Segal írta:Macika írta:Én is pont így gondolom, mint Te. Csak akkor lesz Note2-m, ha marad a kissé szögletes dizájn...
Az a baj hogy van egy amerikai vállalat aminek egy gyümölcs szerepel a logojába és a kedvenc hobbija a perelgetés....
Számomra teljesen egyértelmű hogy emiatt kapott a Gs3 is ilyen dizájnt hogy a legkisebb mértékbe se hasonlítson az iPhone-ra. Ez sikerült is de ugye milyen áron...
Szóval tutira jobban fog hasonlítani a gs3-ra mint a régi NOTE-ra ez gyakorlatilag boritékolható a kérdés hogy mennyire tudják lekerekíteni.
Ne is haragudj de pl az S2 miben hasonlít a szifonhoz? Méret? Kijelzőméret? Felbontás? Anyaghasználat? Belső? Oprendszer? Gombkiosztás? Vagy a logó? Nem az van, hogy hasonlít a két telefon, hanem, hogy a buta amerikaiknál mindent meg lehet csinálni... Kb olyan eset, h a nő megmikrózza a macskáját, és csodálkozik, hogy sült macska lesz belőle, majd bepereli a gyártót... S3 meg van akinek tetszik, van akinek nem... Én spec régóta vágytam egy sötétkék telóra, de nem gondoltam, hogy majd a Samutól kapom meg...

És messze jobban néz ki számomra mint az S2...