Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
-
- Újonc
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
Sziasztok!
Egy Skype-al kapcsolatos kérdésem lenne.
Feltelepítettem az 5800-ámra az innen letölthető Skype-ot. verzió: 2.0.0.6.200(6)
Az a problémám, hogy ha bejelentkezek itthonról, akkor működik, de ahogy kilépek a routerem hatásköréből, nem kapcsolódik vissza, csak ha újraindítom.
A telefon rögtön látja a wifit, de a skype nem csinál semmit.
Elvileg, ha szabad wifit talál, gondolom, akkor automatikusan fel be kéne kapcsolódnia a skype-nak, de a saját ismert hálózatommal sem teszi.
Próbáltam portot átállítani 80-asra, lerövidítettem a wlan hálózatok keresési idejét, de semmi.
Hozzáteszem, mobil internetem nincs, mert számomra szükségtelen, de a wlan hálózatokat jó lenne, ha megtalálná automatikusan.
Valaki esetleg tudja mi lehet a gond?
Rossz verzió? Rossz port, vagy egyéb beállítás?
Tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm!
Feltelepítettem az 5800-ámra az innen letölthető Skype-ot. verzió: 2.0.0.6.200(6)
Az a problémám, hogy ha bejelentkezek itthonról, akkor működik, de ahogy kilépek a routerem hatásköréből, nem kapcsolódik vissza, csak ha újraindítom.
Elvileg, ha szabad wifit talál, gondolom, akkor automatikusan fel be kéne kapcsolódnia a skype-nak, de a saját ismert hálózatommal sem teszi.
Próbáltam portot átállítani 80-asra, lerövidítettem a wlan hálózatok keresési idejét, de semmi.
Hozzáteszem, mobil internetem nincs, mert számomra szükségtelen, de a wlan hálózatokat jó lenne, ha megtalálná automatikusan.
Tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm!
-
- Újonc
Senki?ezso írta:Sziasztok!
Tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm!
- tejeskifly
- 1. szint
- Has thanked: 0
Sziasztok, szerettem volna egy 5800-át ovi suttal újratelepíteni. Legfrisebb szoftver volt fent rajta. De kiírta ovi suite, hogy nem sikerült a telepítés, azóta bekapcsolásnál elkezd rezegni, és abba sem hagya, hogy tudnám ezt itthon megcsinálni?
nememlékszem-> ericsson r600i-> se k700i-> se v630i-> Nokia N95-> HTC Touch Pro 2-> HTC HD2
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
phönixel viewtopic.php?f=64&t=40 szoftveresen halott telefon újraélesztése.
Skyp: kukuc-
- tejeskifly
- 1. szint
Próbáltam, de félúton mindig megállt, ha betettem a memoriakártyát, akkor meg win nem akarta felismerni a telefont, csak miután formáztam. Urána sem volt jó :S
Azóta le is merült, szóval már bekapcsolni sem tudom, hogy rezegjen, vagy hogyx felismerje a gép.
Azóta le is merült, szóval már bekapcsolni sem tudom, hogy rezegjen, vagy hogyx felismerje a gép.
nememlékszem-> ericsson r600i-> se k700i-> se v630i-> Nokia N95-> HTC Touch Pro 2-> HTC HD2
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic
Sziasztok!
Ehhez tudna adni nekem valaki magyar nyelvi file-t?
http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=78499.0
Gondolom ez az utolsó c6 fw-ből készült, csak nem találom a fent keresett file-t... :/
Köszönöm előre is!
Ehhez tudna adni nekem valaki magyar nyelvi file-t?
http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=78499.0
Gondolom ez az utolsó c6 fw-ből készült, csak nem találom a fent keresett file-t... :/
Köszönöm előre is!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Könnyen lehet, hogy egy idő után abbahagyja a keresést, és ezért nem kapcsolódik vissza. Az tuti, hogy egy ideig keresgetnie kéne, de nem hiszem, hogy ez 5-10 percnél tovább tartana.ezso írta:Sziasztok!
Tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm!
- Rating: 2.63%
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Most "nyálaztam" végig a telómat. Ha elindítom a keresést, megtalálja a a hozzáférési pontokat, de nem kapcsolódik automatikusan. Mindig a tulajnak kell kiválasztani a listából az adott wifit, amihez kapcsolódni akar. Ugyanis, nem lehetetlen, hogy 8-10 wifi pontot is talál egyszerre. (pl nagyobb plázák,stb) Ha kimész a kiválasztott wifi adó hatóköréből, a kapcsolatot automatikusan megszünteti, de ha visszatérsz a hatókörbe, megint manuálisan kell a kapcsolatot elindítani. Ha jelszóval védett hálózatra akarsz kapcsolódni, elég egyszer, első alkalommal beírni a jelszót, utána a hálózatot ismertként kezeli, tehát többé nem kell beírni a jelszót, hacsak nem csinálsz resetet a készüléken.Damir írta:
Könnyen lehet, hogy egy idő után abbahagyja a keresést, és ezért nem kapcsolódik vissza. Az tuti, hogy egy ideig keresgetnie kéne, de nem hiszem, hogy ez 5-10 percnél tovább tartana.
Viszont mint már írtam, soha nem kapcsolódik automatikusan, a kapcsolódást minden esetben manuálisan kell elindítani.
Tehát, a lényeg. Amíg nem kapcsolódik a wlan hálózatra és azon keresztül a netre, amit minden esetben manuálisan kell elindítani, fix, hogy nem fog kapcsolódni a Skype-ra sem, mert ahhoz net kapcsolat kell.
- Rating: 2.63%
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
Damir, Walaki01!
Köszi a választ, akkor így jártam. (egyébként ha itthon vagyok és állandóan egy routeren van felkapcsolódva a telefon és a laptop, akkor a laptop látja, ha valaki on-line lesz, a telefon sajnos nem)
Egyébként Androidos telefonnál is így van? Asszonynak az van és megy Horvátországba. Ott nem lesz net, csak wifi. A külföldi netet letiltottam neki.
Valami egyszerű Samsungja van....'asszem Galaxy Mini.
Természetesen a "köszönöm kéz" ment mindkettőtöknek.
Köszi a választ, akkor így jártam. (egyébként ha itthon vagyok és állandóan egy routeren van felkapcsolódva a telefon és a laptop, akkor a laptop látja, ha valaki on-line lesz, a telefon sajnos nem)
Egyébként Androidos telefonnál is így van? Asszonynak az van és megy Horvátországba. Ott nem lesz net, csak wifi. A külföldi netet letiltottam neki.
Valami egyszerű Samsungja van....'asszem Galaxy Mini.
Természetesen a "köszönöm kéz" ment mindkettőtöknek.