Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Nem: Férfi
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Re: Taylor N8 CFW

Hozzászólás Szerző: apaszka »

MrAngelo írta:
Toby888 írta:Taylor, tudál segíteni a bill nagyobbításában ??
Én azért ajánlom a swype-ot mert nem kell teljesen pontosan eltalálni a betűket. Szerintem egy próbát mindenképp megér. ;)
Igen nagy kedvencem! :taps2: Ha megszokod,nagyon jó tud lenni,és rettenetesen gyors a gépelés vele! Tanulékony.... :Notworty:
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Itt van, nem csak kifejezetten C7 re!

Splashscreen:
http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=77105.0 ;)
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

Na, jobb később, mint soha, felraktam a V.7.2-t. Csak van vele egy jókora gond, amit nem tudok kezelni. Ha a Rompatcherben(+) van aktiválva patch, akkor nem hajlandó az Suite-hoz csatlakozni, ill. tölteni... :duhos2: :duhos2: :duhos2:
(kiírja, hogy csatlakozás, viszont a töltést nem írja nem indítja, és "ledobja" a gép). A telón még semmi sincs, csak a törölt dolgok, és amint kilövöm az aktív patch-eket, más jó is. Csakhogy a csipogásmentes rögzítéshez, open4all-ra meg a többire szükség volna, és ezekhez meg ugye be kellene lőni a patch-eket. :hmm2:
Járt már így valaki, vagy tudnátok valami okosságot? :hmm2:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
Dudi69
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia-Lumia 635
Has thanked: 7 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Dudi69 »

bazy írta:Na, jobb később, mint soha, felraktam a V.7.2-t. Csak van vele egy jókora gond, amit nem tudok kezelni. Ha a Rompatcherben(+) van aktiválva patch, akkor nem hajlandó az Suite-hoz csatlakozni, ill. tölteni... :duhos2: :duhos2: :duhos2:
(kiírja, hogy csatlakozás, viszont a töltést nem írja nem indítja, és "ledobja" a gép). A telón még semmi sincs, csak a törölt dolgok, és amint kilövöm az aktív patch-eket, más jó is. Csakhogy a csipogásmentes rögzítéshez, open4all-ra meg a többire szükség volna, és ezekhez meg ugye be kellene lőni a patch-eket. :hmm2:

Hali! Én is így jártam, az ideg majd megevett és láss csodát amikor már beletörődtem, hogy igy van kb 1-2 hét múlva magától megjavult. de az is lehet, hogy valami megakasztotta amire nem tudtam rájönni, hogy mi lehet. Nekem egyébként minden patch aktiválva van amire szükség van.
These users thanked the author Dudi69 for the post:
bazy (2012-07-21 szomb. 11:03:09)
Rating: 2.63%
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Dudi69 írta:
bazy írta:Na, jobb később, mint soha, felraktam a V.7.2-t. Csak van vele egy jókora gond, amit nem tudok kezelni. Ha a Rompatcherben(+) van aktiválva patch, akkor nem hajlandó az Suite-hoz csatlakozni, ill. tölteni... :duhos2: :duhos2: :duhos2:

Hali! Én is így jártam, az ideg majd megevett és láss csodát amikor már beletörődtem, hogy igy van kb 1-2 hét múlva magától megjavult. de az is lehet, hogy valami megakasztotta amire nem tudtam rájönni, hogy mi lehet. Nekem egyébként minden patch aktiválva van amire szükség van.

Én sem birizgáltam :taps2: semmit,és alapból működik minden benne! Már jó ideje /kezdetektől/ fenn van!
These users thanked the author apaszka for the post:
bazy (2012-07-21 szomb. 11:08:52)
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

Dudi69 írta:...kb 1-2 hét múlva magától megjavult. de az is lehet, hogy valami megakasztotta amire nem tudtam rájönni, hogy mi lehet...
:pislog: Uhh 1-2 hét? :confused3: :crazy: :blink: A lényeg, hogy akkor elvileg majd rendbe jön, vagy 10-15 ször húztam már újra a telót tegnap óta, aztán reggelre jött a "megvilágosodás", hogy csak a gyári progikat tegyem fe, meg a filebrowsert, meg rompatchert, és addig nem is volt gond, míg a patch-eket nem aktiváltam. Innen jöttem rá, és szóval szerintem ez a ludas, mivel nem nyúltam máshoz. Remélem akkor tényleg el fog múlni... :whistle: Ja, amúgy köszi! ;) :)
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
juliskaa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: juliskaa »

Segííítség! Megbolondult az n8 telóm! Hibásan írja ki a memóriaállapotát,szabad helyet.
1.2 Gb-ot ír, holott pc-re csatlakoztatva 13,7Gb. Mi baja lett????????
Segítsen valakíííí!!!
Deadpool
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 Dark-Grey
Has thanked: 9 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Valaki tudna segíteni!?
Beállítom a telón, hogy számítógép csatlakoztatása az internethez a telefon használatával, mivel a gépen szeretnék netezni. De nem megy a gépen semmi. Mit kell még beállítani hogy mennyen?
rotweiler23
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 11 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: rotweiler23 »

Deadpool írta:Valaki tudna segíteni!?
Beállítom a telón, hogy számítógép csatlakoztatása az internethez a telefon használatával, mivel a gépen szeretnék netezni. De nem megy a gépen semmi. Mit kell még beállítani hogy mennyen?
Használhatod a Nokia Suite programot (amikor a telefont csatlakoztatod, a kezelőfelületen megjelenik egy "csatlakozás az internethez a telefonnal" vagy valami ilyesmi felirat). Másik lehetőség, hogy felrakod a "Nokia PC internet access" progit.
These users thanked the author rotweiler23 for the post:
Deadpool (2012-07-24 kedd 18:07:53)
atomprof
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 26 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: atomprof »

Sziasztok!

Most szeretném felrakni a V7.2-t. Az lenne a kérdésem, hogyan tudom kimenteni a telóból az ismert wifi beállításokat és kapcsolatokat? Van vagy 30.
Előre is köszi,
Atomprof
Válasz küldése

Vissza: “Modding”