Igazából semmit. A lakásfelújítás-költözés miatt még netem sincs. Szeptember-Október környékén térek vissza. Azért majd rákérdezek. Közben meg is van, létezik ez a verzió.
Salmi írta:Szerintem rövidesen meg kell jelenjen hivatalosan ez a Firmware...
Az n8fanclub-on van róla egy írás!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom Megosztásom Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Helló !
Kis segítség kellene nekem.
Ha felteszem ezt a romot tudom-e a telefonbeszélgetés hangját ,
minkét fél hangját automatikusan rögzíteni?
Melyik hangrögzítőt kell ehhez telepíteni ?
Nokia 5800-on ez ( totalrecall) kiválóan és automatikusan működik sípolás nélkül.
Köszönöm válaszodat.
Itt találtam infót csak nagyon sokat kell keresni mire megtaláltam .
Sikerült megoldani a hackelést -DrWeb AV Symbian hack- SmartNews oldalról.
Egyelőre marad a gyárisoft rajta.
Egyébként tényleg jó az oldal és ténylég jó amit csinálsz.
Köszönet érte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ksa1 2012-08-25 szomb. 07:27:36-kor.
Taylor írta:
...lakásfelújítás-költözés miatt még netem sincs. Szeptember-Október környékén térek vissza. Azért majd rákérdezek. Közben meg is van, létezik ez a verzió.
Taylor írta:
...lakásfelújítás-költözés miatt még netem sincs. Szeptember-Október környékén térek vissza. Azért majd rákérdezek. Közben meg is van, létezik ez a verzió.
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8,SGS3 Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! MEGOSZTÁSOM