Írtam a Xuan Hoa-nak egy privátot XDA-n, de még nem válaszolt. Biztosan duzzog, hogy letiltották a" nem korrekt forrásfeltüntetésért"Segal írta:ha nagyon nekifeszülsz biztos megtalálod de ne sajnálj már 600ft-ot. Annyi pluszt ad a telefonodnak hogy igazán megérdemli az ember hogya támogasd!!felixo írta:Letöltöttem újra ... bájtra pontosan ugyanaz volt ... feltettem ... működik
... viszont nekem tetszik a "csicsa", ami a segal által moddolt verzában van (5.1.3), így visszatérek oda azt hiszem.
Ez a Jkay deluxe settings nincs meg valakinek ? Nem találom sehol (csak a Play áruházba).
VK settings (inkább goa...) meg csak az 5.2-be van de abba meg jkay nem oldható meg szóval döntened kell ha jkay jön be inkább akkor 5.1.3. ha meg a VK settings akkor az 5.2.
MÁS: Csak nekem tűnik úgy hogy VK befejezte a romolást? Semmi életjelet nem ad már hetek óta magáról szerintem azóta is duzzog...
Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
- Nem: Férfi
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 82 times
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
stock rooted
-
- 3. szint
ha variálás alatt az ikonok sorrendjének változtatását, meg egyes dolgok kikapcsolását érted, akkor igenfelixo írta:Ezzel a Jkay deluxe settings programmal simán tudom variálni a statusbar-t ?
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
stock rooted
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ha le van tiltva, nem valószínű, hogy eltudja olvasni.doongoo írta:Írtam a Xuan Hoa-nak egy privátot XDA-n, de még nem válaszolt. Biztosan duzzog, hogy letiltották a" nem korrekt forrásfeltüntetésért"
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- 3. szint
Jkay program egyszerű (igaz, angol), a szükséges framework alapból benne van a segal féle VK-rom-ban, azaz nem kell pluszban letöltenifelixo írta:Értem és köszi, de nekem ez a program nem tűnik egyszerűnek.Segal írta: alapesetzbe ugye az a zöld van benne ha megveszed akkor ki tudod rakni azt a kékes kör alakút amiről már láttál képet meg millió más dolgot tudsz benne variálni mindenképp érdemes megvenni.
Anélkül csak akkor tudod használni ha a romba átnevezel 100 képet tehát amit alapból jkay használt azt felülírod a köralakura. Te döntesz a sok munka vagy 600ft? Szerintem nem is kérdés hogy melyik éri meg annak ellenére is hogy én pillanatok alat meg tudtam volna csinálni magamnak a variálást sőt még le is tudnám vadászni a netről ennek ellenére már akkor megvettem amikor még használni sem tudtam...
Kell hozzá utána valami framework-öt is letölteni ?
Csak azt kékes kör alakút lehet beletenni vele ?
Pfffffffff, teljesen megkeveredtem.
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
stock rooted
-
- 3. szint
nem őt, csak a topicját zárták le...laci64 írta:Ha le van tiltva, nem valószínű, hogy eltudja olvasni.doongoo írta:Írtam a Xuan Hoa-nak egy privátot XDA-n, de még nem válaszolt. Biztosan duzzog, hogy letiltották a" nem korrekt forrásfeltüntetésért"
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
stock rooted
- hanczur
- 2. szint
- Készüléktípus: VK JB 6.4
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 14 times
De tudod,ha olyan romot teszel fel.Pl. én ezt használom: http://www.wuala.com/PFittech/PFittech_ ... AND%204.0/felixo írta:A nélkül nem is tudom variálni a statusbar-ban az akksi ikont ?
Nálam simán veri a VK 5.2-t és rengeteg beállítási lehetőség van.Átlátszó statusbar és lock,tudsz letölteni akksi ikont...
- qkac111
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2-XXLQ6-XWLPG
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
Na rászántam azt a nevetséges összeget a Deluxe settings-re, tényleg megéri, igaz már 3 órája csak a telefont csinosítgatom (az asszony nem ilyen boldog )!!
6610 -> 6600 -> 7610 -> 6680 -> N80 -> N95 -> N95-8GB -> N8
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
- fannitomi
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G3--SAMSUNG K ZOOM
- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 3 times
Hali!hanczur írta:De tudod,ha olyan romot teszel fel.Pl. én ezt használom: http://www.wuala.com/PFittech/PFittech_ ... AND%204.0/felixo írta:A nélkül nem is tudom variálni a statusbar-ban az akksi ikont ?
Nálam simán veri a VK 5.2-t és rengeteg beállítási lehetőség van.Átlátszó statusbar és lock,tudsz letölteni akksi ikont...
nekem android 4.04 van fennt ebből a fajtából:VK 5.2.
Erre hogy tudom telepíteni ezt?
http://www.wuala.com/PFittech/PFittech_ ... AND%204.0/
-
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy S2 ICS 4.0.3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Azt szeretném kérdezni, hogyan lehet kikapcsolni az mtp szolgáltatást. A cél, ha rádugom a telót a PC-re háttértárként csatlakozzon. A telón gyári t-mobios 4.0.3 ICS van. Rootolva van.
Galaxy S2 ICS 4.0.3
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung gs2
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Namégegyszer, mert senki sem reagált korábban, amióta rootoltam a telót sok alkalmazásra azt írja ki (marketről töltöttekre is), hogy : "nem sikerült a telepítés az usb háttértáron, vagy sd kártyán." segítsen valaki, mert már csináltam hard resetet is, mégsem jó! Elvileg hard reset után a root is tőrlődik, nem? Mert nekem maradt. segítsen valaki! xxlpq a romverzió!