Samsung Galaxy Ace S5830
-
- Újonc
- Készüléktípus: E-52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Sziasztok! Tudna valaki segíteni belső memória elfogyás ügyben?
Meguntam, hogy a telefon állandóan a belső memória elfogyással idegesitett és rootoltam. Áttettem minden appot a kártyára és pár hónapig működött. Most megint szopat ezzel, hogy elfogyott a memória. Cache üres. Mi a fene vihette el a memóriát? Mit lehet csinálni?
Előre is köszi!
Meguntam, hogy a telefon állandóan a belső memória elfogyással idegesitett és rootoltam. Áttettem minden appot a kártyára és pár hónapig működött. Most megint szopat ezzel, hogy elfogyott a memória. Cache üres. Mi a fene vihette el a memóriát? Mit lehet csinálni?
Előre is köszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsun Galaxy Ace
Szia ! Én ez alapján csináltam a kártyámra egy másik partíciót ls megoldotta a problémámat.
http://forum.androidhungary.com/threads ... ppod-SD-re.
http://forum.androidhungary.com/threads ... ppod-SD-re.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Nem: Férfi
Helló mindenkinek ! Olyan kérdésem lenne,hogy tudja valaki hogyan lehet lecserélni főzött romon a BOOT logót ( nem a boot animation-t ) a telefonon, hogy ne a gyárit hozza be ( ez esetben ugye a samsung galaxy ace i5800 nevű képet ), hanem az általam kiválasztott képet. Sok helyen nézelődtem már de sehol egy értelmes video vagy hasonló.Segítségeteket előre is köszönöm ! Üdv.!
-
- Újonc
- Készüléktípus: galaxy ace
- Has thanked: 3 times
hi. valaki betudná linkelni a 2.3.6os ktm-es firmware-t? nem a samfirmware-os at mert oda nem tudok bejelentkezni mert lefagy. köszi
- sveczo
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung galaxy s3
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Hali! Egy egyszerű kérdésem lenne. Isminek van egy ace telója. Névjegyei a telefonba lettek mentve. Át szeretném rakni a számokat h tudjak szinkronizalni gmail fiókkal. Hogyan kell? Vhogy nem akar menni nekem. Köszi a választ előre is. Kellemes napot
-
- Újonc
Hi. Fenn van stocklite 7.1. A BLN pro-t letöltöttem, bekapcsoltam de nem működik, Az adobe flash sem akar felmenni CWM 5 alól, azt irja hogy install aborted. Valami ötlet? A crt viszont működik szerencsére.
-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
Ezekhez egy másikfajta kernel kell... úgy látszik a SL7.1 kernele nem támogatja ezeket... Viszont, az akksi idő elég jó (ezt a romot használom én is).szuszy16v írta:Hi. Fenn van stocklite 7.1. A BLN pro-t letöltöttem, bekapcsoltam de nem működik, Az adobe flash sem akar felmenni CWM 5 alól, azt irja hogy install aborted. Valami ötlet? A crt viszont működik szerencsére.
-
- Újonc
A st7.1 leírásában szerepel a BLN. Csak ez miatt és a CRT miatt tettem fel. Most nézhetek valami új romot. Tudnátok olyan romot mondani, amiben van körakksi kijelzés és CRT? Az imaginary ics final mennyire megbízható? És milyen az akksi ideje?
- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 24 times
Nem csak engedélyezni kell a telefonon a BLN működését, hanem be kell kapcsolni a beállításaiban, hogy villogtasson (Blinking). A Missing Call-t se felejtsd el bekapcsolni.szuszy16v írta:Hi. Fenn van stocklite 7.1. A BLN pro-t letöltöttem, bekapcsoltam de nem működik, Az adobe flash sem akar felmenni CWM 5 alól, azt irja hogy install aborted. Valami ötlet? A crt viszont működik szerencsére.
És úgy tudom, csak a fizetős változattal megy a villogtatása az érintő gomboknak. A free-vel csak folyamatosan égnek a nem fogadott hívás, nem olvasott sms és gmail esetén.
A Ketut kernelek kezelik mindkettőt rendesen, de a flash így is, úgy is xar, mert a hardware nem bírja. Csak a reklámok megjelenítésére jó, semmi másra. Nekem a The Myth 2 GO Green-ben a b84-es van.
Köraksi jelzőt pedig ezen leírás alapján tudsz a konyhán csinálni hozzá. Én is ott csinálom mindig és ilyen.
The Myth Basic(Holland az alap)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32GB
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 7 times
Szia!sveczo írta:Hali! Egy egyszerű kérdésem lenne. Isminek van egy ace telója. Névjegyei a telefonba lettek mentve. Át szeretném rakni a számokat h tudjak szinkronizalni gmail fiókkal. Hogyan kell? Vhogy nem akar menni nekem. Köszi a választ előre is. Kellemes napot
Telefonon névjegyek exportálása. A kapott vcf kiterjesztésű fájlt másolod a számítógépre. Ott megnyitod a gmailt, névjegyeknél importálás, betallózod a vcf fájlt, és onnantól van folyamatos szinkronizáció a telefon és a gmailfiók között.