Igen nagy kedvencem!MrAngelo írta:Én azért ajánlom a swype-ot mert nem kell teljesen pontosan eltalálni a betűket. Szerintem egy próbát mindenképp megér.Toby888 írta:Taylor, tudál segíteni a bill nagyobbításában ??

Igen nagy kedvencem!MrAngelo írta:Én azért ajánlom a swype-ot mert nem kell teljesen pontosan eltalálni a betűket. Szerintem egy próbát mindenképp megér.Toby888 írta:Taylor, tudál segíteni a bill nagyobbításában ??
bazy írta:Na, jobb később, mint soha, felraktam a V.7.2-t. Csak van vele egy jókora gond, amit nem tudok kezelni. Ha a Rompatcherben(+) van aktiválva patch, akkor nem hajlandó az Suite-hoz csatlakozni, ill. tölteni...![]()
![]()
![]()
(kiírja, hogy csatlakozás, viszont a töltést nem írja nem indítja, és "ledobja" a gép). A telón még semmi sincs, csak a törölt dolgok, és amint kilövöm az aktív patch-eket, más jó is. Csakhogy a csipogásmentes rögzítéshez, open4all-ra meg a többire szükség volna, és ezekhez meg ugye be kellene lőni a patch-eket.![]()
Járt már így valaki, vagy tudnátok valami okosságot?
Dudi69 írta:bazy írta:Na, jobb később, mint soha, felraktam a V.7.2-t. Csak van vele egy jókora gond, amit nem tudok kezelni. Ha a Rompatcherben(+) van aktiválva patch, akkor nem hajlandó az Suite-hoz csatlakozni, ill. tölteni...![]()
![]()
![]()
(kiírja, hogy csatlakozás, viszont a töltést nem írja nem indítja, és "ledobja" a gép). A telón még semmi sincs, csak a törölt dolgok, és amint kilövöm az aktív patch-eket, más jó is. Csakhogy a csipogásmentes rögzítéshez, open4all-ra meg a többire szükség volna, és ezekhez meg ugye be kellene lőni a patch-eket.![]()
Járt már így valaki, vagy tudnátok valami okosságot?
Hali! Én is így jártam, az ideg majd megevett és láss csodát amikor már beletörődtem, hogy igy van kb 1-2 hét múlva magától megjavult. de az is lehet, hogy valami megakasztotta amire nem tudtam rájönni, hogy mi lehet. Nekem egyébként minden patch aktiválva van amire szükség van.
Dudi69 írta:...kb 1-2 hét múlva magától megjavult. de az is lehet, hogy valami megakasztotta amire nem tudtam rájönni, hogy mi lehet...
Használhatod a Nokia Suite programot (amikor a telefont csatlakoztatod, a kezelőfelületen megjelenik egy "csatlakozás az internethez a telefonnal" vagy valami ilyesmi felirat). Másik lehetőség, hogy felrakod a "Nokia PC internet access" progit.Deadpool írta:Valaki tudna segíteni!?
Beállítom a telón, hogy számítógép csatlakoztatása az internethez a telefon használatával, mivel a gépen szeretnék netezni. De nem megy a gépen semmi. Mit kell még beállítani hogy mennyen?