Ha jól sejtem, akkor te is T-Mobilos vagy. Belső infó szerint nem lesz v60 náluk. Melós telefonként használom a lecserélt Tube-om és néhanapján rá szoktam nézni, hogy van-e v60, de eddig semmi.iArpi írta:Segítsetek feloldani a (látszólagos?) ellentmondást!
A Nokia weboldalán:A telefonomon:Támogatás ehhez: Nokia 5800 XpressMusic
Újdonságok
A Nokia 5800 XpressMusichoz tartozó szoftver legfrissebb verziója: 60.0.003És amikor frissíteném, azt közli, hogy a legújabb van rajta. Most akkor én vagyok hülye, vagy a tükör görbe? Szeretném ftrissíteni, de így nem lehet.A készülékre a következő szoftververzió van telepítve: V 52.0.007
Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
- solat
- Újonc
- Készüléktípus: Xperia Ray
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
Eddigi telefonjaim: Alcatel One Touch Easy, Nokia 3210, Nokia 3410, Motorola C325, SonyEricsson D750i, SonyEricsson W910i, Nokia 5800XM, SonyEricsson Xperia Ray
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
A dolog rém egyszerű. Letöltöd, a független 60-as szoftot Navifirmmel, aztán Phoenixszel felrakod a telódra. Bővebb infót itt találsz, az első oldalon.iArpi írta:Segítsetek feloldani a (látszólagos?) ellentmondást!
A Nokia weboldalán:A telefonomon:Támogatás ehhez: Nokia 5800 XpressMusic
Újdonságok
A Nokia 5800 XpressMusichoz tartozó szoftver legfrissebb verziója: 60.0.003És amikor frissíteném, azt közli, hogy a legújabb van rajta. Most akkor én vagyok hülye, vagy a tükör görbe? Szeretném ftrissíteni, de így nem lehet.A készülékre a következő szoftververzió van telepítve: V 52.0.007
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Sziasztok.
Az első hozzászólásban leírtaknak megfelelően csinálni akartam szignós fájlokat a telefonomhoz.
Már 2 hét telt el, de még nem készült el.
Mi lehet az oka?
Köszi a választ.
Az első hozzászólásban leírtaknak megfelelően csinálni akartam szignós fájlokat a telefonomhoz.
Mi lehet az oka?
Köszi a választ.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Sajna, ez a lehetőség már megszűnt.korte77 írta:Sziasztok.
Mi lehet az oka?
Köszi a választ.
Potter55 aláírásában, megtalálod az új lehetőséget a készülék hackelésére.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
Köszönöm a választ.Walaki01 írta:Sajna, ez a lehetőség már megszűnt.korte77 írta:Sziasztok.
Mi lehet az oka?
Köszi a választ.
Potter55 aláírásában, megtalálod az új lehetőséget a készülék hackelésére.
Akkor lehet, hogy ki kellene szedni az első hozzászólásból.... xd
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
javítva!korte77 írta:Akkor lehet, hogy ki kellene szedni az első hozzászólásból.... xd
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
OPDA ró lehet még mindig cer és key fájlokat AZONNAL letölteni! A következő videóban egy csúnya emberke segít ebben. (Sajnos hirtelen nem találtam meg a használhatóbb leírást.)
Minimális angol nyelvtudás és egyéb fejlettebb értelmi képesség szükséges az értelmezéshez.
ENJOY! VidLINK: http://youtu.be/vXdcA8lJnLw
Megjegyzés: Regisztráció után rögtön le kell tölteni a leírásnak megfelelően a fájlokat! Más esetben nem lesz lehetőség még egyszer a letöltésekhez jutni, újra kell regisztrálni.
Minimális angol nyelvtudás és egyéb fejlettebb értelmi képesség szükséges az értelmezéshez.
Megjegyzés: Regisztráció után rögtön le kell tölteni a leírásnak megfelelően a fájlokat! Más esetben nem lesz lehetőség még egyszer a letöltésekhez jutni, újra kell regisztrálni.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ez még tavalyi videó. Már nem működik az OPDA és semelyik, csak a hack van.CaptainZed írta:OPDA ró lehet még mindig cer és key fájlokat AZONNAL letölteni! A következő videóban egy csúnya emberke segít ebben. (Sajnos hirtelen nem találtam meg a használhatóbb leírást.)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
potter55 írta:Ez még tavalyi videó. Már nem működik az OPDA és semelyik, csak a hack van.CaptainZed írta:OPDA ró lehet még mindig cer és key fájlokat AZONNAL letölteni! A következő videóban egy csúnya emberke segít ebben. (Sajnos hirtelen nem találtam meg a használhatóbb leírást.)
Egy hete töltöttem le így a fájlokat! Szóval működik. Az igaz hogy azóta beletanultam a telefon hack-elésébe De nekem elsőre így sikerült a szignózás.
- decseiszabi
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00 Frosty Metal
- Has thanked: 12 times
Sziasztok. Lenne egy kerdesem ha tudtok segiteni. Van egy 5800 nokiam amivel hasznalok egy Samsung bluetooth fulest. Racsatlakozik gond nelkul, ha matatom a telefont a billentyuzethangok is a fulesben hallatszanak, de mikor hivast kezdemenyezek a hang a teloba szol es nem a fulesen. Igy ha hivok valakit meg kell varnom mig felveszi es utana megnyomom a gombot a fulesen es atjon a hang a fulesre, ha pedig csengetes kozbe nyomom meg akkor viszont befejezi a hivast. Ha hivnak akkor a fulesen nyomom a gombot es oda is jon automatikusan a hang. Van valakinek tippje hogyan oldjam meg hogy a kezdemenyezett hivas is automatikusan a fulesbe szoljon? elore is koszi