Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
bandiras
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS4
Nem: Férfi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 9 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: bandiras »

nokiae668 írta:
bandiras írta:Sziasztok!

Akár off is lehet, de azért megpróbálom :)

elképzelhető, hogy a telefon "gps antennája(?) elszáll", mert leejtem. Ti. az eset óta a beépített gps alapú helymeghatározás nem működik, vagyis csak 500m-es körzetben hajlandó megmutatni hol vagyok. A hard reset és a rom újrapakolás már megvolt.

Minden megoldás érdekel!

Üdv:

B
A hálózat alapú GPS meghatározást kapcsold ki, csak a beépített legyen bekapcsolva és szabadban várj vele vagy 30 percet, ennyi idő múlva már meg kell találnia a jelet! ;)

Sajnos csak most értem ide és sajnos ez sem segített. A Phoenix szerint a HW rendben. Az normális, hogy a helymeghatározó szervernél azt írja a "második pontban" (a beállítások után), hogy nincs aktív kapcsolat?

b.
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: papzi »

Sziasztok!
Kérdésem lenne: van-e olyan videolejátszó Belle-re, amelyik tud hálózatról (NAS-ról) lejátszani. Nem a myexplorerre gondolok, mert az előbb át akarja tölteni az egész filmet. Olyan kellene, amelyik a NAS által biztosított streamet hálózaton (wifi) keresztül lejátssza.
Van ilyen?
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

bandiras írta:
nokiae668 írta:
bandiras írta:Sziasztok!

Akár off is lehet, de azért megpróbálom :)

elképzelhető, hogy a telefon "gps antennája(?) elszáll", mert leejtem. Ti. az eset óta a beépített gps alapú helymeghatározás nem működik, vagyis csak 500m-es körzetben hajlandó megmutatni hol vagyok. A hard reset és a rom újrapakolás már megvolt.

Minden megoldás érdekel!

Üdv:

B
A hálózat alapú GPS meghatározást kapcsold ki, csak a beépített legyen bekapcsolva és szabadban várj vele vagy 30 percet, ennyi idő múlva már meg kell találnia a jelet! ;)

Sajnos csak most értem ide és sajnos ez sem segített. A Phoenix szerint a HW rendben. Az normális, hogy a helymeghatározó szervernél azt írja a "második pontban" (a beállítások után), hogy nincs aktív kapcsolat?

b.
Igen az normális, nekem is úgy van! Phonixel csináltál egy full újratelepítést, esetleg nokia maps letörlése és újrarakása. :hmm2: ;)
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: papzi »

papzi írta:Sziasztok!
Kérdésem lenne: van-e olyan videolejátszó Belle-re, amelyik tud hálózatról (NAS-ról) lejátszani. Nem a myexplorerre gondolok, mert az előbb át akarja tölteni az egész filmet. Olyan kellene, amelyik a NAS által biztosított streamet hálózaton (wifi) keresztül lejátssza.
Van ilyen?
Video lejátszó ügyben semmi ötlet?
6_2_3_0_i
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HUAWEI P9
Has thanked: 3 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: 6_2_3_0_i »

papzi írta:...
Video lejátszó ügyben semmi ötlet?
Ha jól emlékszem, ez Anna alatt még működött, és a Belle-vel halt meg ez a fícsör. Keress vissza a fórumban, amikor a Belle megérkezett, téma volt itt is. Úgy rémlik, akkor mintha ajánlottak volna vmi alternatívát helyette.
2110i, 6110, 7110, 6210, 6310, 6230i, E51, C7 RIP NOKIA :-( Galaxy S4 mini, HUAWEI P9
Fabio eM.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

Sziasztok!
Ismét segítségre szükségem.
Gyakran nem érzékeli a képernyő az érintést. El akarom küldeni garira. Mindenféleképpen le kellene szedni róla a hackelt Bellet? Vagy ilyen esetben ezt nem nézik meg?

más:
a fényérzékelő elég hülyén működik...
amikor sötétben vagyok, akkor full fényerőn van, kivakítja a szemem, amikor meg süt a nap a kijelzőre (amitől alapből alig látom), akkor meg nem látok semmit, mert leveszi teljesen.
nincs erre valami progi, hogy fordítva működjön?
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

Fabio eM. írta:Sziasztok!
Gyakran nem érzékeli a képernyő az érintést. El akarom küldeni garira. Mindenféleképpen le kellene szedni róla a hackelt Bellet? Vagy ilyen esetben ezt nem nézik meg?

más:
amikor sötétben vagyok, akkor full fényerőn van, kivakítja a szemem, amikor meg süt a nap a kijelzőre (amitől alapből alig látom), akkor meg nem látok semmit, mert leveszi teljesen.
Szevasz!

Szerintem kapard le róla a hackelt bellét és irány a szervíz. Ez egy indok lehet amivel megtagadhatják a garanciális javítást. Válság van és mindenkinek költséghatékonynak kell lennie... Amúgy a mobiloddal elég komoly gondok vannak szerintem. Kijelző és szenzor, azért az már nem kevés.

Üdv Cs
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Fabio eM. írta:Sziasztok!

más:
A fényérzékelő, mindenkinél olyan, nekem is este felé erősebb nappal enyhébben világít.
A másik probléma miatt pedig tedd vissza rá a gyári szoftvert, hack stb... ne legyen rajta!!! ;)
bzsoltii
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7-00 Belle Refresh
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bzsoltii »

Sziasztok !

A segítségeteket kérném. Milyen beállításokkal bitráta, frame, (legalább/maximum, divx vagy mp4 ) konvertálhatok filmet a telefonra úgy, hogy a telefont egy átlagos tv-vel összecsatlakoztatva ne legyen úgymond belassulás, élvezhető legyen a filmnézés telefonról ?
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Has thanked: 0
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

bzsoltii írta:Sziasztok !

A segítségeteket kérném. Milyen beállításokkal bitráta, frame, (legalább/maximum, divx vagy mp4 ) konvertálhatok filmet a telefonra úgy, hogy a telefont egy átlagos tv-vel összecsatlakoztatva ne legyen úgymond belassulás, élvezhető legyen a filmnézés telefonról ?
A felbontás és a frame/sec maradjon eredeti, a film bitrátája meg legyen 1000-1400 körüli.
Szerintem így nem lesz belassulás.
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”