Tessék http://s60web.extra.hu/ngagetamogatott.phpjozsef99 írta:Valaki mondja már meg hogy kell signozni! Mert én valamit el rontottam! Nokia E51 Eddig 3 játék indult el Brothers in Arms..
N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: N-Gage szolgáltatás
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Mindent ugyan úgy csináltam amit kellet! De még mindig ki írja! Mindegy milyen x-plore?? Mert az új csak az nincs szignozva!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4
Tessék, itt leírják érthetően pontról pontra, hogy mit kell csinálni: http://s60web.extra.hu/legegyszerubb.phpjozsef99 írta:Valaki mondja már meg hogy kell signozni! Mert én valamit el rontottam! Nokia E51 Eddig 3 játék indult el Brothers in Arms..
- laci64
- Moderátor
Még áll a kérdés.laci64 írta:Most én kérnék egy kis segítséget. Hol találom meg a játékok mentését hogy ne keljen elölről kezdeni az egészet, újra telepítés után?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!laci64 írta:Még áll a kérdés.laci64 írta:Most én kérnék egy kis segítséget. Hol találom meg a játékok mentését hogy ne keljen elölről kezdeni az egészet, újra telepítés után?
A C:\private\20007b39-ben található, 200-zal kezdődő mappák tartalmazzák a különböző játékok mentéseit.
- laci64
- Moderátor
Damir88 írta:Szia!laci64 írta:Még áll a kérdés.laci64 írta:Most én kérnék egy kis segítséget. Hol találom meg a játékok mentését hogy ne keljen elölről kezdeni az egészet, újra telepítés után?
A C:\private\20007b39-ben található, 200-zal kezdődő mappák tartalmazzák a különböző játékok mentéseit.
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Kérhetném szíves segítségeteket?
Én feltelepítettem a pecás játékot de amint kilépne az intro képernyőből azután folyton kilép Kern-exec 3-as hibával. Másik két játék teljesen jól megy rajta. Lehet rossz verziót telepítettem fel? (mármint n-gage keretprogramot) Jelenleg az 1.01(1281)-es mahinál....
Segítségeteket előre is köszi!! (nagykirályok vagytok )
Én feltelepítettem a pecás játékot de amint kilépne az intro képernyőből azután folyton kilép Kern-exec 3-as hibával. Másik két játék teljesen jól megy rajta. Lehet rossz verziót telepítettem fel? (mármint n-gage keretprogramot) Jelenleg az 1.01(1281)-es mahinál....
Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Bocs,de nem linkelhetek,ezt elfelejtettem...plunk írta:Kérhetném szíves segítségeteket?
Szal megy Pü
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
Lehet az a baj hogy én kettőt csináltam! Mert előtte meg csináltam egy olyat hogy n-gage nem támogatott telefonokra, és úttanná meg csináltam azt a módszert hogy: legegyszerűbb! Lehet bezavarta a kettő egymást?
msn címed van?
msn címed van?
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
A 2 összefügg egymással.jozsef99 írta:Lehet az a baj hogy én kettőt csináltam! Mert előtte meg csináltam egy olyat hogy n-gage nem támogatott telefonokra, és úttanná meg csináltam azt a módszert hogy: legegyszerűbb! Lehet bezavarta a kettő egymást?
msn címed van?
Az alap kérdés az, hogy milyen szoftver található a telefondon, hiszen a legújabb szoftverek nem hackelhetőek és akkor nem érvényesül az amit eddig megcsináltál.
Ha nincs hack, akkor szignózni kell, mégpedig az n-gage játékokat egyenként.
Az is fontos, hogy milyen verziójú programot készülsz feltelepíteni, ajánlott valamelyik legutóbbi verziót.