy vállasz t.
Köszönettel.password1000
A problémám amire választ keresek.Használtan vett kitűnő állapotú 5800-as telómon minden működött a rádió is. Sajnos gondatlanságból és hozzán nem értésből cserélték a kijelző tacs rését, vagy e miatt vagy valami progi felrakás miatt a rádiórésze nem működik. Arádió rpogramja bejön, denincs frekvenciakijelzés és hangolás sincs.
Köszönettel.password1000
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia!password1000 írta:T.Nállam okosabb NOKIA 5800-asok!
Köszönettel.password1000
Megkérnélek, próbáld leírni a problémát, érthetőbben! Mi az, hogy a "kijelző tacs rése"? Egyébként, ha jól tippelek, nem ártana egy hard reset és egy szoft újra húzás, vagy frissítés.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
OK OK
Az LCD kijelző tisztítása végett--bejutott és leragadt porszem-- megpróbáltam szétnyitni a telót és elszakítottam az erintőpanel 3 eres szalagfólia vezetékét. Ekkór jött a szervíz és eredeti gyárival kicserélte az érintőpanelt. Kb 1 hónap elteltével halgatnám a rádiót, de semmien hangolási funkciót nem tapasztalok és freki kijelzés sem jelenik meg. Röviden ez a problémám amire orvoslást vagy javaslatot várok.
köszi: password1000
Bocsi kimaradt --a rádiót előtte használtam és mőködött, valamint több programot felpakoltam az oldalról
Az LCD kijelző tisztítása végett--bejutott és leragadt porszem-- megpróbáltam szétnyitni a telót és elszakítottam az erintőpanel 3 eres szalagfólia vezetékét. Ekkór jött a szervíz és eredeti gyárival kicserélte az érintőpanelt. Kb 1 hónap elteltével halgatnám a rádiót, de semmien hangolási funkciót nem tapasztalok és freki kijelzés sem jelenik meg. Röviden ez a problémám amire orvoslást vagy javaslatot várok.
Bocsi kimaradt --a rádiót előtte használtam és mőködött, valamint több programot felpakoltam az oldalról
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Ha hard reset sem segít, akkor keresd meg Macikát itt a fórumban.password1000 írta:OK OK
-
- Újonc
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800 XM
- Has thanked: 1 time
Sziasztok
Remélem tudok nekem némi segítséget adni a problémám a következő.
A pC SUITE lemez telepítéskor megfagy. oké. leszedtem netről a nokia oldaláról. sikeresen feltelepült. összekapcsolom a telefont a PC-vel, telón suite-ra állítom, de nem ismeri fel a program. most akkor hogy tudom frissíteni a térkép részt? a telefonom oldaláról szedtem le a szoftvert nem más nokia típustól, tehát erre is figyeltem. az XP azt írja ki hogy ismeretlen készülék és nem sikerült csatlakoztatni. de ha tárolóhely funkcióval csatlakozok simán suite nélkül, úgy meg gond nélkül tudok.. ki érti ezt?
A pC SUITE lemez telepítéskor megfagy. oké. leszedtem netről a nokia oldaláról. sikeresen feltelepült. összekapcsolom a telefont a PC-vel, telón suite-ra állítom, de nem ismeri fel a program. most akkor hogy tudom frissíteni a térkép részt? a telefonom oldaláról szedtem le a szoftvert nem más nokia típustól, tehát erre is figyeltem. az XP azt írja ki hogy ismeretlen készülék és nem sikerült csatlakoztatni. de ha tárolóhely funkcióval csatlakozok simán suite nélkül, úgy meg gond nélkül tudok.. ki érti ezt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára acer7520 2012-09-02 vas. 11:59:57-kor.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A telefon beállításaiban (lehet az üzemmódoknál találod meg) nézd meg, hogy nincs-e bekapcsolva a hívó nevének kimondása funkció.acer7520 írta:Sziasztok
A GPS részben a hangutasításos beszélős részt frissítettem. Eddig nem beszélt a telefon amikor hívtak, mostpedig hangosan bemondja csörgés közben a névjegyzékben található nevet. Hát én ilyen funkciót nem szeretnék, mert én inkább a zenét hallgatnám, minthogy gép hangon felolvassa hogy '"anya". Ugye nem csak az a lehetőség, hogy hard reset??? lécci mondjátok hogy nem.. Hangutasításos rész nincs bekapcsolva/aktiválva a telefonom,mert nem használom a hanghívást se. előre is köszönöm szépen a segítséget
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6220 Classic
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az 5800 belső hangszórója (telefonáláshoz amit használok) passzol az 5530-ba?!
Olyan kérdésem lenne, hogy az 5800 belső hangszórója (telefonáláshoz amit használok) passzol az 5530-ba?!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
sziasztok
Érdeklődnék, hogy 5800-ra telepítettem a nokia messaging nevű email-ező programot.
A programmal nincs baj, csináltam mellé egy gmail-os email címet, frankón tudok küldeni és meg is kapom az emaileket.
VISZONT: a teló nem jelzi,hogy új email-t kaptam, csak jelzőhangot ad ki, semmi kiírás mint mondjuk sms-nél vagy vmi jel.
Ez azért rossz mert sokat email-ezek és mindig nézegetnem kell, hogy jött e vmi. Nem lehet ezt beállítani vhol?
A hangjelzésnél beállítottam a hangot, az eddig jó. de hogy legyen vmi jel vagy boríték vagy stb...
Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Előre is köszi
Érdeklődnék, hogy 5800-ra telepítettem a nokia messaging nevű email-ező programot.
A programmal nincs baj, csináltam mellé egy gmail-os email címet, frankón tudok küldeni és meg is kapom az emaileket.
VISZONT: a teló nem jelzi,hogy új email-t kaptam, csak jelzőhangot ad ki, semmi kiírás mint mondjuk sms-nél vagy vmi jel.
Ez azért rossz mert sokat email-ezek és mindig nézegetnem kell, hogy jött e vmi. Nem lehet ezt beállítani vhol?
A hangjelzésnél beállítottam a hangot, az eddig jó. de hogy legyen vmi jel vagy boríték vagy stb...
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia!technodome írta:sziasztok
Azt be tudod állítani, hogy az érkező mailnak egyedi hangjelzése legyen, így mindig tudni fogod, ha mail érkezett. Menű/beállítások/személyes/üzemmódok/opciók/testreszabás/E-mail figyelmeztető hang.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.