Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
oceanearth
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: oceanearth »

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy egy jelenleg T-s szoftverrel futó C7-re, ha független sw-t szeretnék feldobni, aminek nyilván más a product code-ja, akkor le fog futni a flashelés rendben, vagy elakadok majd? Tehát csak ugyanazon product code-ú sw-t tudok Phoenixel feldobni, vagy mást is?

Köszönöm a válaszokat!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

oceanearth írta:Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy egy jelenleg T-s szoftverrel futó C7-re, ha független sw-t szeretnék feldobni, aminek nyilván más a product code-ja, akkor le fog futni a flashelés rendben, vagy elakadok majd? Tehát csak ugyanazon product code-ú sw-t tudok Phoenixel feldobni, vagy mást is?

Köszönöm a válaszokat!
Le fog futni rendesen ;)

Huncut-ka írta:Onnan jutottam el eddig is de akkor próbálkozom tovább... Azért köszönöm a segítséged.
Részletesebben nem tudom elmagyarázni, oda szépen le van írva, csak mindent úgy kell csinálni, ahogy írva van.
oceanearth
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: oceanearth »

Kedves Damir!

Nagyon köszönöm a válaszod! Akkor felrakom az euro3_mahagony_brown-t a MassMemoryContent-el együtt!

Köszi még1x
f.laci
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: f.laci »

Sziasztok!

T-s c7-esemre szeretnék független sw-t felrakni, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:

Navifirm-ben server ablakban mi legyen kiválasztva kereséskor?

Most a telon 111.030.0609 sw van (egyedi ver. 307.02, nyelvi csomag 04.01), PC: 059F472

RM-675 -höz tartozó releases közül a 111.30.609-at válasszam ki, vagy lehet újabb is?(pl. a 25.7-ben is találtam "euro3_charcoal_black" -et)

Csak az a 8 fájl kell ami alapból be van pipálva, plusz az mmc, vagy mind legyen letöltve?

Formázni kell az E,F meghajtókat?

Frissítés után a telefon szoftverfrissítője hogyan működik tovább, független sw-t keres majd, vagy Tés-t?

Thx
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

f.laci írta:Sziasztok!

T-s c7-esemre szeretnék független sw-t felrakni, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:

Navifirm-ben server ablakban mi legyen kiválasztva kereséskor?

Most a telon 111.030.0609 sw van (egyedi ver. 307.02, nyelvi csomag 04.01), PC: 059F472

RM-675 -höz tartozó releases közül a 111.30.609-at válasszam ki, vagy lehet újabb is?(pl. a 25.7-ben is találtam "euro3_charcoal_black" -et)

Csak az a 8 fájl kell ami alapból be van pipálva, plusz az mmc, vagy mind legyen letöltve?

Formázni kell az E,F meghajtókat?
Frissítés után a telefon szoftverfrissítője hogyan működik tovább, független sw-t keres majd, vagy Tés-t?

Thx

Szia. ezt a szoftot rakd fel . http://kepfeltoltes.hu/120807/199230856 ... es.hu_.jpg
Csinálj biztonsági mentést előtte . Formázni kell a meghajtókat.
Skyp: kukuc-
f.laci
Újonc
Újonc

De gondolom csak a gari miatt, hogy vissza lehessen tenni a t-s sw-t, ha már nincs garim akkor mehet rá az újabb release is igaz?
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

f.laci írta:De gondolom csak a gari miatt, hogy vissza lehessen tenni a t-s sw-t, ha már nincs garim akkor mehet rá az újabb release is igaz?
Nem. Az ok az, hogy nem mindegyik sw-ben van magyar nyelv. Aztán ha olyant teszel fel, aminek a verzió száma nagyobb, mint az utolsó magyart tartalmazónak, az szívás, mert alacsonyabb számút nem lehet vissza tenni.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
f.laci
Újonc
Újonc

Úgy tudom az euro3-ban mindben van magyar nyelv...
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

f.laci írta:Úgy tudom az euro3-ban mindben van magyar nyelv...
Elvileg igen. De gondolj bele, mi történik, ha behal a teló és el kell vinned garis javításra, aztán a szolgáltatód még nem írta alá a szoftot, valamint nem tette bele a saját dolgait! (indítókép, stb) Abban a pillanatban, (mivel nem tudod visszatenni a szogáltatós szoftot és azonnal látják, hogy nem az általuk jóváhagyott sw megy a telón) ugrott a garancia.
Ugyanis a szolgáltatók általában több hónap múlva fogadják be a friss sw-t, sőt időnként egyet-egyet ki is hagynak a frissítésből. :wacko:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
f.laci
Újonc
Újonc

Ezért kérdeztem úgy hogy "ha már nincs garim akkor mehet rá az újabb release is igaz?", mivel most járt le a gari.
Közben megoldottam, a belinkeltet tettem rá, minden oké, csak benéztem egy kicsit: úgy láttam a navifirmben hogy vannak 2-vel kezdődő release-ek, amik közt vannak euro3-asok, közben mint kiderült azok ANNA frissítések, úgyhogy a 111.30.609-nál nincs frissebb euro3-as...
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”