A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
pataki
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: pataki »

nokiae668 írta:
laci64 írta:
pataki írta:Sziasztok.

Nokia N8 készülékem hangszórója sajnos behalt.Torzan szól és recseg.Az egy éves gari már lejárt és gondolom a +1év hangszóró cserére nem jó.
Olyan segítséget kérnék hogy hol lehet beszerezni az alkatrészt(talán ki tudom cserélni)vagy olyan illető kellene aki ezt a cserét vállalná.
Kérem keressen meg priviben.

Előre is köszönöm! :yes:
Helyileg merre vagy? Az sem mindegy. :D De keresd Macikát.
Nyíregyháza ;)
Majdnem :taps2:

Különben Esztergomi vagyok.Köszönöm a választ,Öt keresem meg akkor ez ügyben.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Nokia N8 készülékem hangszórója sajnos behalt.Torzan szól és recseg.Az egy éves gari már lejárt és gondolom a +1év hangszóró cserére nem jó.
Olyan segítséget kérnék hogy hol lehet beszerezni az alkatrészt(talán ki tudom cserélni)vagy olyan illető kellene aki ezt a cserét vállalná.

A plusz 1 év JÓ hangszórócserére, vidd szervizbe, ingyen megcsinálják, nem érdemes ezért nekem fizess!!!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
pataki
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8

Hozzászólás Szerző: pataki »

Macika írta:

A plusz 1 év JÓ hangszórócserére, vidd szervizbe, ingyen megcsinálják, nem érdemes ezért nekem fizess!!!
Köszönöm a felvilágosítást,épp most írtam neked,akkor az tárgytalan. :taps2:
genesis0921
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c5-00
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: genesis0921 »

Sziasztok!
Adott egy c5-00 készülék amit a minap asszonypajti kimosott :taps4:
Gyorsan akksi ki,telefon darabjaira szét,alkohollal átmos, majd alaposan kiszárít...látszólag minden rendben,majd később vettem észre, hogy a telefon nem látja a memória kártyát :o
Kipróbáltam másik kártyával is,de sajnos azt sem látja :(
Kérdésem van-e valakinek ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalata,illetve ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Esetleg megoldása a problémára,mert nagyon szeretem ezt a készüléket és nem igazán szeretnék megválni tőle :)

Válaszaitokat elöre is köszönöm :cool2:

üdv gene
Macika
6. szint
6. szint

genesis0921 írta:Sziasztok!
Gyorsan akksi ki,telefon darabjaira szét,alkohollal átmos, majd alaposan kiszárít...látszólag minden rendben,majd később vettem észre, hogy a telefon nem látja a memória kártyát :o
Kérdésem van-e valakinek ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalata,illetve ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Esetleg megoldása a problémára,mert nagyon szeretem ezt a készüléket és nem igazán szeretnék megválni tőle :)

üdv gene
Legegyszerűbb hiba (így biztosan nem az a gond :) ), hogy a 8 vékonyka érintkező közül valamelyik oxidálódott. Ha ezt kizártad, akkor marad a szomorú valóság, a vezérlő elektronika meghibásodása zárlat miatt. Telefonként használható tovább is.
These users thanked the author Macika for the post:
genesis0921 (2012-08-20 hétf. 20:04:47)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
genesis0921
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c5-00
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: genesis0921 »

Macika írta:
genesis0921 írta:Sziasztok!

üdv gene
Legegyszerűbb hiba (így biztosan nem az a gond :) ), hogy a 8 vékonyka érintkező közül valamelyik oxidálódott. Ha ezt kizártad, akkor marad a szomorú valóság, a vezérlő elektronika meghibásodása zárlat miatt. Telefonként használható tovább is.
Igen alkohollal kitisztítottam ott is+vékonyka polirpapirral meg is csiszoltam,amennyire tudtam,de semmi :(
Telefonként valóban használható,csak sajnos én a navigációt is sűrűn használtam,ezért is szerettem :(
Akkor gondolom csak alaplap cserével javítható,ami már nem éri meg :censored:
Macika
6. szint
6. szint

genesis0921 írta:Igen alkohollal kitisztítottam ott is+vékonyka polirpapirral meg is csiszoltam,amennyire tudtam,de semmi :(
Telefonként valóban használható,csak sajnos én a navigációt is sűrűn használtam,ezért is szerettem :(
Akkor gondolom csak alaplap cserével javítható,ami már nem éri meg :censored:
Sajnos, csak úgy...
These users thanked the author Macika for the post:
genesis0921 (2012-08-21 kedd 15:25:55)
Rating: 2.63%
Sir Winston Churchill
Kolondrum
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Kolondrum »

Üdv! Mennyire jellemző, hogy a nokia használt fődarabot tesz egy garanciás készülékbe? (Hátha valaki ott dolgozott innen) Mert az enyémbe 129 órás került. Azelőtt meg 13 perces volt. Ez a második kör. :)
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Kolondrum írta:Üdv! Mennyire jellemző, hogy a nokia használt fődarabot tesz egy garanciás készülékbe? (Hátha valaki ott dolgozott innen) Mert az enyémbe 129 órás került. Azelőtt meg 13 perces volt. Ez a második kör. :)
Szerintem ott valami variálás van, kicsit átvertek.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
sos89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e52

Hozzászólás Szerző: sos89 »

Sziasztok.
Van 1 nokia e52 -esem ,Olyan problémám lenne hogy be kapcsolom a telefont körülbelül 10 másodpercig jó, vagy úja indul vagy le fagy !
Mit lehetne vele csinálni?Volt már szoftver frissítve és phoenix-elve is de semmi!
Válaszokat előre is köszönöm! :hmm2:
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”