Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
Geeking
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: Geeking »

Sziasztok!

Szoftvert szerettem volna frissíteni a telefonomon, de el sem tudtam kezdeni, mert az alábbi kép fogadott phoenixben. Biztosan én vagyok figyelmetlen, de egyszerűen nem jövök rá, hogy miért nem ismeri fel a telefont. Igazából felismeri de mégsem... :hmm2: Találkozott már valaki hasonlóval? Megpróbáltam másik USB portra csatlakoztatni, de semmi változás.

Kép
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

Szia. Baloldalt felül a File , open product opciónál kiválasztottad az RM-469 ? A legújabb 2012-es phoenixet használod? mikor csatlakoztattad a telot pc suite módban települtek a driverek a telohoz? A phoenixel egyidöben nem futhat más nokiás program NSU , Pc suite , Ovi suite egyik sem még a háttérben sem. ha igy sem nyomj egy hard resetet a telon és ugy probáld.
These users thanked the author kukszi for the post:
Geeking (2012-08-24 pén. 11:05:30)
Rating: 2.63%
Skyp: kukuc-
Geeking
Újonc
Újonc

kukszi írta:Szia. Baloldalt felül a File , open product opciónál kiválasztottad az RM-469 ? A legújabb 2012-es phoenixet használod? mikor csatlakoztattad a telot pc suite módban települtek a driverek a telohoz? A phoenixel egyidöben nem futhat más nokiás program NSU , Pc suite , Ovi suite egyik sem még a háttérben sem. ha igy sem nyomj egy hard resetet a telon és ugy probáld.
Köszönöm a segítséget! Gondoltam, hogy én bénázok... A File -> Scan product után megtalálta a telefont. Úgy emlékeztem régről, hogy ezt automatikusan megcsinálta és nem is kerestem. Figyelmetlen voltam! Mégegyszer köszönöm a segítséget!
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

Hali!

Taylor C7 pro-ját szeretném felrakni a telóra, de nem sikerül a phoenixet működésre bírnom. A "-A Connections ablakban az USB legyen kiválasztva. Itt az RM számot is kiírja, ezt kell választanunk." utasításnál elvérzik a dolog, mert ekkor kilép a program. Alul még látszik az éppen folyó művelet mely: opening connection, closing connection, not connection selected, ready aztán itt ki is lép. Taylortól töltöttem a phoenixet is.

Üdv Cs
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

Csak a feletted lévő hozzá szólást kellet volna elolvasnod.
Skyp: kukuc-
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

kukszi írta:Csak a feletted lévő hozzá szólást kellet volna elolvasnod.
Szevasz kukszi!

El sem jutottam a scan produckt menüpontig, mint írtam KILÉPETT a phoenix. Neked meg az én írásomat kellett volna kicsit figyelmesebben elolvasnod!
Megoldottam a dolgot és ha másnak is lesz ilyen gondja, akkor előbb hozza létre a kapcsolatot az USB csatival és csak ez után dugja be a telót!
Innen már minden a leírt módon ment végig.

Üdv Cs
peterb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7-00
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: peterb »

Sziasztok!

Megbolondult a C7-em készülékzárja és nem mutatja az ablakot, ahol be tudnám nyomkodni a feloldó kódot. Amúgy látszólag él a készülék, pl. engem hívni tudnak, riasztások élnek, csak én nem tudok semmit csinálni és a Nokia Suite sem látja a készüléket. Van valamilyen szoftver, amivel a kijelző nélkül SOFT resetet vagy valami hasonlót tudnék csinálni? Nem buheráltam semmit, nem telepítettem semmit, teljesen magától hülyült meg, viszont nagyon és gyorsan kellene a telefonkönyvem, de a Nokia Care-ben nem biztattak semmi jóval, bár rá se nézett a nő a telefonra, hogy megértse, hogy mi a probléma. :-(
Segítsen valaki, ha lehet, please!
Geeking
Újonc
Újonc

peterb írta:Sziasztok!

Megbolondult a C7-em készülékzárja és nem mutatja az ablakot, ahol be tudnám nyomkodni a feloldó kódot. Amúgy látszólag él a készülék, pl. engem hívni tudnak, riasztások élnek, csak én nem tudok semmit csinálni és a Nokia Suite sem látja a készüléket. Van valamilyen szoftver, amivel a kijelző nélkül SOFT resetet vagy valami hasonlót tudnék csinálni? Nem buheráltam semmit, nem telepítettem semmit, teljesen magától hülyült meg, viszont nagyon és gyorsan kellene a telefonkönyvem, de a Nokia Care-ben nem biztattak semmi jóval, bár rá se nézett a nő a telefonra, hogy megértse, hogy mi a probléma. :-(
Segítsen valaki, ha lehet, please!
Csak egy ötlet... Ha újraindítod a készüléket (pl.: akksit kiveszed visszateszed majd elindítod) az nem segít?
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Sziasztok!
Egy olyan embert keresek, aki már elég jártas Phoenix-es (v5-ös mobil) flashelésben, és ha van rám egy kis ideje, PÜ-ben elmagyarázni néhány dolgot. Előre is köszönöm :)
Kép
markvszoli
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: markvszoli »

Üdvözletem mindenkinek!

E52esen frissités után bekapcsol,de azt írja ki, hogy indítás sikertelen, forduljon márkaszervízünkhöz. Namost megpróbáltam dead usb flashelni,de nem lehet phoenixnél kipipálni a dead usb-t a filmware updatenél. Vagy tud valaki más megoldást?
Előre is köszönöm a segítséget!
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”