Nokia N8-00
- cellux
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N82 + Galaxy Ace
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
Heló N8 ammal olyan baj van hogy nem tudok vele zenet lejátszani. Azt írja általános rendszerhiba. Újraraktam de 1 hónapig bírta. Most megint rossz.. pedig leformáztam az újarakás előtt . Ötlet?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 2 times
srácok hogyan tudom kikapcsolni a távolság érzékelöt ?? valaki hív, kiveszem a tokból, és nem tudom felvenni mert sötét a kijelzö, és akár mit csinálok nem tudom megnyomni a felvevés gobot :S 5let ??
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Cellux: szerintem akad vmelyik programmal.
Ha kideríted melyik az -ha az a gond egyáltalán- írd meg légyszives ide és ne telepítsd többször. (keress hasonlót)
Toby: nekem is van ilyen néha.Itt többen azt írták,hogy gyengélkedik az érzékelő (szerintem más lehet,mert akkor állandóan csinálná).
Azt ajánlom,ha napsütésben hívnak,a telefont elővéve tartsd az érzékelő fölé pár centire az egyik ujjad/kezed egy pár másodpercig és akkor megjelenik vagy a bill.zár gombbal nyisd fel először és úgy vedd fel.
De ajánlom még a tweaks nevű programot -ha nem hardveres a gond,bár erre kicsi az esély-.
Ha kideríted melyik az -ha az a gond egyáltalán- írd meg légyszives ide és ne telepítsd többször. (keress hasonlót)
Toby: nekem is van ilyen néha.Itt többen azt írták,hogy gyengélkedik az érzékelő (szerintem más lehet,mert akkor állandóan csinálná).
Azt ajánlom,ha napsütésben hívnak,a telefont elővéve tartsd az érzékelő fölé pár centire az egyik ujjad/kezed egy pár másodpercig és akkor megjelenik vagy a bill.zár gombbal nyisd fel először és úgy vedd fel.
De ajánlom még a tweaks nevű programot -ha nem hardveres a gond,bár erre kicsi az esély-.
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Felraktam taylor v7.3 szoftját, de baszik működni bármi, ami a térképhez kötődik. Google maps el sem indul, a nokia maps 1mega adatforgalom után sem talál pozíciót, a nokia drive 1 mega adat után még mindig gps-re várakozik. Ezek miért vannak?
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
És ezt hol találtad? Én csak 7.2-őt ismerek, de abban jó a nokia maps!djzolko írta:Felraktam taylor v7.3 szoftját, de baszik működni bármi, ami a térképhez kötődik. Google maps el sem indul, a nokia maps 1mega adatforgalom után sem talál pozíciót, a nokia drive 1 mega adat után még mindig gps-re várakozik. Ezek miért vannak?
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
DjZolko: gyenge tipp,nincs letiltva a beépített gps vevő?
Beállítások--alk.beáll-ok--helymeghatározás--helymegh.módszerek.
Beállítások--alk.beáll-ok--helymeghatározás--helymegh.módszerek.
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
v7.3-ról még én sem hallottam De nekem is volt már olyan hogy az istenért sem akarta tudni hol vagyok,sem a nokia maps,sem a sygik,de egy sima újraindítás után viszont fél perc sem kellet neki és megtalálta a pozíciót,csak néha fordult elő ilyen.Én csak a beépített gps vevőt használom.djzolko írta:Felraktam taylor v7.3 szoftját, de baszik működni bármi, ami a térképhez kötődik. Google maps el sem indul, a nokia maps 1mega adatforgalom után sem talál pozíciót, a nokia drive 1 mega adat után még mindig gps-re várakozik. Ezek miért vannak?
Ha frissen telepítés után van akkor előfordul hogy nem műxik,olyankor rá kell kötni pc-re és nokia suite-val frissíteni,rátenni a térképet.De előtte fontos hogy a teló valamennyit letöltsön a térképekből (pár kilobájtot) és utánna pc-n a többit
- djzolko
- 3. szint
Igazatok van, 7.2. A lényegen nem változtat, sok restart után sem talál pozíciót, GPS és A-GPS engedélyezett, online módban van, 3g hálózaton és semmi. Csöppet bosszant, mert most emiatt állhatok neki megint a refurbish-nek, pedig nem szeretem csinálni. Hacsak nem tudtok mondani valami okosabbat.
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Érdemes felkukkantani a Navifirm-re, megérkezett a Belle Refresh szoftver, azaz a v111.40.1511 !
- Rating: 5.26%
- djzolko
- 3. szint
Lehet fel is rakom, hátha megjavul a maps.Salmi írta:Érdemes felkukkantani a Navifirm-re, megérkezett a Belle Refresh szoftver, azaz a v111.40.1511 !