Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
mancskusz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 5
Nem: Férfi
Has thanked: 14 times
Been thanked: 5 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: mancskusz »

Sziasztok!
Kérdésem lenne hogy ezt az egyfájlos rom-t Hungary (T-mobile) 2012 June 2.3.6 S5830XWKT7 S5830TMHKP1 odinba pda-hoz és minden ki pipál azután start,vagy ez itt teljesen másképpen megy mint a GS3-nál!ACE-t még nem romoltam csak root volt régebben,de most gyári 2.3.3 van rajta és semmi root amivel 1.5éve lett véve!Frissíteném mert néha ki kapcsol és a wipe meg hasonlók csak egy darabig oldják meg a problémát!
ROM:gyári
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

mancskusz írta:Sziasztok!
Kérdésem lenne hogy ezt az egyfájlos rom-t Hungary (T-mobile) 2012 June 2.3.6 S5830XWKT7 S5830TMHKP1 odinba pda-hoz és minden ki pipál azután start,vagy ez itt teljesen másképpen megy mint a GS3-nál!ACE-t még nem romoltam csak root volt régebben,de most gyári 2.3.3 van rajta és semmi root amivel 1.5éve lett véve!Frissíteném mert néha ki kapcsol és a wipe meg hasonlók csak egy darabig oldják meg a problémát!
viewtopic.php?f=136&t=3130#p265879
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

tothmark1 írta:Sziasztok!
off: ha valaki törli a hozzászólásomat, legalább egy privát üzenetet írjon, hogy miért, jó?
Mivel az oldal nem foglalkozik függetlenítéssel, ezért lett törölve az előző kérdésed is. Azt pedig ne várd el senkitől, hogy pü-t küldjön, mert te nem tartod be a fórum szabályzatát. Egyébként én töröltem.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
mancskusz
1. szint
1. szint

laci64 írta:
Ezt én is meg nézten csak éppen az egy fájlos romokra nem találtam benne leírást!Meg a linkek egy része nem megy vagy a letöltéshez be kell jelentkeznem oda ahová fel lett töltve!Meg hogy a kicsomagolt fájlokat tallózzam be a megfelelő helyre!
Na már most ezek nincsenek meg:
Az OPS-hez az ops kiterjesztésű fájlt.
A BOOT-hoz azt a fájlt, amelyiknek a nevében szerepel az "APBOOT" szó.
A Phone-hoz azt a fájlt, amelyiknek a nevében szerepel a "MODEM" szó.
A PDA-hoz azt a fájlt, amelyiknek a nevében szerepel a "CODE" szó.
a CSC-hez pedig a 2. pontban letöltött, vagy a csomagban lévő Multi CSC-t!
Mivel 1 fájlos a rom!De ha tud nekem valaki T-mobilos 3 fájlosat linkelni a fent említett romból akkor azt felteszem.
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Hozzászólás Szerző: szabox »

mancskusz írta:
laci64 írta:
Ezt én is meg nézten csak éppen az egy fájlos romokra nem találtam benne leírást!Meg a linkek egy része nem megy vagy a letöltéshez be kell jelentkeznem oda ahová fel lett töltve!Meg hogy a kicsomagolt fájlokat tallózzam be a megfelelő helyre!
Na már most ezek nincsenek meg:
Az OPS-hez az ops kiterjesztésű fájlt.
A BOOT-hoz azt a fájlt, amelyiknek a nevében szerepel az "APBOOT" szó.
A Phone-hoz azt a fájlt, amelyiknek a nevében szerepel a "MODEM" szó.
A PDA-hoz azt a fájlt, amelyiknek a nevében szerepel a "CODE" szó.
a CSC-hez pedig a 2. pontban letöltött, vagy a csomagban lévő Multi CSC-t!
Mivel 1 fájlos a rom!De ha tud nekem valaki T-mobilos 3 fájlosat linkelni a fent említett romból akkor azt felteszem.
Odin:
http://szabox.uw.hu/OdinMultiDownloader.exe

OPS:
http://szabox.uw.hu/Cooper_v1.0.ops
(Utóbbit Jobb gomb-> Cél/fájl mentése másként-ként érdemes letölteni, nem sima klikkel)

Illetve a leírás:
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=4017

Nem kell megijedni 1 fájlos romnál... Odinba öltsd be az OPS fájlt, majd kattintas be a ONE PACKAGE opciót, alúl a on package részhez tallózd be azt az 1 fált (tar v md5) aztán gyía...
SANKADI
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: SANKADI »

