Szoftvert szerettem volna frissíteni a telefonomon, de el sem tudtam kezdeni, mert az alábbi kép fogadott phoenixben. Biztosan én vagyok figyelmetlen, de egyszerűen nem jövök rá, hogy miért nem ismeri fel a telefont. Igazából felismeri de mégsem...

Köszönöm a segítséget! Gondoltam, hogy én bénázok... A File -> Scan product után megtalálta a telefont. Úgy emlékeztem régről, hogy ezt automatikusan megcsinálta és nem is kerestem. Figyelmetlen voltam! Mégegyszer köszönöm a segítséget!kukszi írta:Szia. Baloldalt felül a File , open product opciónál kiválasztottad az RM-469 ? A legújabb 2012-es phoenixet használod? mikor csatlakoztattad a telot pc suite módban települtek a driverek a telohoz? A phoenixel egyidöben nem futhat más nokiás program NSU , Pc suite , Ovi suite egyik sem még a háttérben sem. ha igy sem nyomj egy hard resetet a telon és ugy probáld.
Szevasz kukszi!kukszi írta:Csak a feletted lévő hozzá szólást kellet volna elolvasnod.
Csak egy ötlet... Ha újraindítod a készüléket (pl.: akksit kiveszed visszateszed majd elindítod) az nem segít?peterb írta:Sziasztok!
Megbolondult a C7-em készülékzárja és nem mutatja az ablakot, ahol be tudnám nyomkodni a feloldó kódot. Amúgy látszólag él a készülék, pl. engem hívni tudnak, riasztások élnek, csak én nem tudok semmit csinálni és a Nokia Suite sem látja a készüléket. Van valamilyen szoftver, amivel a kijelző nélkül SOFT resetet vagy valami hasonlót tudnék csinálni? Nem buheráltam semmit, nem telepítettem semmit, teljesen magától hülyült meg, viszont nagyon és gyorsan kellene a telefonkönyvem, de a Nokia Care-ben nem biztattak semmi jóval, bár rá se nézett a nő a telefonra, hogy megértse, hogy mi a probléma. :-(
Segítsen valaki, ha lehet, please!