Sziasztok !
Beírtam az itcafe-n is, gondoltam itt is bedicsekszem:
Gondoltam egyet, és feltettem ezt:
[Rom][Updated 7-7-2012][IMAGINARY ICS Final][Multi Language]
Innen töltöttem le:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1537913
Első dolgom hogy kipróbáltam a kamerát, tökéletesen rendben, fényképező is mozgókép is, a villanó is jókor villan. Még nem néztem meg mindent, most lakom be, de nem találtam eddig hibát még a "flashlightí" ikon is működik a felső sávban, kapcsolja a ledet.
Más használja már? Holnap majd többet tudok írni. :D :D
mancskusz
1. szint
1. szint

Odin:
http://szabox.uw.hu/OdinMultiDownloader.exe

OPS:
http://szabox.uw.hu/Cooper_v1.0.ops
(Utóbbit Jobb gomb-> Cél/fájl mentése másként-ként érdemes letölteni, nem sima klikkel)

Illetve a leírás:
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=4017

Nem kell megijedni 1 fájlos romnál... Odinba öltsd be az OPS fájlt, majd kattintas be a ONE PACKAGE opciót, alúl a on package részhez tallózd be azt az 1 fált (tar v md5) aztán gyía...[/quote]
Ez lesz az!Így már mindjárt jobb!Köszi!
dmc01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: dmc01 »

Sziasztok!

Régen jártam a fórumon olvasgattam de eddig nem igen akadt gondom a telefonommal.
Most igen!
A következő a probléma:
1 Ha hívnak nem látom ki hív
2 Ha bármit akarok csinálni a telefonon még kinyitni is akkor is legalább 20 x meg kell nyomnom a HOME gombot hogy ki tudjam nyitni
3 Ébresztésnél is ugyan ez a probléma
4 A galéria is eléggé érdekes mivel nem látok rajt semmit. Nem fekete a képernyő olyan mintha el lenne mosódva és nem igen látszanak a mappák se.

Összességébe ha fekete a képernyő akkor a HOME gomb sokszori megnyomásával tudok csak valamit csinálni.
Már mindent megpróbáltam mindenféle reset volt már a telefonon de az sem segített.
A telefon több mint 1 éves garancia nincs rajt ROOTOLT a telefon az Android verziója: 2.3.4
Eddig semmi gondom nem volt vele. Lehet hogy voltak figyelmeztető jelek ( fagyott a telefon, meg sokszor írta ki hogy kevés a hely ) de ezeken kívül semmi se.
Valakinek valami ötlete hogy mitől van ez vagy mi lehet a gond?

Előre is köszönöm a válaszokat

dmc01
robert07
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3
Has thanked: 156 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: robert07 »

szép estét!
édesanyám telefonján dolgozom.
rajta volt a theMith rom, állandóan fagyott, ezért újra akartam rakni. leformáztam eltünt a recovery (4e-nek hivjuk asszem szoval csak a gyári van most ez meg nem instalálja a romot) oké mondom akkor telepitek megint egy cwm recoverit. hát eztsem tette fel a gyári. ez után akkor gondoltam odinnal előről kezdem az egészet és újra rakok egy gyári romot ami rajta is volt XXKPH. peersze nem megy azt írja h failed. mindent jó helyre rakok ahogy a gyikben le is van írva. recoveryt ezután elősem hozza, csak az a rémes jelzés van a kijelzőn h a teló és a gép közötti vezeték át van húzva. besem kapcsol, csak ez jön be. egyedül a download mód jön be, dehát az meg hiába mert odin indítás után failed-et ír.
mit kell csinálnom hogy újra több legyen mint papírnehezék? fontos lennem működő képessé tennem a telefont!
köszönöm a segítségetek!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
SANKADI
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: SANKADI »

Szerző: robert07 » 2012-07-26 csüt. 21:56:07

Sikerült megcsinálni? Csak most olvasom hogy jártál. CSak annyit akarok hozzátenni, hogy nekem sem vált be a TheMith ROM. Állandóan fagyott, majd resetelt, böngészni nem tudtam vele 5 percnél tovább. Az ImaGinary ICS Final sookkal jobb, ezt is a2SD-vel használom, és egyszer sem volt egyetlen kihagyása sem, mindent kibír. Már kernelt is cseréltem , de láttam a másik topicban is fent vagy , biztos olvastad. Én több gépen kipróbálnám a download módban az Odint, sokszori próbálkozással, hátha elkapja .
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”